Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 o büyülü kelimeyi fazla zikretme istersen..yuksam senin pencerenin altına da gelir bu gece.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Kim cenderme mi ay pardon pudik mi Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 mineu kanki aynen sana katılıyorum al birini vur ötekine ikiside adam müsvettesi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Kim cenderme mi ay pardon pudik mi düşermiyim ben o tuzağa..başı "p" ile başlayan şey işte.. herneyse..bu gece senin için uzun olcek.. iyi eğlenceler canım.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 mineu kanki aynen sana katılıyorum al birini vur ötekine ikiside adam müsvettesi Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Nihat Doğan'dan Tatlıses'e: Sinek gibi ezerim .......................pudik Yeni albümünü hazırlayan Nihat Doğan, İbrahim Tatlıses'e ağır sözler söyledi. Doğan, "Ben bu tür savaşlara antremanlıyım. 10 senedir bu cephede savaşıyorum ben. Nihat Doğan sakal gibidir. Kestikçe daha gür çıkar" dedi. Yazı boyutunu büyütmek için Bir televizyon programına katılan ve 4,5 aydır ekranlardan uzak olan Doğan, stüdyoda yatıp kalktığını, bütün üzüntü ve sıkıntılarını yaşadığı albüme yansıttığını anlattı. Doğan, bir süre önce İbrahim Tatlıses’in İbo Show programında kendisine yönelik eleştirileri için de ağır sözler söyledi Doğan, "Ben bu tür savaşlara antremanlıyım. 10 senedir bu cephede savaşıyorum ben. Nihat Doğan sakal gibidir. Kestikçe daha gür çıkar" dedi. İbrahim Tatlıses’in "’Ne oldu İbrahim ağbiydik, şimdi İbrahim mi olduk" sözleine sinirlenen Nihat Doğan, "Sen bunu kimden duydun? Bunu sana kim söyledi. Beni arayıp sorabilirdi. Kimse bana canlı yayında 70 milyonun önünde gerizekalı, ruhsuz diyemez. Senin ruhun benim ruhumun önüne gelecekse, diz çöker tövbe ister" dedi. Son derece sinirli ve gergin tavırlar sergileyen Nihat Doğan, büyük bir aşiretin çocuğu olduğunu ve 200 bin tane akrabası olduğunu ileri sürerek "Size yemin ederim, karşımda bunları sinek gibi ezmezsem namerdim" ifadesini kullandı. Bu arada bir süredir ikili arasında süren tartışmanın nedeninin İbrahim Tatlıses’in korumasının Nihat Doğan’ı aramasıyla başladığı öne sürüldü. Doğan, konuşmanın içeriğini anlatmadı. Nihat Doğan, 5 gün önce gerçekleşen bu konuşma için "Ben böyle ufak şeylere pabuç bırakmam. Haklı olduğum davada sonuna kadar giderim. Bedeli ne olursa olsun" açıklamasını yaptı. Hürriyet .......................... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 pudik Amanın bu Pudik denilen şey dansda ediyor Ayrıca kel ve göbekli Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Amanın bu Pudik denilen şey dansda ediyor Ayrıca kel ve göbekli Evet Sayin 'Gece Yağmuru Japanische kel ve göbek Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 buda emekliye ayrilmis japanische emekli! pudik Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Amanın bu Pudik denilen şey dansda ediyor Ayrıca kel ve göbekli Bezi unutmuşsun Gececim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Evet Sayin 'Gece Yağmuru Japanische kel ve göbek Bu Pudik benim hayallerimi suya düşürdü sayın Efendi Türkler buda emekliye ayrilmis japanische emekli! pudik Emekliye mi Bezi unutmuşsun Gececim Efet birde priması var dimi Leylam Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Bu Pudik benim hayallerimi suya düşürdü sayın Efendi Türkler yok öyle hayallerim suya düstü olurmu öyle sey suyun kaldirma gücü var! yüzmeye calis Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yüzmye mi çalışayım Olar Kankim nirdesin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Bende bu pudik görüntüsünden sonra hayallerimi evin küvetine düşürdüm.. derinliği pek az malumunuz.. artık onları kurtarabileceğimi sanmıyorum Sayın Efendi Türkler.. keşki gerçekle böyle birden yüzleşmeseydik..oysa biz onun üstüne ne hayaller kurmuştuk.. Kankin yok belki ama halinden anlıyacak bir kader arkadaşın var burada Gececim..hüngürrttt.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Hüngürt mü Hakketten halimden çok ii anlıyorsun Diloşcum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 nasıl anlamam..bizler aynı vadiden diilmiyiz..? Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 üzülmeyin daha pudik´i aciklamadik sonra isin icinde göbekde yok kelde! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Tabe Kurtların vadisindenis Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 üzülmeyin daha pudik´i aciklamadik sonra isin icinde göbekde yok kelde! Sayın Efendi Türkler nasıl rahatladım bilemezsiniz..hayal kurmaya kaldığımız yerden devam edebiliriz desenize.. Tabe Kurtların vadisindenis Güllü.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 geldim efendi m benim Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Sayın Efendi Türkler nasıl rahatladım bilemezsiniz..hayal kurmaya kaldığımız yerden devam edebiliriz desenize.. Ne demek Sayin diloş yeterki siz hayal ismarlayin parasi benden Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 geldim efendi m benim iyiki geldin godzilla yoksa paralarim bitecekti! Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Ne demek Sayin diloş yeterki siz hayal ismarlayin parasi benden hani godzillaya bişiii yok muu Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 iyiki geldin godzilla yoksa paralarim bitecekti! ne güzel şey yaaa çizgi film gibi be hala çizgi film izlerim nihat doğan (başlıkla ilgisi olsun diye nihat doğan yazdım be ne yazıyorum neredeytim ben ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.