Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl tamam Allam ya kapıda agaç,çiçek,böcek v.s v.s oldum çalmıyooo
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Bak nasıl biliyo adını Mantı canı çeken biri çalsın Kırarım o kapıyı
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Bak nasıl biliyo adını Mantı canı çeken biri çalsın Yaaaa Radya aman sende bana yapılırmı bu kıs allam ya senmi yaptın hazırmı mantı?ben yarın çig köfte yiyecemmmm acılı yapmıcaklar yoksa dene hastanelik olurum tık tık tık tık tık elektiriklermi kesik kıs Radya elim acıdı çalmaktan
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Yaaaa Radya aman sende bana yapılırmı bu kıs allam ya senmi yaptın hazırmı mantı?ben yarın çig köfte yiyecemmmm acılı yapmıcaklar yoksa dene hastanelik olurum tık tık tık tık tık elektiriklermi kesik kıs Radya elim acıdı çalmaktan Buyrunnnnn Kayseri kaşık mantısı ama hazır aldım yayamazım
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Buyrunnnnn Kayseri kaşık mantısı ama hazır aldım yayamazım Ossun senin elin degdimi yeter hadi godzi koş kayseri mantısı var üserinede kızgın yag pul biber nane öfffff yemede yanında yat.....
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Ossun senin elin degdimi yeter hadi godzi koş kayseri mantısı var üserinede kızgın yag pul biber nane öfffff yemede yanında yat..... Tamam sen yeme yanında yat Ben o sırada hepsini yerim Yok yaaa yaparmıyım öleee şey hiç bende o görüntü var mı ? Kızgın yağ mı?Yağ mı kızgın yoksa sen mi?
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl yemek mi duydum, gordum ve okudum acin kapiyi ben geldimmmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Buldum buldum burdaymışş aşkolsun nie kimse bana haber wermedi Ama olur mu şimdi gece gece
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl yedik yedik Radya da gitti bir daha ki sefere hatta bende gittim
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl aman ii etmişler yedilerse ama bnce onlar başka işler çewiriolar gizli gizli biliom bn
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl yedik yedik Radya da gitti bir daha ki sefere hatta bende gittim o zaman senı yıcez godzı..yeşillik yemek her zaman sağlıklıdır
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Nie herkes gidio yaa oysa bn yeni gelmiştim.. oysa bn özlemiştm forumun bu halini..gitmeyinnnnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Tamam sen yeme yanında yat Ben o sırada hepsini yerim Yok yaaa yaparmıyım öleee şey hiç bende o görüntü var mı ? Kızgın yağ mı?Yağ mı kızgın yoksa sen mi? Hıhhhh tuzluyumda kokma Godzi senin haberin yok ben ve Radya yedikbitiydik bilem sana kalmadı...efet bence kızgın yaga gerek yok ben yeterdim
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl yemek mi duydum, gordum ve okudum acin kapiyi ben geldimmmmmmmmmmm .......al bakalım angel...gece gece size vermeden olmas canın çeker
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl aman ii etmişler yedilerse ama bnce onlar başka işler çewiriolar gizli gizli biliom bn Aman sende biliyorsan deşifre etme bak ben sanda ayırdım ama mantı ye arkasından soda iç......
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl .......al bakalım angel...gece gece size vermeden olmas canın çeker sen olmasan zaten acliktan olcem burda!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.