Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Forumumuzun Jönünü Ahmet'ini askere gönderiyoruz :)

Önerilen İletiler

• Cevaplar 521
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

O ŞİMDİ ASKER :hug:

teslim olduğu gün konuşmak kısmet oldu dilerim sağ salim geldiğini görürüz Allah cümlesiyle beraber Ahmetimizide korusun sevenlerine bağışlasın hepsini... :wub:

Gönderi tarihi:
O ŞİMDİ ASKER :hug:

teslim olduğu gün konuşmak kısmet oldu dilerim sağ salim geldiğini görürüz Allah cümlesiyle beraber Ahmetimizide korusun sevenlerine bağışlasın hepsini... :wub:

Amin ablacım -_-

Ben konuşamadım o gün ama gönlümüz hep onunla :) Allah yardımcıları olsun :clover:

şimdiden özledik keretayı :D

Gönderi tarihi:

pişşhhttt ben geldımm :lol: askerıyenın ıcındeyım :D

cok zamanımm yok askerlık anılarımı anlatamıcam bu ayın 18 ınde yemın torenım var sonra 1 hafta dagıtım ıznım var cekecegınız var benden :P sımdı cıkıyorum kendınızeıyı bakın -_-

Gönderi tarihi:

Jön sen ne işler karışıtırıyosun oralarda.. :P askersin sen unutma dersini kıran öğrenci diil.. :lol: şimdi komutanın yakalarsa bilgisayar başında, dağıtım iznini askeriyenin bahçesindeki ağaca selam vererek geçirirsin ona göre.. :w00t:

Mutlu ve iyisindir umarım..güzel haberlerini bekliyoruz Jöncüm.. :):clover:

Gönderi tarihi:

Bu yemin töreni çok çabuk gelmedimi Toprağım :unsure: Hem sen ne için yemin etceksin :P Ayrıca ne dimek 1 hafta dağıtım isni :huh: Bis seni toparlan diye gönderdik oraya <_< dağıtacak yine kendini <_<:w00t::lol:

Kendine dikkat et Toprağım :crying::shifty::grin:

Gönderi tarihi:

cok zamanımm yok askerlık anılarımı anlatamıcam bu ayın 18 ınde yemın torenım var sonra 1 hafta dagıtım ıznım var cekecegınız var benden , sımdı cıkıyorum kendınızeıyı bakın

anaaaaaaaa :huh: hakkaten gelmiş ve gitmiş :unsure: bu cocuk hacker mıdır nedir askeriyeden bile bağlandı foruma :shifty::lol:

18 inde yemin töreni var demek, merakla seni bekliyoruz kardeşim, sende kendine iyi bak ;)

Kendine dikkat et Toprağım :crying:

anaaaaaaaaaammmm gözlerime inanamıyorum :huh: , ahmet de görünce inanamıycak kesin :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

bugün geldin de jön, iki kelime yazmamissin, iyisindir umarim :clover:

bak kazanmissiniz da 2:0

iyi ki ben izlememisim :)

Gönderi tarihi:

cok zamanımm yok askerlık anılarımı anlatamıcam bu ayın 18 ınde yemın torenım var sonra 1 hafta dagıtım ıznım var cekecegınız var benden :P sımdı cıkıyorum kendınızeıyı bakın -_-

ne ara geldinde gittin :unsure: umarım iisindir kendine ii bakl ;):clover:

Gönderi tarihi:
bugün geldin de jön, iki kelime yazmamissin, iyisindir umarim :clover:

bak kazanmissiniz da 2:0

iyi ki ben izlememisim :)

Ben de gördüm geldiğini ama o anda bişey yazamadım sonra baktım o da bişey yazmadan gitmiş :unsure:

Ahmetttt iyisin dimiiii :) İnşallah iyisindir :clover:

Geçmiş olsun birce bende iyi ki izlemedim :crying:

Gönderi tarihi:
Ben de gördüm geldiğini ama o anda bişey yazamadım sonra baktım o da bişey yazmadan gitmiş :unsure:

Ahmetttt iyisin dimiiii :) İnşallah iyisindir :clover:

Geçmiş olsun birce bende iyi ki izlemedim :crying:

birdaki sefere :) görürler

Gönderi tarihi:

asil sen kendine oralarda iyi bak jön :clover:

zamanin ileri de cok olacak bol bol yazarsin, bak sana yardimci da geliyor Sands :)

Gönderi tarihi:

oy canım benim hangi ara gelip gittin sen :hug:

sen iyisimi bir yere not al gelince bir topic açarsın oraya yazarsın gerçi askerlik anılarından nefret ederim ve muhtemelen okumam ama :P sen genede yazarsın geri kalan erkeklerde askerlik anılarını yazar geyik yaparsınız :P

sen sağ salim gelde yeter bize :hug:

sandscığımda gelsin selametle :hug:

sizi çok özleyeceğiz... :wub:

Gönderi tarihi:

yıne ben geldım sen nasıl askerlık yapıyon desenıze :P:lol: bu arada dagıtım yerım bellı oldu ıstanbul ayazaga :)

ıstanbuldakı arkadaslar cekecegınız var benden :D sımdılık bu kadar 3 gun sonra adanadayım bol bol yazarım hoscakalaın B)

Gönderi tarihi:
yıne ben geldım sen nasıl askerlık yapıyon desenıze :P:lol: bu arada dagıtım yerım bellı oldu ıstanbul ayazaga :)

ıstanbuldakı arkadaslar cekecegınız var benden :D sımdılık bu kadar 3 gun sonra adanadayım bol bol yazarım hoscakalaın B)

hoş geldin :) güle güle..gözün aydın.... :D

iyiki istanbulda değilim :lol::P

Gönderi tarihi:
yıne ben geldım sen nasıl askerlık yapıyon desenıze bu arada dagıtım yerım bellı oldu ıstanbul ayazaga

ıstanbuldakı arkadaslar cekecegınız var benden sımdılık bu kadar 3 gun sonra adanadayım bol bol yazarım hoscakalaın

Bana kalırsa sen ayık değilsin.. :w00t: böyle askerlik yapanını hiç görmedim.. :huh: jönü askeriyenin koğuşlarında bir elinde rakı şişesi..diğer elinde laptopla hayal ediyorum.. :grin: İstanbul çıktı demek..Spice'se katılmamak elde değil.. :lol: ama ben bu işten böyle kolayca kurtulacağımızı hiç sanmıyorum..el mecbur o askerlik anıları dinlenicek.. :getlost::unsure::grin:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.