Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Evet kankim Yanlız senin avuç içi tabirin neye denk geliyor bilemiyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 ne dimek neye denk geliyor adananın otobüs terminaline denk gelmiyo herhalde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Bence hiç denk gelmesin Maazaallah çok tehlikelidir orası Yalnız gite olar mı kankim Yanına psikoyu al Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 hayırlı teskereler güzel kardeşim..güle güle git..güle güle gel.. Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 dualar onunla olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 O ŞİMDİ ASKER teslim olduğu gün konuşmak kısmet oldu dilerim sağ salim geldiğini görürüz Allah cümlesiyle beraber Ahmetimizide korusun sevenlerine bağışlasın hepsini... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 O ŞİMDİ ASKER teslim olduğu gün konuşmak kısmet oldu dilerim sağ salim geldiğini görürüz Allah cümlesiyle beraber Ahmetimizide korusun sevenlerine bağışlasın hepsini... Amin ablacım Ben konuşamadım o gün ama gönlümüz hep onunla Allah yardımcıları olsun şimdiden özledik keretayı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 pişşhhttt ben geldımm askerıyenın ıcındeyım cok zamanımm yok askerlık anılarımı anlatamıcam bu ayın 18 ınde yemın torenım var sonra 1 hafta dagıtım ıznım var cekecegınız var benden sımdı cıkıyorum kendınızeıyı bakın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Jön sen ne işler karışıtırıyosun oralarda.. askersin sen unutma dersini kıran öğrenci diil.. şimdi komutanın yakalarsa bilgisayar başında, dağıtım iznini askeriyenin bahçesindeki ağaca selam vererek geçirirsin ona göre.. Mutlu ve iyisindir umarım..güzel haberlerini bekliyoruz Jöncüm.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Bu yemin töreni çok çabuk gelmedimi Toprağım Hem sen ne için yemin etceksin Ayrıca ne dimek 1 hafta dağıtım isni Bis seni toparlan diye gönderdik oraya dağıtacak yine kendini Kendine dikkat et Toprağım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 pişşhhttt ben geldımm askerıyenın ıcındeyım cok zamanımm yok askerlık anılarımı anlatamıcam bu ayın 18 ınde yemın torenım var sonra 1 hafta dagıtım ıznım var cekecegınız var benden , sımdı cıkıyorum kendınızeıyı bakın anaaaaaaaa hakkaten gelmiş ve gitmiş bu cocuk hacker mıdır nedir askeriyeden bile bağlandı foruma 18 inde yemin töreni var demek, merakla seni bekliyoruz kardeşim, sende kendine iyi bak Kendine dikkat et Toprağım anaaaaaaaaaammmm gözlerime inanamıyorum , ahmet de görünce inanamıycak kesin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Bende inanamadım zaten kankim Kesin klavyem sürşmüşdür Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 bugün geldin de jön, iki kelime yazmamissin, iyisindir umarim bak kazanmissiniz da 2:0 iyi ki ben izlememisim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 pişşhhttt ben geldımm askerıyenın ıcındeyım cok zamanımm yok askerlık anılarımı anlatamıcam bu ayın 18 ınde yemın torenım var sonra 1 hafta dagıtım ıznım var cekecegınız var benden sımdı cıkıyorum kendınızeıyı bakın ne ara geldinde gittin umarım iisindir kendine ii bakl Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 bugün geldin de jön, iki kelime yazmamissin, iyisindir umarim bak kazanmissiniz da 2:0 iyi ki ben izlememisim Ben de gördüm geldiğini ama o anda bişey yazamadım sonra baktım o da bişey yazmadan gitmiş Ahmetttt iyisin dimiiii İnşallah iyisindir Geçmiş olsun birce bende iyi ki izlemedim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Ben de gördüm geldiğini ama o anda bişey yazamadım sonra baktım o da bişey yazmadan gitmiş Ahmetttt iyisin dimiiii İnşallah iyisindir Geçmiş olsun birce bende iyi ki izlemedim birdaki sefere görürler Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 birdaki sefere görürler Bence de Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 geldım gıdıyom cevap yazacam hepsınecokzamanımyok kendınıze ıyı bakın Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 asil sen kendine oralarda iyi bak jön zamanin ileri de cok olacak bol bol yazarsin, bak sana yardimci da geliyor Sands Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 geldım gıdıyom cevap yazacam hepsınecokzamanımyok kendınıze ıyı bakın sende kendine iyi bak kardeşim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 pişşhhttt ben geldımm askerıyenın ıcındeyım cok zamanımm yok askerlık anılarımı anlatamıcam bu ayın 18 ınde yemın torenım var sonra 1 hafta dagıtım ıznım var cekecegınız var benden sımdı cıkıyorum kendınızeıyı bakın oy canım benim hangi ara gelip gittin sen sen iyisimi bir yere not al gelince bir topic açarsın oraya yazarsın gerçi askerlik anılarından nefret ederim ve muhtemelen okumam ama sen genede yazarsın geri kalan erkeklerde askerlik anılarını yazar geyik yaparsınız sen sağ salim gelde yeter bize sandscığımda gelsin selametle sizi çok özleyeceğiz... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 yıne ben geldım sen nasıl askerlık yapıyon desenıze bu arada dagıtım yerım bellı oldu ıstanbul ayazaga ıstanbuldakı arkadaslar cekecegınız var benden sımdılık bu kadar 3 gun sonra adanadayım bol bol yazarım hoscakalaın Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 yıne ben geldım sen nasıl askerlık yapıyon desenıze bu arada dagıtım yerım bellı oldu ıstanbul ayazaga ıstanbuldakı arkadaslar cekecegınız var benden sımdılık bu kadar 3 gun sonra adanadayım bol bol yazarım hoscakalaın hoş geldin güle güle..gözün aydın.... iyiki istanbulda değilim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 yıne ben geldım sen nasıl askerlık yapıyon desenıze bu arada dagıtım yerım bellı oldu ıstanbul ayazaga ıstanbuldakı arkadaslar cekecegınız var benden sımdılık bu kadar 3 gun sonra adanadayım bol bol yazarım hoscakalaın Bana kalırsa sen ayık değilsin.. böyle askerlik yapanını hiç görmedim.. jönü askeriyenin koğuşlarında bir elinde rakı şişesi..diğer elinde laptopla hayal ediyorum.. İstanbul çıktı demek..Spice'se katılmamak elde değil.. ama ben bu işten böyle kolayca kurtulacağımızı hiç sanmıyorum..el mecbur o askerlik anıları dinlenicek.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.