Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ABDullah GÜL Cumhurbaşkanı.

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bir türlü anlayamadığım şey nasıl olur da milletin iradesini bu kadar ************?siz kimsiniz?hangi iradeyle bunu yapabiliyosunuz?sanki sezerin tarafı yoktu.niye o zaman bişey söylemiyordunuz?çünkü sizin tarafınızdaydı.biz bu mantıkla çok şey yaparız(!).fethettilerse milletin onlara verdiği yetkiyle fethettiler.(her türlü cirkefliğe rağmen)sizlerin bu tavırları herksi akepeli yapar.işte sol bu yüzden bu halde.devam edin size biçilen rolü hakkıyla yerine getiriyorsunuz.bu ülkede en koyu akepeliler cehapelilerdir.

ve son olarak bırakın artık şu kısır başörtüsü tartışmalarını.kim nasıl isterse öyle giyinsin.bizim için önemli olan yapılan icraatlar olmalıdır.cumhurbaşkanlığında da işbirlikçi politialara devam edecek mi ona bakalım.bu arada din konusunda emin olun cehapeden kalır yanları yok.sizin o korkularınızın hepsi yersiz.çünkü onlar DEĞİŞTİLER.eğer biraz icraatlarına bakarsanız bu icraatların sol iktidarda bile cesaret edilip yapalamadığını görürsünüz.

• Cevaplar 68
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Merhaba

Biliyorsunuz ki yeni Cumhurbaşkanı seçildi. Ve maalesef birçoğumuzun içine sindiremediği bir Cumhurbaşkanı. Sindiremiyoruz çünkü; bu malum şahıs bugüne kadar ki yaşamı ve yaptıkları ile bu göreve asla layık olmayan biridir.

Çünkü hakkındaki iddialar malum...

Fakat ne acıdır ki bu ülkenin bazı insanları ona ?HALKIN ÇOCUĞU? sıfatını yakıştırarak, 10. Cumhurbaşkanımız sayın AHMET NECDET SEZER?e ima yoluyla hakaret etmektedir. Halbuki hakaret ettikleri o onurlu insan Türkiye Cumhuriyeti?nin ATATÜRK?ten sonra bu görevi yapmış bu güne kadar ki en namuslu, en şerefli,ülkesini ölesiye seven ve bir vatandaşın gösterebileceği tüm hassasiyetlere sahip biridir.

Ve o onurlu insan cumhuriyetin değerlerini korumak için yaşamı boyunca mücadele etmiş biridir.

Ve o onurlu insan görev yaptığı süre boyunca vatanına hizmet etmeyi birincil görevi olarak kabul etmiş ve uygulamış bir insandır.

Ve o onurlu insan bulunduğu mevkinin neredeyse sonsuz imkanlarını ne kendisine ve ne de ailesine çıkar sağlama amacıyla asla kullanmamıştır.

Ve o onurlu insan bizim içimizden çıkmış ?HALKIN ÇOCUĞU? sıfatını sonuna kadar hakeden biridir.

Şimdi lütfen ayağa kalkalım ve bu onurlu insanı görevi bıraktığı bugün hakettiği şekilde uğurlayalım ve ellerimiz patlayana, çatlayana kadar alkışlayalım.

BU ÜLKENİN SAHİPSİZ OLMADIĞINI HERKESE DUYURALIM.

Gönderi tarihi:

Biz sindiremiyoruz efendiler, sindirmek zorundamıyız...?

Birileri bayram yapıyor diye (üstelik neden bayram yapıyor anlamış değilim) bizde uymak zorundamıyız?

Taraftar olanları bunu kabullenebilir, sindirebilir, beklentileri bu yönde olabilir, hatta Laik Cumhuriyetin yerini, İslam Cumhuriyeti alsında isteyebilir... Biz istemiyoruz... Biz onlara inanmıyoruz... Diyoruz ki, herşeyi onaylatacaklar kendi onayınızla değişeceksiniz...

Ama ben çocuklarımın laik, demokratik Türkiye Cumhuriyetinde büyümelerini istiyorum... En azından safımı belli ediyorum... Buda benim en doğal hakkım... Benim gibi düşünen herkesin hakkı... Siz kutlamalarınıza devam edin...

Gönderi tarihi:

hayrunisanın mahkemeye vermesini sindiremiyorsunuz ama sezerin terörist aflarını sindirebiliyorsunuz çifte standart değilmidir bu?yoksa sizin içiniz birtek söz konusu başörtüsü olunca mı sindirim sorunu yaşıyo?

Gönderi tarihi:
hayrunisanın mahkemeye vermesini sindiremiyorsunuz ama sezerin terörist aflarını sindirebiliyorsunuz çifte standart değilmidir bu?yoksa sizin içiniz birtek söz konusu başörtüsü olunca mı sindirim sorunu yaşıyo?

Teröristleri Sezer affetmedi Sezer onlari affedenlerin kararnamelerini imzaladi.Teröristleri affedenler bugün Cnakayada oturmaktadirlar,birakin bu ucuz kahramanlioklari.Sezer dimdik bir adamdi sizin onu begenmediginizin altinda yatan en büyük neden ise seriatci kadrolanmalarinizi veto etmis olmasidir.80 yildir bu ciumhuriyeti hazmedemediniz alin simdi hayrini görün tepe tepe kullanin.

Gönderi tarihi:
hayrunusa gül hanfendi ulkemizi insan hakları mahkemesine şıkayet etmişdir.... sımdı anlayın neden içime hiç sindiremediğimi

Sayin Molina cok haklisiniz bende aynisini düsünüyorum ne varki birileri icin vatan bayrak bagimsizlik önemli degildir onlar icin önemli olan türbandir,yani müslümanliga ait olmayan s adece sembol olarak takilan ve bunu takarak Laiklige tepki koymaktir önemli olan.Tarikatlar gece gündüz bu Laiklik denilen öcüyü! yikmak icin servet harcamaktadirlar.Ellerinden geleni ardina koymuyorlar,onlar icin namus sadece türbandir alt tarafi önemli degil.Allahin Türban emri diye bir emride yoktur sacinizi göstermeyin diyede bir emri yoktur ama tarikat reisleri öyle emrettigi icin türban bir anda müslpmanin sembolü olup ciktiaslinda türbani kimlerin taktigini arayan bulur,Türban sadece ve ögrenir.:Türban Atatürke ,Cumhuriyete Laiklige karsi gelmek anlaminda verilen bir savastir ve basariya ulastirilmistir,bu yeni bir savas degildir tam 80 yildir devam eden dinci-tarikatci-siyonizm karisimi bir savastir.Ülkenin bagimsizligina vurulmus bir darbedir bugün gelinen nokta.

Gazete mansetlerine baktim söyle bir.hepsi kocamam puntolarla yazilmis ve hepsi Cumhurbaskaninin secilmis oldugunu bildiriyor,puntolarin büyüklügüne göre yalaka ve Cumhuriyet karsiti gazetelri anlayabilirsiniz.Örnegin Cumhur köskte yazisi en büyük puntolarla yazilmis bunun anlami o gazete Cumhuriyet karsitidir,eger Cumhuriyet karsiti olmasa idi hem o kadar büyük punto koymazdi hemde köske cikanin Cumhur olmadigini bilirdi.Köske Cumhur cikmadi Cumhur kullanilarak seriatcilar cikti.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bende sırf o kadıncağız yüzünden istiyordum bunu,hayırlı olmasını ümid ediyorum..

Gönderi tarihi:
Bende sırf o kadıncağız yüzünden istiyordum bunu,hayırlı olmasını ümid ediyorum..

Sizlerin kadın olarak gölgede yaşamasız ruhunuza işlemiş. Evet ya, kadın değil, kadıncağız...

Gönderi tarihi:

ben ne sezere atatürkçü değil dedim ne de tayyibin kökenini araştırdım.bunlar beni ilgilendirmez.insanların özel hayatlarında ne ile ilgilendikleri bizi ilgilendirmemeli bana kalırsa.bizi sadece ülke için ne yapmış nereye götürmüş bunlar ilgilendirmeli.bence abdullah gül dışişleri bakanlığı sırasında başarısızdı.ben bunu eleşiririm.aynı başarısızlığın cumhurbaşkanlığında devam etmemesini umarım.

Gönderi tarihi:
ben ne sezere atatürkçü değil dedim ne de tayyibin kökenini araştırdım.bunlar beni ilgilendirmez.insanların özel hayatlarında ne ile ilgilendikleri bizi ilgilendirmemeli bana kalırsa.bizi sadece ülke için ne yapmış nereye götürmüş bunlar ilgilendirmeli.bence abdullah gül dışişleri bakanlığı sırasında başarısızdı.ben bunu eleşiririm.aynı başarısızlığın cumhurbaşkanlığında devam etmemesini umarım.

Sayin Diktas ülkemi yöneten kisilerin özel hayatlarinda ne yaptiklari kimlerle görüstükleri beni cok hemde cok ilgilendirir.Talibanin dizinin dibinde oturan Terörist basina sayin sehitlerimize kelle,Cumhuriyet rejiminin sonu geldi diyen adamlarin ben özel hayatlari ile ilgilenirim.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Çoğu arkdaş Abdullah Gülü'ün hanımı hakkında yazıyor ,Abdullah Gülün yapacağı icraatlarla karısının ne alakası var anlamadım, Yasaları olsun atanacak insanlar Abdullah Gül yapcak, hanımı diil ki... zannetmiyorum Hanım onu etkilesin bu konularda...

Elestilecek ve ya Taktir görecek kişi yine Abdullah Gül olmalı... Hanımı Cumhurbaşkanı diilki....

Gönderi tarihi:

Gerçi artık bu saatten sonra söylenen sözlerinde bir anlamı kalmadı,önce kaleyi içten fethedip sonrada bayrağı diktiler...

ozaman onları kutlamak gerekmiyormu... Aynaya bakmanın zaman gelmedimi... Sol yenilenmesse devam eder bu.....

Gönderi tarihi:
İşte bu koyu işaretli yeri dersen tüm tepkileri üzerine çekersin...

Çünkü Türkiye ne bir İslam ne de bir Müslüman ülke olarak geçmez. Sen ben o onlar sizler bizler müslüman olabiliriz ama Türk olup müslüman olmayan çok insan var ülkemizde.

Türkiye'nin dini tanımı anayasada:

Laik demokratik bir hukuk devleti.

Hayırlı olsun...

ya sen anlatmak istedigini ifade edemedin

ya da benim ne demek istedigimi anlayamadın.

gerçi her iki şıkda aynı kapıya çıkar.

Türk olup müslüman olmayan insanların olması, Türkiye'nin İslam ve müslüman bir ülke olmadıgını göstermez.

Almanya'da müslümanların olması hıristiyan bir ülke olmadıgı anlamına gelmez.

bunun yasalarda başka türlü ifade edilmesi gerçek olana, varolana etkisi olmaz.

anayasada Türkiye'nin laik, demokratik bir hukuk devleti olarak tanımlanması da bu ülkenin İslam olmasına ya da halkının büyük çogunlugunun müslüman olmasına etki etmez.

yani işin özü sapla samanı birbirine karıştırmamak gerekir.

insan kültürü öyle bir şeydir ki yasalarla sınırlamak imkansızdır.

sistemlerin gelip geçici ama onlara rengini veren kültürün kalıcı oldugu bir hakikatdir.

selamlar

Gönderi tarihi:
Sayin Diktas ülkemi yöneten kisilerin özel hayatlarinda ne yaptiklari kimlerle görüstükleri beni cok hemde cok ilgilendirir.Talibanin dizinin dibinde oturan Terörist basina sayin sehitlerimize kelle,Cumhuriyet rejiminin sonu geldi diyen adamlarin ben özel hayatlari ile ilgilenirim.

saygilarla

eğer özel hayatları ülke yönetimini engelliyorsa zaten bu tüm vatandaşları ilgilendirir.ama şu anda öyle bir durum söz konusu değil.adamlar gömleklerini çıkardılar ve gerçekten de buna uygun yaptırımlarda bulundular.ilkokul kitaplarında surelerin anlamlarının değiştirilmesi,cuma namazında hutbede okunan bir ayetin kaldırılması,domuz eti,kilise yapımları,kurs yıkımları bilmiyorum yeterli mi değiştikleri için kanıt olmaya.bence bu yönüyle içiniz rahat olsun.siz asıl israil ve abd yanlısı politikalarından korkun derim ben.

selametle...

Gönderi tarihi:
eğer özel hayatları ülke yönetimini engelliyorsa zaten bu tüm vatandaşları ilgilendirir.ama şu anda öyle bir durum söz konusu değil.adamlar gömleklerini çıkardılar ve gerçekten de buna uygun yaptırımlarda bulundular.ilkokul kitaplarında surelerin anlamlarının değiştirilmesi,cuma namazında hutbede okunan bir ayetin kaldırılması,domuz eti,kilise yapımları,kurs yıkımları bilmiyorum yeterli mi değiştikleri için kanıt olmaya.bence bu yönüyle içiniz rahat olsun.siz asıl israil ve abd yanlısı politikalarından korkun derim ben.

selametle...

sevgili diktaş;

meseleye biraz da şu açıdan bakmak lazım degil mi?

öyle bir sistem varki karşımızda, bu sistem herhangi bir yönetim kademesine gelen insanların hep kendisi gibi olmasını istiyor.

kendisi gibi düşünmesini, kendisi gibi hayata bakmasını hatta hatta kendisi gibi yiyip -giyinmesini istiyor.

o zaman sormazlar mı adama, bu kadar parti, siyasi görüş olmasına ne gerek var. hatta seçim yapmaya ne diye vakit ayırıyoruz.

yani herkes aynı olacaksa ne diye ugraşıyoruz ki.

sistem dememden kastım geniş anlamda dünya sistemi, çünkü mevcut sistem dünyanın her yanındaki insanlara aynı şeyi dayatıyor, yani bu aslında dünyanın bir sorunu. bizede yansıması, mevcut sistem dışında kimsenin farklı düşünmemesi ve yaşamaması olarak yansıyor, yani aynı şey.

kendisinden farklı siyaseti ve siyasi talepleri bitirmek gibi bir misyonu var yeni dünya düzeninin...bu çok gayri ahlaki ve gayri insani bir durum.

ve 'dogruyu', mevcut medeniyetin tekeline alması gibi gayri felsefi bir durum...

tabiki degişim bazen kaçınılmaz olur ama herkesde aynı olacaksa: işte burada büyük bir sorun var demekdir.

selamlar.

Gönderi tarihi:
sevgili diktaş;

meseleye biraz da şu açıdan bakmak lazım degil mi?

öyle bir sistem varki karşımızda, bu sistem herhangi bir yönetim kademesine gelen insanların hep kendisi gibi olmasını istiyor.

kendisi gibi düşünmesini, kendisi gibi hayata bakmasını hatta hatta kendisi gibi yiyip -giyinmesini istiyor.

o zaman sormazlar mı adama, bu kadar parti, siyasi görüş olmasına ne gerek var. hatta seçim yapmaya ne diye vakit ayırıyoruz.

yani herkes aynı olacaksa ne diye ugraşıyoruz ki.

sistem dememden kastım geniş anlamda dünya sistemi, çünkü mevcut sistem dünyanın her yanındaki insanlara aynı şeyi dayatıyor, yani bu aslında dünyanın bir sorunu. bizede yansıması, mevcut sistem dışında kimsenin farklı düşünmemesi ve yaşamaması olarak yansıyor, yani aynı şey.

kendisinden farklı siyaseti ve siyasi talepleri bitirmek gibi bir misyonu var yeni dünya düzeninin...bu çok gayri ahlaki ve gayri insani bir durum.

ve 'dogruyu', mevcut medeniyetin tekeline alması gibi gayri felsefi bir durum...

tabiki degişim bazen kaçınılmaz olur ama herkesde aynı olacaksa: işte burada büyük bir sorun var demekdir.

selamlar.

size sonuna kadar katılıyorum çok haklısınız.bilmiyorum bu mantelitenin değişmesi için ne yapmak lazım.acaba akepe ya da onlar gibi düşünmeyn bir siyasi oluşumun yüzde kaçla ikidara gelmesi gerekiyor.bence herks haddini bilmeli ve milletin iradesine saygı göstermeli.bu iradeyi eline alanlar kim olursa olsun...çünkü ne yazık ki bu ülkede demokrasi var(!)...

Gönderi tarihi:

Abdullah GÜL'ün C.Başkanı olması yada bir başkasının olması(R.T.E 'nın aday olacağına inanıyordum nerede ise)neyi değiştirecektir.

Demokrasi çarkları yavaş yavaş işlemeye başlamıştır.

Taşların yerine oturması iktidarın gücü ancak geniş halk gücü ile birleştiği takdirde gerçekleşecektir.

Demokratik bir seçim yapılmıştır.Neticede çoğunlukla iktidara gelen parti elbetteki meclisin seçeceği bir C.Başkanında etkili olacaktır.

Önemli olan bu değil ki?

Asıl en önemli olan bundan sonraki yapılanmalardır.

Demokrasiye,cumhuriyete karşı yapılabilecek en ufak girişimlerdeki tepkiler,şu zamana kadar olanlardan çok daha kuvvetli ve etkili olacaktır.AKP'nin beyin takımı zaten bunun farkında.ABD de farkında,AB de farkında

Dün dündür,bugün bugündür'ün arkasından ne kadar çok suların suların aktığını seçimler zaten gösterdi.

Bundan sonra önemli olan doğru yaptıklarını takdir etmek,yanlış yaptıklarını da şiddetle eleştirmek olmalıdır.

Gönderi tarihi:
size sonuna kadar katılıyorum çok haklısınız.bilmiyorum bu mantelitenin değişmesi için ne yapmak lazım.acaba akepe ya da onlar gibi düşünmeyn bir siyasi oluşumun yüzde kaçla ikidara gelmesi gerekiyor.bence herks haddini bilmeli ve milletin iradesine saygı göstermeli.bu iradeyi eline alanlar kim olursa olsun...çünkü ne yazık ki bu ülkede demokrasi var(!)...

Siz hangi millet iradesinden bahsediyorsunuz? İşsizlerin, aç insanların bilinçli iradesi olmaz. Onlar kim kendilerine biraz sadaka verirse, onu efendi yaparlar. Nitekim de öyle olmadı mı? Biraz ekmeğe, biraz kömüre oylar satın alınmadı mı? Ama biz Türkler 'bugün bugündür, yarın Allah kerim' diye başlıyoruz hayat mücadelemize, ne bir plan ne bir program ne de gelecek nesilleri düşünerekten. Vatan satılsın, Cumhuriyet yıkılsın, yaşam şartları çekilmez olsun, işsizlik yüzde bilmem nerelere çıksın, hangisinin umurunda, nasılsa sadaka dağıtanlar var, Allah onlardan razı olsun, tuttuklarını altın etsin.

Gönderi tarihi:
Siz hangi millet iradesinden bahsediyorsunuz? İşsizlerin, aç insanların bilinçli iradesi olmaz. Onlar kim kendilerine biraz sadaka verirse, onu efendi yaparlar. Nitekim de öyle olmadı mı? Biraz ekmeğe, biraz kömüre oylar satın alınmadı mı? Ama biz Türkler 'bugün bugündür, yarın Allah kerim' diye başlıyoruz hayat mücadelemize, ne bir plan ne bir program ne de gelecek nesilleri düşünerekten. Vatan satılsın, Cumhuriyet yıkılsın, yaşam şartları çekilmez olsun, işsizlik yüzde bilmem nerelere çıksın, hangisinin umurunda, nasılsa sadaka dağıtanlar var, Allah onlardan razı olsun, tuttuklarını altın etsin.

bende ilk başlarda sizinkine benzer kaygılar çekiyordum.ama sonra düşündüm Allah herkese layık oduğu şekilde yönetilmeyi nasip eder.seçim zamanı kömürü altını kuru gıdayı alanlar bikaç zaman sonra faiz kapıa gelince ödemeyi de bilirler.ya da devet çaktırmadan alır.madem milet memnun halinden bırakın bence siz de karışmayın.*****************.

Gönderi tarihi:
bu adamlara iyi niyetle bakmaya çalışıyorum,ama 10. yıl marşımıza bile dıl uzatmaları yada yazdıgı o şiirle yargılanma süreci.. i,nsan hakları mahkemesine turkiyenın şıkayet etmesi.. offf

ben en başından beri söylüyorum bunlar değişti buna emin olabilirsiniz.bu konuda içiniz rahat olsun.bir sürü örnek var önümüzde.bakın türkiye de önemli cemaatlerden birinin yurdunun yıkım emri bizzat tayyip ten çıktı.bunu cehape bile yapamzdı ama bunlar yaptılar.onun için bence bu tür korkular yersiz.

Gönderi tarihi:
ben en başından beri söylüyorum bunlar değişti buna emin olabilirsiniz.bu konuda içiniz rahat olsun.bir sürü örnek var önümüzde.bakın türkiye de önemli cemaatlerden birinin yurdunun yıkım emri bizzat tayyip ten çıktı.bunu cehape bile yapamzdı ama bunlar yaptılar.onun için bence bu tür korkular yersiz.

Gönül isterki hakikaten değişmiş olsunlar. Emin olmasak bile; değiştik diyenler hakikaten değişmemişlerse, değiştiriverilirler.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.