Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 17 yıl De smartın diregi kıyıldı çanakta kırıldı tamir edecek biyigelsiin lütfennnnn
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl beklediğim insan gelsin....hep beklemediklerim geliyo hep beklediklerin gelmiyorsa,ben gelsem olmazmı...?
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl şu sınavları icat eden kimse bi çalıversinn kapımıı geleceği varsa gideceği yokturrr onun
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl hep beklediklerin gelmiyorsa,ben gelsem olmazmı...? olur belki sen de beklediklerım arasındasındır
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl olur belki sen de beklediklerım arasındasındır kara ver arasındamıyım değilmiyim süpriz yapıcam ona göre
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl kara ver arasındamıyım değilmiyim süpriz yapıcam ona göre şimdi arasındaysan mı süpriz yapcan,değisen mi süpriz yapcan ona göre cevap vercem de
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl şimdi arasındaysan mı süpriz yapcan,değisen mi süpriz yapcan ona göre cevap vercem de banane banane önce sen
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl öyle birden bire söylenirmi zeynep bak şimdi heyecan yaptım..karar veremiyom
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl heyecana gerek yok ablacım heyecanı boşver sürprizden bahset sen
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl biliyomuş gibi yemek topiklerinde salına salına dolaşıyo ben kendisinin yalancıyım aramızda kalsın bencede yapamass
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.