Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl kımse hele gelmseın bugun.cok ısım var.proje hazırlıkları yapama gerekıyor
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 17 yıl Daha önce bu ifadenin aynısını yazmıştım !!!...............Gecenin hüznünü,sessizligini sessizce paylaşacak ÇALSIN.....
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl Elinde pastayla doğum günümü hatırlamayanlar gelsin de mutlu olayım....
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl Teşekkür ederim...Bilenlerde hatırlamadı zaten saat kaç oldu çok kırgınım...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl Deprem oluyo burda ya herkes aşagı kaçtı ben pc basında ama cok şiddetli oldu
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl Ya çok korktum ya bi an bilgisayar masası yerinden oynadı resmen doğum günü hediyem ölcekmiyim neyim ya
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl Deprem oluyo burda ya herkes aşagı kaçtı ben pc basında ama cok şiddetli oldu nasıl yani ya umarım kütü bi durum yok :S
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl Ya çok korktum ya bi an bilgisayar masası yerinden oynadı resmen doğum günü hediyem ölcekmiyim neyim ya ben de bir ara sallandım gibi oldum,fakat depremden pek korkmam ben....sen de korkma,ecele çare olmaz...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl çok geçmiş olsun.. sağol...4.8 diye açıklanıyor ama daha şiddetliydi sanki...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl bu da benden.. iyiki doğmuşsun verdinaz.. ayrıca geçmiş olsun Teşekkür ederim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.