Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Cristiano Ronaldo

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    41
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    1

Cristiano Ronaldo tarafından postalanan herşey

  1. Akşam okuldan dödüğümde dedem beni voleybol maçına götürecek
  2. Gerçektende gülmekten katılıyorsunuz
  3. Cristiano Ronaldo

    EZİKLER

    Kitabın Yazarı : MICHAEL BUCKLEY Kitabın Çevirmeni : KENAN ÖZGÜR Kitabın Yayınevi : Epsilon Yayınevi Basım Tarihi : Mayıs 2012 ULUSAL CASUSLUK, KURTARMA VE SAVUNMA DERNEĞİ Bu acaip ekip okullarının bodrumundaki gizli karargâhlarından dünyayı kurtarabilecekler mi? Ya siz Ezikler'i gülmeden okuyabilecek misiniz? Sıradan bir okul gibi görünen Nathan Hale İlköğretim Okulu'nun öğrencileri Duncan, Ruby, Matilda, Heathcliff ve Zıpzıp.. Beşi de sınıfın inek öğrencileri gibi görünüyorlar. Vakitlerini kütüphanede geçiriyorlar, şımarık okul arkadaşlarının eziyetlerine maruz kalıyorlar Hepsinin garip özellikleri var. Kimi aynı anda üç kutu meyve suyu içip şekerlemeleri elinden düşürmüyor. Kiminin her şeye alerjisi var, eleştirilmeye bile! Kimi ilaçları olmadan nefes alamıyor, kimi hiperaktif, yerinde duramıyor. Kimse onların dünyayı defalarca kötülerin elinden kurtaran bir takım olduklarına, en zor işlerin altından kalktıklarına inanamaz! Ve takım yeni üyesi Jackson. Bir zamanlar okulun en popüler çocuğu olan ve eziklere yapmadığını bırakmayan Jackson, şimdi eski arkadaşlarının dışlanmanın acısıyla yeni takımında Birbirlerinden nefret etmelerine karşın. Onları bir arada tutan güç ise ülkenin gelmiş geçmiş en büyük gizli ajanlarından Brand Bu çok ilginç takımın, bir adıyla da Ulusal Casusluk, Kurtarma ve Savunma Derneği'nin dünyayı kurtarmaya yönelik maceraları okumaya değer! Her sayfada yeni bir heyecan bulacak, kimi zaman da gülmekten katılacaksınız.
  4. İlk başladığımda kitabı yarım bırakmıştım, filmini izledikten sonra devam etmeye karar verdim. Her gün seriden bir kitap okuyorum. Felaket Henry yaramaz cidden
  5. ps3

    1. Admin

      Admin

      Dağılın! İkinciye ihtiyacın olursa ben hep buradayım YSG!

    2. Cristiano Ronaldo

      Cristiano Ronaldo

      Teşekkür ederim, o bende de var:)

    3. Radya

      Radya

      annende de ps3 vardı demi oğlum:p

  6. Kitabın Yazarı : Tim Collins Kitabın Çevirmeni : Kenan Özgür Kitabın Yayınevi : Epsilon Yayınevi Basım Tarihi : Temmuz 2011 Nigel Mullet sıradan, bildiğiniz bir vampir. En büyük şanssızlığı, on beş yaşında vampire dönüştürülmüş olması. Sonsuza dek bu yaşta kalacağı için, başı da sivilceleriyle, çatallaşan sesiyle, kızlarla ilişkileri konusundaki beceriksizliğiyle sürekli dertte olacak! Okurken gülmekten yerlere yatacağınız günlüğünde Nigel, hayatının aşkı Chloe tarafından fark edilmek için sergilediği umutsuz çabaları, vampir anne babasının kendisine yaşattığı hayal kırıklıklarını (anne babanızın durmadan arkadaşlarınızı ısırmaya çalıştıklarını düşünsenize, ne kadar utanç verici!), seksen yılı aşkın bir süredir ölümsüz olduğu halde tek bir kız arkadaşı olmadığı için neler hissettiğini, bunun ne kadar büyük bir haksızlık olduğunu anlatıyor. Nigel bir yandan dişlerini Chloe'nin boynuna geçirmek için duyduğu istekle başa çıkmaya çalışırken bir yandan da onun kalbini çalmayı nasıl başaracak?
  7. Ben bugün 1.kitaba başladım . Çok güzel,okumanızı öneririm.! Bundan öncede saftirk vampirin günlüğünü 1 ve 2 yi okudum onları da beğendim.
  8. Bugün psp'me grand theft auto chinatown wars oyunum oldu

    1. Admin

      Admin

      Çok güzel bir oyun... :) Tebrikler

    2. Radya

      Radya

      Asıl ben kendimi tebrik ediyorum, nasıl geldim bu oyuna, kahvaltı yaparken bile bırakılmıyor elden:(

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.