Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Forumumuzun enn şekerlerinden en fıstıklarından biri..Aysummcum doğmuş bu gün Şirinem,yeni yaşın sana dilediğin bütün güzellikleriyle birlikte gelsin..Sağlık,mutluluk,huzur getirsin.. Sevdiklerinle beraber güzel bi ömür geçirmen dileklerimle iyiki doğdun canımm Pastann Çiçeğin Böceklerin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Doğum günün kutlu olsun hemşirecim... ALLAH sevdiklerinle sağlıklı huzurlu bir ömür geçirmeni nasip etsin.... Doğum Günün Kutlu Olsun Hepimiz bir yoldayız; Yürüyoruz… Bazen istemesek de, Her yanımız kan-revan içinde kalsa da… Adımlarımız titriyor zaman zaman; Yüreğimiz üşüyor bazen gecelerde… Bazen gül bahçelerine varıyor yolumuz. Ama biz o gülleri koklamak yerine eziyoruz Ya da sadece dikenlerini görüyoruz… Bir bebeğin gülüşündeki saflığı, Bir çiçeğin rüzgârlara nasıl direndiğini Ve… Dikenlerine rağmen güllerin güzelliğini; Ancak yolun sonuna gelince anlıyoruz… Ama… İnsanız işte… Yaşıyoruz… İşte; Gözlerinde yıldızları barındıran peri kızı… Öyle bir yaşam sür ki, İçinde acabaların ve keşkelerin olmadığı; Önüne hep gül bahçelerinin çıktığı… Ama sen; O gül bahçesindeki gülleri Ne olursa olsun ezme, Dikenlerini önemseme hiç… Çünkü güller dikenleriyle güzel… Bugün doğum günün… Bu yaşın getirsin sana tüm güzellikleri; Yüreğinin ve güzel gözlerinin hak ettiğini… Her gece yattığın yatağın gül yapraklarından olsun, Yıldızlar yorganın… Sevgilerin en güzeli hep seni bulsun; Doğum Günün Kutlu Olsun… Serhan Yiğen Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Lilac'cım hızlı davranmışsın Benim fıstıkım, güseller güseli kelebegim 17 sene evvel açmış dünyaya göslerini Yeni yaşında umarım bütün güsellikler seninle olur.. Hayatın boyunca sağlık, huzur, mutluluk peşini bırakmasın İyi ki varsın küçüğüm Ben senin en çok sesini sevdim Buğulu çoğu zaman, taze bir ekmek gibi Önce aşka çağıran,sonra dinlendiren Bana her zaman dost, her zaman sevgili Ben senin en çok ellerini sevdim Bir pınar serinliğinde, küçücük ve ak pak Nice güzellikler gördüm yeryüzünde En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak Ben senin en çok gözlerini sevdim Kâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil Ben senin en çok gülüşünü sevdim Sevindiren, içimde umut çiçekleri açtıran Unutturur bana birden acıları, güçlükleri Dünyam aydınlanır sen güldüğün zaman Ben senin en çok davranışlarını sevdim Güçsüze merhametini, zalime direnişini Haksızlıklar, zorbalıklar karşısında Vahşi ve mağrur bir dişi kaplan kesilişini Ben senin en çok sevgi dolu yüreğini sevdim Tüm çocuklara kanat geren anneliğini Nice sevgilerin bir pula satıldığı bir dünyada Sensin, her şeyin üstünde tutan sevdiğini Ben senin en çok bana yansımanı sevdim Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 dogum gunun kutlu olsun aysum nıce mutlu yıllara Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Lilaccım pasta, çiçekler ve böcekler için teşekkür ederim En önemlisi de benim için dilediklerin içim çok teşekkür ederim. Hatırlanmak güzeldir canım benim seni seviyorum Uyy doktorum duygulandırdı bu şiir beni canım benim çook teşekkür ederim. Benim tatlım da buradaymış baksana Ben senin en çok bana yansımanı sevdim Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni... ben de seni sevdim canım benim herşey için sağol her şey için jön teşekkür ederim , çok güzel bir resim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 bir de burdan kutlayım şekerimin doğum gününü doğum günün kutlu olsun sarı şekerim NİCE SENELERE bu da hediyen Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 minecim sağol canım teşekkür ederim onla oynarım ben artık Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 aysumcuğum doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin herşeyi getirsin bu pastan bu çiçeğin bu da hediyen Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Amin canım amin inşallah Teşekkür ederim herşey için bu arada meyveli pastayı çok severim ben Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 fıstığım, bücürüğüm senmi doğdun, ne zaman doğdun haberimiz olmadı... Aysumum, bitaneciğim doğumgünün kutlu olsun nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarı dolu yıllara sevdiklerinle beraber inşallah... seni seviyorum İYİKİ DOĞDUN Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Aysumcum..yeni yaşın sana yeni umutlar..yeni mutluluklar..sağlık ve başarı getirsin canım.. İyiki doğdun.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Nice yıllara Aysumcum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 iyiki doğmuşsun aysum. .nice mutlu yıllara Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 doğum günün kutlu olsun aysum hayatın boyunca dilerim bütün istediklerin senin olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Aysum..Canım kardeşim doğum günün kutlu olsun tatlım... Hayırlı nice yıllar nasip etsin Rabbim sana... Okuyup büyük büyük adamlar olasın gemileri kurtarıp Kaptan olasın inşallah Nice yıllara Canım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Doğum günün kutlu olsun birtaneciğim, ben ancak gördüm, geciktim üzgünüm mutlu yıllar diliyorum sana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize İyi ki doğdun diyen bu kadar kişi olunca insan; iyi ki doğmuşum diyor Sizi seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 madem sevindin bi daha söyleyim İYİKİ DOĞDUN AYSUUUUUMMM Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 madem sevindin bi daha söyleyim İYİKİ DOĞDUN AYSUUUUUMMM canımsın sen yaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 madem sevindin bi daha söyleyim İYİKİ DOĞDUN AYSUUUUUMMM Tamam fazlasına gerek yuk kanımca Bu kadar yeterli dağılın çıbıkk Aysumcum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Aysum sende benim canımsın Gecem yağmurum sen bu mahallenin bekçisimisin noluyoz dağıttın bizi beaa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Maksat sardunyamın romatizmaları giderilsin demi fokurdaşmak hoşuna gitti de biraz daha fokurdayalım Gece ne oluyoruz canım yok yok kıskançlığın haddi sınırı yok valla sen de gel senin de olur Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 canım doğum günün kutlu olsun sevdikleinle birlikte yaşlanman dileğiyle nice yıllara tatlım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 canım sağol inşallah dediğin gibi olur Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 evet ya romatizmalarıma bi iyi geldi ki sorma tilki gibi sekesim geldi fokurdaşalım fokur fokur kanım kaynadı deli kanlımı oldum şimdi ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.