Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Sevgili Muki forum anasayfasına baktım çıkmadan ve orada gördüm doğumgününü... Değerli arkadaşım seni tanıdığım için çok mutluyum... Sana uzun, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum... Amaç edindiğin insana yardım ilkeni hiç kaybetmemeni ve seninde her ihtiyacı olduğunda yanında dostların olmasını diliyorum... İnsan sevgisi kutsal bir sevgidir... Sen bunu kazanmışsın... Görüşmek üzere sevgiler... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 iiki dogdun muki iiki bu forumdasın Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 sevdiklerinle nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Doğum gününüz kutlu olsun.Sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmeniz dileğiyle hayat ? hayat bir sinav bedenin bir kağıt parçası kalemin tırnakların gözyaşların mürekkep. yazdıkların acıların değildir aslında, yüreğin, hayallerin, güzelliklerin. dünya ? şairin dediği gibi, " iki kapılı bir han " yazabildiğin kadardır, sadece senin yazdığın. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 dogum gunun kutlu olsun mukı.nıce mutlu yıllara Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Değerli forum arkadaşlarım, dilekleriniz için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepbirlikte nice huzurlu senelere... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2007 geç kalmışım sanırım:) en güzel yıllar senin olsun, iyi ki doğdun Alıntı
Φ veled-ul iblis Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Bende az kalmış 60.yaş gününde bir süpriz yapacağım... Doğum günün kutlu olsun nineciğim... Nice mutlu senelere hayatında ve çevrende olmasını istediğin insanlarla birlikte.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Çok geç olsa da senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 YAŞA . SEV . GÜL! BUNLAR EKSİK OLMASIN YAŞAMINDA. YAŞIN KAÇ OLURSA OLSUN HER ŞEYİN EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN. NİCE MUTLU, NEŞELİ VE YAŞAM DOLU YAŞLARA MUKİ... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Sevgili Muki gecikme için afedersin.. mutlu yıllar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.