Zıplanacak içerik

Liderler

1. İNTERLOCK

Φ Üyeler
    12
    Puanlar
    4.175
    İçerik Sayısı
  2. Radya

Φ Süper Üye
    8
    Puanlar
    12.979
    İçerik Sayısı
  3. pach of neo

Φ Üyeler
    4
    Puanlar
    550
    İçerik Sayısı
  4. erdogan

Φ Üyeler
    1
    Puanlar
    202
    İçerik Sayısı

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 12-12-2017 in İletiler

1. Üserime alinmim değil mi Efendim.. Bürucum Akreb de..
  2. Aşk; Alternatifsizlik ise? Tek seçenek.. Subliminal bi anlamı olmalı diyorum.. Diyorum da.. Ne diyorum? Havada bu aralar bol hurma kokusu var da ondandır.. Yoksa akıllı-usluyumdur.. Ara-sıra böyle oluyorum.. bağışlayın aziz dostlar.. "Hüngür hüngür ağladımSenin alacağın olsunUtandı meyhanelerOyuna getirdin aşkSana da aşk olsunMuhbirmiş kelimeler.."
  3. benım hayatta ögrendiğim en önemli ders aşk acısıdır. çünkü tüm acılar bir gün ölünce sona erer. evlılık kariyer, güç , arkadaşlar, hatta evlıysen ve aşık değilsen kendı eşin ve cocukların ölünce bir anlam ifade etmiyecek. çünkü bu saydıklarım hedefe ulaşılmış standart prosedür uygulanmış olaylar. ama aşk acısı nedenı ?zaten asla ulaşamadığın biri var demektır. karşılıksız aşk acısı.. ölüm öncesi yada sonrası için değişmez çünkü hedefe ulaşılmamıştır . hedefe ulaşılıncaya dekte asla bitmez bu acı gizemli bir acıdır.
  4. Sevgili Admin'imize de bir cemile-i vesileten.. Sabah kahvesi ikramı olsun..
  5. Sevgili pach of neo Sitayişkâr sözleriniz için müteşekkirim.. Mükâlememizin devamlı ve geliştirici olmasını diliyor yeni terfî etmiş olduğunuz mir-i liva meratibinizde üstün başarılarınızla iftihar etmeyi umuyor ve bekliyorum.. Kuşlar uçar balık gibi derin denizlerin dibinde Fekat dikkât etmelidir çünkü demirden evler varmış orada söyleniyor türküde "Denizin dibinde hatcam demirden evler Ak gerdanın altında da çiftedir benler.." Eyi Günleer
  6. Ne sevdiklerimiz, ne eşyalarımız, ne paramız. Bu hayatta aslında hiç birine sahip değiliz. Mutluluklarımızın, acılarımızın bile sahibi değiliz aslında. Bırakıp gitmek an meselesi. Artık her gün bunu kendime hatırlatarak yaşıyorum.
  7. Öğrendiğim en önemli ders kendine zaman ayırmazsan mutlu olamazsın...
  8. Hayatta öğrendiğiniz en önemli dersler nelerdir?
  9. Yeni Paşa'mız pach of neo Generallik yetmedi mi çocum.. Accık bu işinde piş.. Sana söz walla Tanrı yapıcam Seni.. Üzülme eflâdımıs.. Hemi de istediğin sektöre yapıcam.. Takıl bana hayatını öyle yaşa.. Omaç mı?
  10. Scorpions konseri..unutulmazdı benim için.
  11. pahalı aşk.. ve cehennem! biriktirilmiş güncel-deneyimsel veriler ile.. garantili olarak.. bir ihtişamlı kordelâ gibi.. büyük sinemada gösterime girdi.. .. ve tüm bunları ben yaptım! merhaba..
  12. O delice kokular tükendiği zaman Sevgilinin de baharı son bulur Yaz gelir!
  13. Chromosome;Kişisel Salt Okunur Belleğin Olasılıklar Gen'i; İpliksi Yapı
  14. hocam sizin 2 uzmanlık alanınız var. 1. si felsefe . 2. side şair insanın insan olduğunu bilmesi ne? güzel şeydir. hocam. içindekı duyguları her zaman haykırmak bizi biz yap an en anlamlı degerdır. hocam saygılarımla .
  15. interlock hocam saygılar bu sizin gerçek resminizmi? george charline çok benziyorsunuz karizma muhteşem. zekanı ve aklınız yüzünüzdeki ambiansta kendini göstermiş..
  16. İzledim..Beynim yandı..Tam bir paradoks! Ama sonunda üzüldüm..
  17. İkindi de görmemişim şimdi alsam.. Zaten siz sihirli güçlerinizle naptıysanız çayın hala dumanı tütüyor..
  18. +1 Katre a sen gerçekten harikasın.. Nereden buluyorsun böyle cevapları.. Dediğin gibi teorilerle varsayımlarla işimiz olmaz.. İşimiz hakikatlerledir.. Saygılar..
  19. Siz adaleti, öteki dünyada kocasını göğüsleri yeni tomurcuklanmış bilmem kaç bin tane huri ile paylaşacak olan kadına anlatın. Ya da cennette otururken yanında, dünyadayken köleliğini yaptığı, bir eli yağda, öteki balda, 4 karıyla gününü gün etmiş sahibini gören köleye anlatın. Ya da cennette çocuklarıyla yaşayıp gidenleri gören, kendilerinin dünyada çocukları olmadığı için bu özlem içinde yanıp tutuşan karı-kocaya anlatın. İlahi adalet diye bir şey yoktur. Daha önce de söyledim; bu, insanların olmasını beklediği bir ütopyadır. Ne yazık ki bunu tanrı bile sağlayamaz..
  20. sevgili dostlarım içimde çok uzun yıllardır.garip bir istek var. ben tanrı olmak istiyorum. cennetin yada cehennemin amaçları başı ve sonu belli. ben belli olmuyanı istiyorum. bana göre ceza yada ödül kavramı. kavramsal irdelendiğinde bana göre yaşam boyu acı çekmiş iyi birinin cennette mutlu olucagına inanmıyorum aynı bagdaştırma cehennem içnde gecerlıdır. kötü bir ruhu olan erkek yada kadın cehennemde binlerce yıl yanması ve acı çekmesı onun kininin ve öfkesini dahada arttırıcaktır. yanı kavramsal bakındıgında dostlarım ben tanrı olmak istiyorum bunu en iyi interlock abim bilir. 1: tanrı olduğum zaman bir sorumlulugum olmaz. olsada umrumda olmaz. ben tanrıyım.(evren) 2: tanrı olduğum zaman aşk acısını ben yaratırım . acıyı çekmem sadece yaratırım. 3: tanrı olduğum zaman sırf birşeye sans vermek yada birşeye deger katmak içn bir evrene ihtiyac duymam. 4: pekiiii tanrı benım tanrı olmak istedığımı bildigi halde neden? benı yarattı. o herşeyi zeten biliyordu. ama yarattıgı insanların bu kavramın dısına çıkamazdı bunuda biliyordu.. pekkı neden? tanrı olmak isteyen bir kukla yarattı..

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.