Φ Melkor Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 Yayamazcıyımmm hastalıklarıma raymenn geçte olsa bitirdimm fabyikanıı canım benim. Bakkk isiminide agacsan koydummm. Agaclara saygımızı belirtmek için çünmkü ben koyu bir ağaçseveyim canım, beyenmezsen değiştiririz canım isminii oldumu??? VATANAAA MİLLETE VEEEE FOYUMUMUZAAA HAYIYLI VE UĞUYLU OLSUNNN :D:D:D Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Yayamazcıyımmm hastalıklarıma raymenn geçte olsa bitirdimm fabyikanıı canım benim. Bakkk isiminide agacsan koydummm. Agaclara saygımızı belirtmek için çünmkü ben koyu bir ağaçseveyim canım, beyenmezsen değiştiririz canım isminii oldumu??? VATANAAA MİLLETE VEEEE FOYUMUMUZAAA HAYIYLI VE UĞUYLU OLSUNNN :D:D:D Oleeeeeeeeee bizimde bir fabrikamıs oldu ama bu çikolata fab.degilmi sevgili MELKOR ağaçsan nealaka tamam tamam belli oldu sen beni kandırıyoysun çıks istemes fabrika mabyika neyse kalsın sen hasta olma yeter tamamı saten bana çikolta v.s yasak..iyi oldu boşfer saglıkla kal tamamı Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 Yayamazcıyım benim i,şim gücüm bitkilerdirrrrr ondannnn gözüm onlardan başka bişi görmezzz. Odam vayy yaa amazon ormanı gbii, hayatımın her yanında onlayın ismi vaydıyy canım Ondan yanneee Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 neysem ossun kalsın..sen o fabk.da başka bişeyler yap damamı bende sefiyom çiçegi böcegi ama çikolata fab.demiştik Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Yayamazzzz nie böyle yapısun.... Üzüdüm ben ama hastayken ancak bu kaday olduuu..... Senin için yaptım sen istemeysn ben nabayımm onu ki.... Kapattım gitti işte..... :(:( Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Yayamazzzz nie böyle yapısun.... Üzüdüm ben ama hastayken ancak bu kaday olduuu..... Senin için yaptım sen istemeysn ben nabayımm onu ki.... Kapattım gitti işte..... :(:( Ossun kapatıysan damam üzülme sen yaa amannn boşfey iyleştiginde bakarsın artıkın dimi al senin gözün gönlün açılsın yeşilik sana Aman saglıgına dikkat et sevgili MELKOR................... Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 Ne kadar dikkat etsekte olmyoyy, böybeklerimle balım deytte. Doktoy sürekli kontrol altında tutuyoy nedense ufff cok sıkıldımmm bu yüzdenn. Sapa sağlamm olıyımm güzel güzel resimler ile geri gelcem yayamazcım... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Yaaaa bana kimse hastayım demesin ben zaten bıktımmm onunla yaşamaktan lütfen iyi oluymusun sevgili MELKOR sana buradan böbyek hastalıkları için bitki yolıyımı ?ama böbrek hastalıgı derken biras dip not düş damamı?neyseeee lütfen kafana takma ozaman çok daha kötü oluyoo..bakkkkkk sana ne yaptımmmmm ıspanaklı pasta sakın buda ne böyle deme ...nefis bişey ama!! ben yapıyorum ciddiyim hayikaaaa tamammmm begenmedin demi al ozaman çikolata toplu pasta sanaaaaa duyy yanındada bişey hasırladım cola mola yok öyle... portakal suyu.................. AFİYET OLSUNNNNN..................................................... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 Sevgili Melkor nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama ben senin yoklugunu fark ediyorum buda beni üzüyo umarım saglıkla ilgili degildir sorunun, gelmemen kendine dikkat et tamamı Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.