Φ Melkor Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Selam arkadaşlar; Bir üyemizin tavsiyesi ile buraya geldim ve çok beğendim..... Umarım iyi anlaşırız.... En sevdiğim şeydir dost edinmek, hep kalp kırmaktan korktum.... Garip bir ruhummm...... Zamanla tanışırzzzz Saygılar olsun hepinize..... Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Hoşbulduk Aysum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Hoşgeldin sefa geldin... Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Hoşbulduk Erbay:) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 hoşgeldin benim canım kardeşimmmm Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Ra dya ve gloriacığım hoşbulduk canım benim Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Selam arkadaşlar; Bir üyemizin tavsiyesi ile buraya geldim ve çok beğendim..... Umarım iyi anlaşırız.... En sevdiğim şeydir dost edinmek, hep kalp kırmaktan korktum.... Garip bir ruhummm...... Zamanla tanışırzzzz Saygılar olsun hepinize..... A.selam arkadaşım Ağır aksak işleyen zamanın düşürdüğü tuzaklara kapılmış zamanın boşa gittiği yeni bir çarka girmişsin gibime geliyor hoşgeldin... Sadece dostluklarınla değil... Korkularınla, sırlarınla yalansız saf bir çocuk olarakta gel.. Kaleyi yıkacak,seni kurtaracak bir kahraman mutlaka olacaktır.. Gayet güzel geldin akılcı dolu üslüplu yazınla.. Mutlu ol.... Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Karakedi bu güzel yazın için teşekkür ederim, hoşbulduk arkadaşım.... Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Hoşbulduk diloş.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.