Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Admin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Sevgili Erdal, Ben Ahmet Aslan hiç dinlememiştim... Güzel bir sesi var Nereli kendisi (şive yüzünden sordum)??? Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Sevgili Erdal,Ben Ahmet Aslan hiç dinlememiştim... Güzel bir sesi var Nereli kendisi (şive yüzünden sordum)??? Sevgili Admin.. Tunceli'li diye biliyorum... gerçekten güzel söylüyor.... başka şarkılarıda var...zamanım oldukca ekleyeceğim.. teşekkür ederim..ilginize.. saygılar.. Alıntı
Φ geveselik Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Sevgili Admin.. Tunceli'li diye biliyorum... gerçekten güzel söylüyor.... başka şarkılarıda var...zamanım oldukca ekleyeceğim.. teşekkür ederim..ilginize.. saygılar.. bayağı bi gecikmiş bi cevap olacak ama doğrudur, Ahmet Aslan Tunceli'li.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Ahmet Aslan çok güzel söylüyor,Mikail Aslan'da öneririm ayrıca Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Ahmet Aslandan susarak özlüyorumu ilk dinlediğimde yorumunu garipsemiş( nasıl desemmm),sert bulmuştum.Ama bir de baktım şarkıya kapılıp gitmişim.3-4 kere arka arkaya dinlediğimi hatırlıyorum o gün Ben bunu da seviyorum Tanımadığım Ten Yanlızca bir kırıntıydın içime ilk düştüğünde Vakitsiz bir anda... Bilmediğim bir neden beni alıp götürdüğünde o yerlere Keder ve budalalıktan başka yaşamın bir anlamı var mıydı? Aradığım aşkı bulduysam sendedir Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir Ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir. Adem evvelinden beri bir yanımız noksandır neylersin... Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen değil misin Geriye kalan yanlızca tanımadığım bu tendir Aradığım aşkı bulduysam sendedir Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir Ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir Çok güzel sözler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.