Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

fabrikaxp7.jpg

Yayamazcıyımmm hastalıklarıma raymenn geçte olsa bitirdimm fabyikanıı canım benim. Bakkk isiminide agacsan koydummm. Agaclara saygımızı belirtmek için çünmkü ben koyu bir ağaçseveyim canım, beyenmezsen değiştiririz canım isminii oldumu???

VATANAAA MİLLETE VEEEE FOYUMUMUZAAA HAYIYLI VE UĞUYLU OLSUNNN :D:D:D:D

• Cevaplar 60
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
fabrikaxp7.jpg

Yayamazcıyımmm hastalıklarıma raymenn geçte olsa bitirdimm fabyikanıı canım benim. Bakkk isiminide agacsan koydummm. Agaclara saygımızı belirtmek için çünmkü ben koyu bir ağaçseveyim canım, beyenmezsen değiştiririz canım isminii oldumu???

VATANAAA MİLLETE VEEEE FOYUMUMUZAAA HAYIYLI VE UĞUYLU OLSUNNN :D:D:D:D

Oleeeeeeeeee bizimde bir fabrikamıs oldu :D ama bu çikolata fab.degilmi sevgili MELKOR :( ağaçsan nealaka :unsure: tamam tamam belli oldu sen beni kandırıyoysun :( çıks istemes fabrika mabyika :( neyse kalsın sen hasta olma yeter tamamı saten bana çikolta v.s yasak..iyi oldu boşfer :blushing: saglıkla kal tamamı :online2long:

Gönderi tarihi:

Yayamazcıyım benim i,şim gücüm bitkilerdirrrrr ondannnn gözüm onlardan başka bişi görmezzz. Odam vayy yaa amazon ormanı gbii, hayatımın her yanında onlayın ismi vaydıyy canım :) Ondan yanneee

Gönderi tarihi:

Yayamazzzz nie böyle yapısun....

Üzüdüm ben ama hastayken ancak bu kaday olduuu.....

Senin için yaptım sen istemeysn ben nabayımm onu ki....

Kapattım gitti işte.....

:(:(:(:(

Gönderi tarihi:
Yayamazzzz nie böyle yapısun....

Üzüdüm ben ama hastayken ancak bu kaday olduuu.....

Senin için yaptım sen istemeysn ben nabayımm onu ki....

Kapattım gitti işte.....

:(:(:(:(

Ossun kapatıysan damam :( üzülme sen yaa amannn boşfey -_- iyleştiginde bakarsın artıkın dimi :blushing: al senin gözün gönlün açılsın yeşilik sana :)

forest_wallpaper_09_1024x768.jpg

Rain_forest.jpg

753px-Rainforest_Fatu_Hiva.jpg

Aman saglıgına dikkat et sevgili MELKOR...................

Gönderi tarihi:

Ne kadar dikkat etsekte olmyoyy, böybeklerimle balım deytte. Doktoy sürekli kontrol altında tutuyoy nedense ufff cok sıkıldımmm bu yüzdenn. Sapa sağlamm olıyımm güzel güzel resimler ile geri gelcem yayamazcım...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Yaaaa bana kimse hastayım demesin

:online2long: ben zaten bıktımmm onunla yaşamaktan :( lütfen iyi oluymusun sevgili MELKOR :( sana buradan böbyek hastalıkları için bitki yolıyımı ?ama böbrek hastalıgı derken biras dip not düş damamı?neyseeee lütfen kafana takma ozaman çok daha kötü oluyoo..bakkkkkk sana ne yaptımmmmm ıspanaklı pasta sakın buda ne böyle deme ...nefis bişey ama!! ben yapıyorum ciddiyim hayikaaaa :Ppasta-011.jpgtamammmm begenmedin demi :(

al ozaman çikolata toplu pasta sanaaaaa :stuart:

pasta.jpg

duyy yanındada bişey hasırladım :) cola mola yok öyle... portakal suyu..................vitaminbar.jpg

AFİYET OLSUNNNNN..................................................... ;)

• 3 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.