Φ jasinta Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 ben jasinta. henüz hissedemiyorum ama galiba artık aranızdayım. yeni bir soluk yeni bir bahar gibi geldiniz. birlikte yepyeni ufuklar açabiliriz, yepyeni dünyalara dalabiliriz. istersek biraz nostalji yapabiliriz. olmayacak şeylere gülüp olmayacak şeylere ağlayabiliriz. paylaşabiliriz...herşeyi... artık hiçbirimiz yalnız değiliz. burada sanal gibiyiz, ama hiçbir zaman olmadığımız kadar gerçeğiz aslında... kendimizi sınırsız yansıtma şansını yakaladık. herkesin yolu , bilinci ve kalbi açık olsun diliyorum. dünyama hoşgeldiniz. Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 hoşbulduk şekerim.sende hoş geldin Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 dünyama hoşgeldiniz hoşbulduk dünyanda sende hoş geldin bizim dünyaya Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Hoşgeldin Foruma burdan hersey güzel görünüyor umarım ordan da öyle olur umarım dunyanda bizede yer vardır ki dunyamda cok yer var sana Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Hoşgeldiniz.. sende hosgeldin nati nazar boncugu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 sende hosgeldin nati nazar boncugu Ehööm.. Hoşbulduk da burası benim sayfam diil canıkom, karşılamayı benim sayfamda yapalım lütfen.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 hoşgeldin çok hoşuma gitti bu geliş Alıntı
Φ bin_waad Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 ben jasinta. henüz hissedemiyorum ama galiba artık aranızdayım. yeni bir soluk yeni bir bahar gibi geldiniz. birlikte yepyeni ufuklar açabiliriz, yepyeni dünyalara dalabiliriz. istersek biraz nostalji yapabiliriz. olmayacak şeylere gülüp olmayacak şeylere ağlayabiliriz. paylaşabiliriz...herşeyi... artık hiçbirimiz yalnız değiliz. burada sanal gibiyiz, ama hiçbir zaman olmadığımız kadar gerçeğiz aslında... kendimizi sınırsız yansıtma şansını yakaladık. herkesin yolu , bilinci ve kalbi açık olsun diliyorum. dünyama hoşgeldiniz. pasaportsuz bi giriş yapimmmm şu senin dünyaya... oh be kimlik kontrolü de yok ..gezinmek bedava ,sohbet bedava... bu işte biş olmasın sakın ))birikmemiş bonuslarımı güle güle harca sen emii..o gün güzel bir günmüş dediğine göre,bu günün ve takibindeki haftaların daha da güzel olsun.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.