Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Bir adada yedi tane dünya güzeli varmış ve bu adaya gelen herkesi öldürüyorlarmış. Bir gün adamın biri adaya düşmüş. Güzeller adama son isteğini sormuşlar, adam öyle birşey söylemiş ki güzeller onu öldürmemiş. Adam ne söylemiş olabilir? Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 sanırım biliyorum ama hemen cevaplamayayım...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Sadece bir tahmin: ''Beni en çirkininiz öldürsün'' demiş olabilir.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Sadece bir tahmin: ''Beni en çirkininiz öldürsün'' demiş olabilir.. taurus, bu soru daha once sorulmamış mıydı? Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 ''Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan bakalım dunyadaki resmimize'' demis olabilir Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Bir adada yedi tane dünya güzeli varmış ve bu adaya gelen herkesi öldürüyorlarmış.Bir gün adamın biri adaya düşmüş. Güzeller adama son isteğini sormuşlar, adam öyle birşey söylemiş ki güzeller onu öldürmemiş. Adam ne söylemiş olabilir? ben de dünya erkek güzeliyim demiş beni en güzeliniz öldürsün (sevişirkeeee eee een güzel güzel sen insanııı ı öldürürsün) beni öldürenin ............................... inşaallah demiş de olabilir Alıntı
Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Sadece bir tahmin: ''Beni en çirkininiz öldürsün'' demiş olabilir.. bence de bu soru önceden sorulmuştu .... Alıntı
Φ oğuzhan Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 beni öldürenin saçı ajdar gibi olsun demiş olabilir (ciddiye almayın) Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 bence beni öldürenin saçı dökülsün demiştir Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Ok..Gloria ve Samuray;Bu soruyu daha önce biliyordum ve hepinize yalan söyledim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.