Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl forumun eski üyeleriii çalsın nerdeler yav Burasi artik yenilerin Yeri eskileri tek tek yemekle zehirledik ne yapalim tanimadiklarindan yemek yememeyi ogrenmemisler Yok yok bizim sucumuz yok nerdeler bende bilmiyorum
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl Başbakanımız çalsın kapımı,ona anlatacak o kadar çok şey var ki!
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl zehırledınnızmı ya bakma güldüğüme korkudan gülüyorum karnin acikirsa cekinme soyle okey Aslinda sirada jon var verdik yemegi yedi ama kurtuldu neden acaba?
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 16 yıl forumun eski üyeleriii çalsın nerdeler yav bence boş bulundunda böyle dedin... yada beni unuttun:lol:
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 16 yıl bence boş bulundunda böyle dedin... yada beni unuttun:lol: sen daha şimdi çaldın kapıyı bak,seni uzun suredır görmuyodum kayıp22
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 16 yıl forumun eski üyeleriii çalsın nerdeler yav Çaldım hadi,naapcan..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 16 yıl Entel şalvarlılar,Pudik camiası ve T-M muhabirlerim.. pudik camiamız ne güseldi
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 16 yıl forumun eski üyeleriii çalsın nerdeler yav Geldim...Sınavlardan vakit kaldıkça ...
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 16 yıl Geldim...Sınavlardan vakit kaldıkça ... Bu oğretmenleri de şikayet edecek bir yer yokmudur Emre gözünüzü actirmiyorlar Kahve getiren..
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 16 yıl Kapımı çalan HIRSIZ olsun, köpeğim de onu yakalayan kahraman, acıktı zaten
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.