Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 17 yıl kızım ne yazdın anlamı ne bu 'mrh' nin çok uzak kaldım teknolojiden :w00t:
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 17 yıl şikerim yoğun olmadıgınız bir zaman gerekli açıklamaları yaparım şimdi gitmem gerek öptüm
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 17 yıl heeeeeeee tamam o zaman mujuka kuzum kendine iyi bak annecine çok selam
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl Tüüüüüü bana Gerçekten şöle bi baktım da çok uzun zamandır pasta getirmemişim sana 3 katlı
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 16 yıl cimcimemm sen nerelerdesin diycem sen de şimdi sanki sen burda mısın dersen yandık sana özel bunlar bir de bu var.
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl Cimcimem sende yoksun görünürlerde.. çok özledim kız seni.. şekerlerini de unutmadım..
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 16 yıl cimcimemmm nerdesin sen iyi bayramlar dilemek istemiştim canım...
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 16 yıl canımmm yaa çok geçmiş olsun. iyi olmana çok sevindim seni yeniden burda görmek istiyorum biran öncee
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 16 yıl cimcimmemm iyileşmedin mi hala yoksun sen? naz mı yapıyorsun yoksaa sen artık bak bu çorba kemik suyundan özel çabuk iyileş diye
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 16 yıl canımmmm....canlarımmm....beni özleyen seven herkesi ben de çok özledim ve seviyorum
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl canımmmm çok teşekkür ederim fal bakıcan mı fal gerekli malzemeler : harika bir kahve : ve güzeller güzeli deniz kızı
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Sen her nekadar bana kırmısı şapkalı montunu okadar istedim vermedi isende bak sana ne aldımmm zeynepp ..............................
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.