Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2007 İbrahim Tatlıses için karşı ağır konuştu İbo etek altı imparatoru İbo etek altı imparatoru Medya kuruluşlarına bugün e-mail yoluyla bir açıklama yapan Nihat Doğan,daha önce tartıştığı İbrahim Tatlıses için karşı ağır konuştu: Bugünden itibaren İbo'yu etek altı imparatoru ilan ediyorum eyvahhh bu agir konusmanin bir bedeli vardir! ibo bunu yemez acaba sizce ibo nasil bir karsilik verecektir cünkü nede olsa koskocaman imparator..bugünden itibaren ya etegi kabul edecek,, yada etegi Nihat Doğan`a giydirecek... ama nasil yapacak gömleginin dügmelerini göbegine kadar acan delikanli bir nihat dogan var! o etegi geri iadeside zor görünüyor.. Ses desen ses yok karizma desen karizma yok... ama yüregi saglammis fakat neden böyle aciklama geregi duydu onun bas velihati! .............................. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 demek ki nihat doğanın bam teline basmış ibo tepesinin tasını attırmışlar ki O da ağır konuşmuş... Hak deyince akan sular durur, O da hakkını savunmuş erkek gibi bunun için illa sesinin olmasına, karizmanın olmasına da gerek yok!! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Nihat Doğan kim ya Kaç vakit Seda Sayan'ın etekleri altında pirim yapmaya çalışmadı mı sanki Hiç sevmiyorum bu adamı,yapmacık Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 kıss tanımıyon mu nihat doğanı aman sankim ibo çok kaliteli bi adam al birini vur ötekine Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Aman ne tanıyacam be onu Kankim bi hiç yüsünden ( farkındaysan Nihat Doğan demedim ) tartışmayacam seninle İbo'nun hiç olmazsa sesi var Nihat'ın nesi var Fesi var Alakasız biliyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 efet çok alakasıs oldu basen sadece ses de yetmiyo kanımca Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 İkisi arasında kıyaslama yaparsak bence ses yeterli İbo için Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 ne söylersen söyle benim için yetmez şu anda iboyu fatih ürekle bilem kıyaslayabilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Bak 1,5 acılı Adana kankim Yiğidi öldür ama hakkını ( hakkı ) yeme diye bi tabi vardır Bilmem anlatabildim mi bilmem anlayabildin mi Senin yaptığın kıyaslama farklı boyutlarda biras objektif ol istersen cnm Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Nihat Doğan kim ya Kaç vakit Seda Sayan'ın etekleri altında pirim yapmaya çalışmadı mı sanki Hiç sevmiyorum bu adamı,yapmacık bizde buralarda duyuyorduk türkiyenin yeni kadir inani ri diye artik duyduklarimi inanmiyacagim ilk defa yakindan izledim hakikatten bu kadar pudik olmaz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 bizde buralarda duyuyorduk türkiyenin yeni kadir inani ri diye artik duyduklarimi inanmiyacagim ilk defa yakindan izledim hakikatten bu kadar pudik olmaz Pudik mi Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Pudik mi evet pudik birde fazlasi var,, fatih altayli gibi ne konustugu anlasilmiyor.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Bilmem anlatabildim mi bilmem anlayabildin mi Senin yaptığın kıyaslama farklı boyutlarda biras objektif ol istersen cnm kıss sen beni kendin gibim anlaması kıt mı sandın ben çok objektif olduğumu düşünüyorum bizde buralarda duyuyorduk türkiyenin yeni kadir inani ri diye artik duyduklarimi inanmiyacagim ilk defa yakindan izledim hakikatten bu kadar pudik olmaz pudik ne ki yaaaaa puding mi dimek istedi acep Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Hakketten anlaman kıt değil kankim Pudiki pudingle bağdaştırdın ya süpersin hatta dehşet ötesisin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 kısııııııımmmmm bilmemek değil öğrenmemek ayıp demiş atalarımıs neymiş o saman sölede öğrenelim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Pudik böylleee zırtapos neyüdü belirsis işe yaramas gibim bişey olsa gerek diye düşünüyorum :lol: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 yukardaki konuyla ilgili adı geçen iki zat-ı muhteremide sevmem.. kendi aralarında itişmeleriyle de ilgilenmem.. yalnız bu topicte ilgilendiğim bir şey varsa o da "pudik" 'tir.. pufidikten türemiş olmasın sakın.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 O iki zat-ı muhterem ben ve kankim değilis demi diloş Sanmam Diloşcum Yastıkmı bu be Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Pudik böylleee zırtapos , neyüdü belirsis , işe yaramas ,gibim bişey olsa gerek diye düşünüyorum anlaşıldı kankim sende bilmiyon yukardaki konuyla ilgili adı geçen iki zat-ı muhteremide sevmem.. kendi aralarında itişmeleriyle de ilgilenmem.. yalnız bu topicte ilgilendiğim bir şey varsa o da "pudik" 'tir.. pufidikten türemiş olmasın sakın.. 3 zatı muhterem diycektin herhalde diloş o bahsettiğin kişiler nihat, ibo ve kankim olsa gerek diloşcum neden olmasın olabiler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 O iki zat-ı muhterem ben ve kankim değilis demi diloş Sanmam Diloşcum Yastıkmı bu be yok yav..şu birbirinin türevi insanlardan bahsediyorum.."van tu tiri forro.." siz olurmusunuz hiç hint bülbüllerim.. yastık ta değilse nedir bu "pudik".. döşek olmasın.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Kankim ne demek 3 zatı-ı muheterem yani ben Diloşcum sen bi kenara çekil cnm üstüne cenin sıçramasın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 siz olurmusunuz hiç hint bülbüllerim.. ayyyyy cnm benim ama kankitom daha çok saksağana bensiyo cenin mi sıçramasın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Efet cenin sıçramasın Sayın Admin ve çalışma arkadaşları lütfen bu topici kapatınıs Zira önce Nihat Doğan sonrada kankimi gördükçe sinirlerim bosuluyor Saksağan mı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 hayır Sayın Saksağan.. ay pardon Gececim.. "Pudik" mevzuu açıklığa kavuşana kadar bu topic kapanabilemez.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 ben de merak ediyorum sayın yetkililerden bir basın açıklaması bekliyoruz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.