Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 çaktımı duvara yapıştıran tipler zorunlu olarak tercih sebebidir Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 erkek kardeşlerime; baştan çıkarıcılığın dişi haykırışı.. --yolunu kaybetmiş bir denizcinin gemisini kayalıklara sürüklemesi olabilir..deniz kızlarından çıkan o sesin büyülü sanılması.. --düş peşindeysen, düş peşime..allam..ne gaflet.. --sakın ha savaşmayın bir kadınla..asla yenemezsiniz..bu yenememe kadınların güçlülüğünden değil..mevzu derin.. meraklı kardeşlerim öm yi kullansın.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Çok iyi fotoğraf çekebilen ve bana da öğretebilecek olan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 nasıl erkek sever bayanlar demiş arkadaş şöyle gösterelim erkek kadın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Lilac'cım bana da lazım ondan erkek kadın :lol: Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Lilac'cım bana da lazım ondan Nerde bulunur acep Bulursan haber wer bana da Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 neden bu kadar kızgın hissediyorum seni taunus.. içindeki nefret bir volkan gibi patlamış.. takma artistlere...ben artist adam sevmem..... hemen cevap verme her zaman ki gibi düşün sonra yazarsın...... yazarken de; dikkat et taunus; çamur atarken ıskalayabilirsin fakat ellerin mutlaka kirlenir ...... evet çok kızgınım çünkü bugune kadar 200 kişiden hoşlanmışsam 192 tanesini bu anlattığım tiplere kaptırdım. bu toplumun kadını aynı anda 30 kişiye asılan ve tanışmadan öküz gibi kesen , tanışır tanışmaz cep telefonu isteyen ibrahim erkal tipli adamlardan hoşlanıyor.ne hoşlanması be tapıyor.bundan nefret ediyoruuuuuuuuuuuum! normal yaşamda 100 kızla konuşuyorum 100 ü de artist sevmem diyor. ama bi bakıyorum, vatandaş yanında yukarıda yazdığım kütüğün biriyle kol kola gidiyo. oğlum olsa ona bu konularda vereceğim ilk öğüt "kadının söylediği hiç bişeye inanma, yaptığına bak" olur. madem artist sevmiyosunuz o zaman niye onlar hep el üstünde tutuluyo. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 nasık erkek seviyosunuz dedim ciddi anlamda tık yok. olmaz zaten. niye ? sebebi belli. aman konuşmayalım ,aman gizem yapalım , aman bizi çözemesinler, aman düşmana cephane vermeyelim.psikolojileri bu.kadınla arkadaş olunmaz. çünkü erkeğin samimiyetin 1000 de biri yok onlarda. Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 taunus ben söyleyim bi kere dünya görüşüm paralel olacak laik olacak, akılcı olacak, kompleksiz olacak kendine güvenecek ama muhtevazi olacak komik olayım derken komik duruma düşmeyecek rahat olacak benide rahat bırakacak zevk sahibi olacak, çok okuyacak boş konuşmayacak, kararlı olacak bunlar olursa muhteşem olur ama bütün bunlara sahip ama Atatürkçü değilse almayım. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 a) maço yumuşak (..ne diye tabir edilen ) c) babacan d) çapkın e) diğer tip 3 kişi değişik forumlarda anketi surduruyorus. sonucları aktarıcam sıze sımdıden tesekkur ederım gusel bayanlar Sevgi yada aşk çok farklı hislerdir..öyle bir zaman gelırkı aklınızda katogorıze ettiğinizin çok dışında bırınden hoşlanabılırsınız yada aşık olabılırsınız.. ben esprili,zeki okuyan erkeklerden hoşlanırım dış görünüş önemli değil..ama öyle bir zaman gelır hiç gülmeyen birine de aşık olabılırım.. maçolardan hoşlanmayan bir bayan maçoyada aşık olabılır..çünkü bu tarz duygular çok ani gelişebılıyor ve insanın elınde olmayabılıyor.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 aman konuşmayalım ,aman gizem yapalım ,aman bizi çözemesinler, aman düşmana cephane vermeyelim.psikolojileri bu.kadınla arkadaş olunmaz. çünkü . Burda yanılıyorsunuz,kadın anlaşılmak ve çözulmek ister,anlaşılmak ve çözülmek ıstemeyen her zaman erkektir..kadın gizemi sevmez çünkü konuşarak paylaştığı için duyguları hep dışardadır..ben söylemıyorum bilim söyluyor Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 rahat olacak benide rahat bırakacak boş konuşmayacak, kararlı olacak yanında rahat olabilmesi için erkek arkadaşın olmaması , ve ondan hoşlandığını anlaması lazım. aman gizem yapayım da beni çözmesin havalarına girersen yanında hiç rahat edemez.sevgilisi olup olmadığı belli olmayan bi kızla kimse uğraşmak istemez.hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu belli olmayan bi kızdan hoşlanmak da dünyadaki en sıkıcı olgudur. boş konuşması da sana bağlı.hem ben susayım muhabbeti yürütsün dersen sen hiç konuşamazsan, adamcağız muhabbeti tek başına ilerletmek zorunda kalırsa muahbbet eçmak için her konudan dalmak zorunda kalır. ve mutlaka söylediklerinin bazıları seni ilgilendirmeyektir.sen de boş konuşuyo dersin tabi zavallıya. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 öyle bir zaman gelırkı aklınızda katogorıze ettiğinizin çok dışında bırınden hoşlanabılırsınız yada aşık olabılırsınız.. maçolardan hoşlanmayan bir bayan maçoyada aşık olabılır..çünkü bu tarz duygular çok ani gelişebılıyor ve insanın elınde olmayabılıyor.. işte tam da demek istediğim şey bu. kırk yılın başı bi kızdan hoşlanıyosun. hiç konuşmaz nasıl biri olduğunu anlayamazsın.ne tip erkeklerden hoşlandığını da anlayamazsın.ama illa ki hoşlandığı formata uymak zorundasındır.yok illa ben kendim olucam dersen o formata uyan biri alır götürür. arkasından melül melül bakarsın. işin kötüsü hoşlandığı belli bir format da yoktur.gümlük çorba gibi her gün değişir.eski sevgilisini görmüşsündür, polat alemdar tipli bişeydir sen de karizma yaparsın gider mehmet ali erbil tipli birine kapılır. sıcak kanlı tiplerden hoşlanıyor olabilir, soğuk ve mesafeli davranamazsın soğuk odun damgası yersin. sert ve yılışmayan tiplerden de hoşlanabilir.sıcak ve nazik davranırsan kene damgası yersin hoşlanırsın .yukarı tükürsen bıyık aşaığı tükürsen sakal..apışır kalırsın.işin kötüsü hanfendinin de dediği gibi belli bir çizgileri belli bir tarzları da yok..bu yüzden ben hep derim. kadın canı kimi isterse onu seçer.erkek bu işlerde etkisiz eleman.erkeğin ne hissettiğinin bi önemi yok bu işlerde. insanın elinde olmayabiliyor ne demek ya. sizin bi kişiliğiniz yok mu? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 insanın elinde olmayabiliyor ne demek ya. sizin bi kişiliğiniz yok mu? tabıkı de var,sizde bılıyorsunuz aşk tuhaf bır duygudur ani gelişir,bazı ınsanların kıstaslarıda olsa bazen hıç umdadıkları bırıne de aşık olabılıyorlar..unutmayın hayatta kesınlıkler yoktur.. ayrıca canı kımı isterse kadın onu seçer dıye bır durum yok..madem karşılaştırma yapacağız peki.. bende şunu öne sürüyorum;birçok erkekde gördum(genelleme yapmıyorum bakın),bır bayan güzelse yeterlıdır,erkek doktora yapmışdır gezmediği ülke yokdur,ama gidipte ılkokul mezunu,hiçbir kültüre sahıp olmayan,görgu nedır bılmeyen bır kızla sırf güzel dıye evlenebılıyor.. yada güven verıcı değildir ama güzeldir bu yeterlı.. hep bayanları yargılamışsınz ya erkekler? bır bayanı kandırana kadar senınle ciddi düşünuyorum aneme göturecem seni sevıyorum felan feşman,bayanı elde edınce bı bakılıyor adam o adam değil,herşeyden kaçıyor.. madem kusacaz bırazda bız kusalım ama ben herzaman insani yonden bakarım bu olaylara,bayan erkek değil insan olarak bakın..insan olmayı dürüst olmayı beceremeyen erkekde olsa bayanda olsa aynıdır bunu farkedin artık.. Alıntı
Φ benkim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 taunus ben söyleyim bi kere dünya görüşüm paralel olacak laik olacak, akılcı olacak, kompleksiz olacak kendine güvenecek ama muhtevazi olacak komik olayım derken komik duruma düşmeyecek rahat olacak benide rahat bırakacak zevk sahibi olacak, çok okuyacak boş konuşmayacak, kararlı olacak bunlar olursa muhteşem olur ama bütün bunlara sahip ama Atatürkçü değilse almayım. blackcady goruyomkı benı anlatmıssın:)...cok guzel de anlatmıssın, solıyecek kelıme bulamıyom acıkcası..bole bı adamı hangı kadın ıstemezkı, kendımden bılıyom o yuzden:). Yalnızzz bole bı adama sen neler verebıleceksın...bole bı adam ıstıyorsun ama bole bı adamı tatmın etmek kolaymı sence... hıc kendını bu konuda sorguladınmı...sen neler verebıleceksın...sadece bı soru elestırı deıl... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 blackcady goruyomkı benı anlatmıssın:)...cok guzel de anlatmıssın, solıyecek kelıme bulamıyom acıkcası..bole bı adamı hangı kadın ıstemezkı, kendımden bılıyom o yuzden:). Yalnızzz bole bı adama sen neler verebıleceksın...bole bı adam ıstıyorsun ama bole bı adamı tatmın etmek kolaymı sence... hıc kendını bu konuda sorguladınmı...sen neler verebıleceksın...sadece bı soru elestırı deıl... ben erklek olarak cevaplayayım. yanında rahat olabilmesi için senin erkek arkadaşın olmaması , ve ondan hoşlandığını anlaması lazım. aman gizem yapayım da beni çözmesin havalarına girersen yanında hiç rahat edemez. sevgilisi olup olmadığı belli olmayan bi kızla kimse uğraşmak istemez.çünkü sevgilii olan kzıa yazarsak başımıza bin tane bela gelir. hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu belli olmayan bi kızdan hoşlanmak da dünyadaki en sıkıcı olgusudur. boş konuşması da sana bağlı.hem ben susayım muhabbeti yürütsün dersen sen hiç konuşamazsan, adamcağız muhabbeti tek başına ilerletmek zorunda kalırsa muahbbet eçmak için her konudan dalmak zorunda kalır. ve mutlaka söylediklerinin bazıları seni ilgilendirmeyektir.sen de boş konuşuyo dersin tabi zavallıya. eğer kendini her gördüğü ortama akmak, zortunda hissediyosan, her gördüğü adamla laubali olmak zorunda hissediyosan , 100lerce gereksiz adamla kanka(!) olmak gibi sinir bozucu huyların varsa o adam senin yanında rahat etmez.grdiğin sürüyle gereksiz ortam ve laubali olduğun sürüyle gereksiz adamdan dolayı başkalarına kapılma ihtimalin onu gerecek ve kısıtlamalara gidecektir. adam gibi kız tavuk gibi her deliği eşelemez,her gördüğü adamla laubali olmaz. Alıntı
Φ aytiCiP Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ben erklek olarak cevaplayayım. yanında rahat olabilmesi için senin erkek arkadaşın olmaması , ve ondan hoşlandığını anlaması lazım. aman gizem yapayım da beni çözmesin havalarına girersen yanında hiç rahat edemez. sevgilisi olup olmadığı belli olmayan bi kızla kimse uğraşmak istemez.çünkü sevgilii olan kzıa yazarsak başımıza bin tane bela gelir. hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu belli olmayan bi kızdan hoşlanmak da dünyadaki en sıkıcı olgusudur. boş konuşması da sana bağlı.hem ben susayım muhabbeti yürütsün dersen sen hiç konuşamazsan, adamcağız muhabbeti tek başına ilerletmek zorunda kalırsa muahbbet eçmak için her konudan dalmak zorunda kalır. ve mutlaka söylediklerinin bazıları seni ilgilendirmeyektir.sen de boş konuşuyo dersin tabi zavallıya. eğer kendini her gördüğü ortama akmak, zortunda hissediyosan, her gördüğü adamla laubali olmak zorunda hissediyosan , 100lerce gereksiz adamla kanka(!) olmak gibi sinir bozucu huyların varsa o adam senin yanında rahat etmez.grdiğin sürüyle gereksiz ortam ve laubali olduğun sürüyle gereksiz adamdan dolayı başkalarına kapılma ihtimalin onu gerecek ve kısıtlamalara gidecektir. adam gibi kız tavuk gibi her deliği eşelemez,her gördüğü adamla laubali olmaz. kardesıme katılıyorum gonulden... kızlar duygularını cok saklıyo be abi.kapalı kutu hepsi.bi dedıklerı bı dedıklerını tutmuyo.bugun sevıyolar yarın sevmemezlıkler,sogumalar baslıyo.ben ugasmama taraftarıyım.benı begenen begensın begenmeyen begenmesın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 bence her kadının gönlünde bir Kürşat Başar yatar... romantik, kültürlü, espirili, seviyeli, yakışıklı, karizmatik, kibar, duygulu... veeee zeki... Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 neden hiçkimse erkekler nasıl bayanlardan hoşlanır diye sormuyor acep ?? Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 kardesıme katılıyorum gonulden...kızlar duygularını cok saklıyo be abi.kapalı kutu hepsi.bi dedıklerı bı dedıklerını tutmuyo.bugun sevıyolar yarın sevmemezlıkler,sogumalar baslıyo.ben ugasmama taraftarıyım.benı begenen begensın begenmeyen begenmesın normalde kızlar duygularını saklıyolar çünkü belli etmek zorunda değiller.senin de peşinde 30 kişi olsa senin de açılmana gerek kalmaz.ha eğer adam çok donuksa o zaman strateji değiştiriyorlar. işlerine gelince adamın üzerine üzerine gelirler.eğer duygusunu sakladıüını düşünüyosan büyük ihtimalle öyle bi duygusu yoktur. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 neden hiçkimse erkekler nasıl bayanlardan hoşlanır diye sormuyor acep ?? e hadi ben sordum sana, nasıl bayanlardan hoşlanıyorsun? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 nasıl erkek sever bayanlar demiş arkadaş şöyle gösterelim.. erkek kadın demek senin tarzın bu ha bitanem.. bende bi araştırma yapayımda uygun smileyi bulunca eklerim.. Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 e hadi ben sordum sana, nasıl bayanlardan hoşlanıyorsun? kadın erkek ben bayanlardan hoşlanmıyorum dermişim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 kadın erkek ben bayanlardan hoşlanmıyorum dermişim bende erkeklerden hoşlanmıyorum ne hoşlanıcam onlardan ya, uyuslar... benim silahımla beni vurdun ha alacağın olsun rua elbet ben bunun intikamını alırım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.