Φ pln Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 tuna kiremitçi nin yeni kitabını okudunuzmu, eger okuduysanız yorumlarınızı bekliyorum.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 kitabı bilmem ama tuna kiremitçi süper ve karizmatik herif...... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 git kendini çok sevdirmeden ve bu işte bir yalnızlık var adlı kitaplarını yarım bıraktım.kitap değil de bi gazete de köşe yazarlıgı yapsa ya da kısa öyküler yazsa daha iyi. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 git kendini çok sevdirmeden adlı kitabını beğenmiştim çünkü eskişehir var kitapta belki de ondan ama bu işte yanlızlık var 'ı hatırlamıyom bile şimdi yolda üç kişiyi aldım okuyayım dedim ama bir kaç sayfadan sonra sıktı bıraktım Alıntı
Φ ALP_EREN Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 git kendini çok sevdirmeden ve bu işte bir yalnızlık var rpmanlarını okudum fena sayılmaz.şuan elimde yolda 3 kişi var.2aydır 100.sayfadayım kitabı okumak içimden gelmiyor.cok sıkıcı.ve bu adam cocuk romancısı bence.onun için kitaplarını tavsiye etmiyorum. Alıntı
Φ siyahinci17 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 ilk üç kitabı daha iyiydi. A.Ş.K.neyin kısaltması adlı kitabını 10 sayfa okuybildim. sıkılsam bile emek verilmiştir diye kitapları yarıda bırakmam ama bu hiç benim tarzım değil. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 İlk iki kitabını beğendim.Yolda 3 kişi yi yarım bıraktım,çok sıkıcıydı.Sonuncusunu almıycam çünkü deneme sevmiyorum... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Bir arkadaşım vermişti bir kitabını. Okudum o günün akşamı geri verdim. __ Ne oldu? __ Okudum. __Çabuk bitirmişsin! __Kolay kitab! Ayrıca o kitabı askerlik zamanlarımda okumuştum. Okuyucuyu zorlayacak (kelime oyunları, okuyucu da soru işaretleri bırakmak gibi.) bir dile sahip değil. Birde bunalım takılan kadınların okuyacağı tarzda yazıyor. Neyse... Ben daha okumam! Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 bencede banada basit geldi ama fena da degil yani idare eder istee Alıntı
Φ elmu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Ben Tuna Kiremitçi'nin tüm kitaplarını okudum. Ancak ilk iki kitabında aldığım tadı diğer kitaplarında almadım... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Aslında kitap çıkarmak, roman yazmak yerine soy adına uygun bir iş yapsın. Çatılara kiremit dizsin mesela Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Aslında kitap çıkarmak, roman yazmak yerine soy adına uygun bir iş yapsın. Çatılara kiremit dizsin mesela katılıyorum........ sadece reklamla listelere giriyor....A.Ş.K.ya başlamıştım dayanamadım....okumaya..sıktı...bana göre kitaplara verdiği isimler biraz ilgi çekiyor....... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 katılıyorum........sadece reklamla listelere giriyor....A.Ş.K.ya başlamıştım dayanamadım....okumaya..sıktı...bana göre kitaplara verdiği isimler biraz ilgi çekiyor....... Haklısın kitap isimleri çok ilgi çekiyor. Kitabın ismi güzel veya enteresan olduğu zaman insanlara okunacak kitap gibi geliyor. bu durum da bana çok garip geliyor... Alıntı
Φ gizemnur29 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Üzgünüm takip ettiğim yazarlardan değil. Yolda Üç Kişi Adlı kitabını okumuştum. İstediğim tadı bulamadım. ama Buket Uzuner'in son kitabını tavsiye edebilirim. Alıntı
Φ gizemnur29 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Ayrıca şunu da belirtmeliyim medyatik bir yazar kendisi. On yıl önce bir arkadaş sohbeti sırasında karşılaşmıştık. O zamanlar hepimizin heyecanları ve azimleri vardı. Ondaki azmi sadece kutlayabilirim. Bir şekilde bir kadının hayatını yazdıktan sonra gündeme geldiğine inanıyorum. yani bir insanın arkasında yaptığı işten dolayı destekleyeni olması gerekiyor sanırım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.