Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

fittirik

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    30
  • Katılım

  • Son Ziyaret

fittirik - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

4

İçerik İtibarınız

  1. fittirik

    Yıldızlar ve ustalar Toronto'da

    şimdi film seyetmeye oraya gidemem.gitmeye kalksamda bulamam.burda film yokmu.sinemada mısır bile var.ama mısırcı çocuk mısırları yiyordu şikayet ettim bana da verdi ama para aldı.orda para almazlarsa bende giderim.niye mısırlara para alıp almadıklarını yazmamısşınız.nasıl gidilcek.otobüs kalkıyormu.kaç numara gidiyor.
  2. bu sene maçları biz kazanırız.basket atmak yasaklanmış sevindim.özetleri cebimize koyacağız.üstüne basket yazıp bir yere yollayacayız.gönderirsek basket olcak.çok göndeririz biz kazanırız.en büyük birinci biziz.ben hemen orayı bulup basketi yolluyorum.kaybedecez yazmayı bırakın beraber yollayalım basketleri yenelim.
  3. şimdi dünyanın merkezine gidildiyini bilmiyordum.oraya mekkemi deniyor.dünyanın mekkesine delik delip mi girmişler.delik devam ettirilse dünyanın öteki tarafına çabuk gideriz.inşallah deliği türkiyeden açarlar.hepimiz delik için yardım kanpamyası kuralım.para toplayalıp biz delelim.mekkesine burdan gideriz.sel olduğunda delikten akar kurtuluruz.
  4. fittirik

    İstanbul'un Orta Yeri Sel !

    doğru.çok güzel fikir.köprü yapsalardı insanlar üstünden geçer sudan geçmezdi.sellerin üstüne hemen köprü yapılması lazım.köprüden geçmeyenleri hapse atmak gerekiyor.böyle olmazki dimi.
  5. ben repimi geri alabiliyorum.bir gün bekleyince repim geri dönüyor.ben geri gelmesini istemiyorum.neden geri geldiğinide anlamıyorum.gelmesin. bana repleri güzel yazdığım için veriyorlar.bence en güzel ben yazıyorum.başkaları karışık yazıyor.hiçbir şey anlamıyorum.sıkılıyorum.rep vermiyorum.kendime vermek istiyorum.ama artılarımı bulamıyorum.bulunca kendime vereceyim. rep verirken en çok ne yazdığıma dikkat ediyorum.eyer iyi yazmısşam daha çok rep vermek istiyoum bana.başkasına verirkende en kısa yazıya veriyorum.gülen adam çoksa mutlu oluyorum ona veriyorum.ağlayan adama vermiyorum.şaşkın adama ne yapıcağmı bilmiyorum.çünki şaşırıyorum.bazan gözümü kapıyorum.mağus kimin üzerindeyse ona veriyorum.mağus bozuk benim.onun için bazen yanlış yere başkasına veriyorum.ama başkasıysa çizgi veriyorum.öğle yağni.
  6. oyuncakda olsa ayıyla çatışılmaz.sonunda ayı bu.sarılmayın.birden kafasını döner ısırır.kulağını koparır.uzak dur.dolaba koy.
  7. ne yapıcaz ne bunlar hem niye yapıcaz.yapmasak olmazmı.kaç para.
  8. kime merhaba denmiş anlamadım.kimi tanıyorsunuz.banamı dediniz.ben sizi çıkartamadım.hakan senmisin.
  9. bu insanlar hep yabancı.galibada ispanyol.onun için türkçe bilmiyorlar.anlamazlar.oleey deyin.
  10. adamlar teslim olmuş.beyaz bayrak sallayınca serbest bırakılır.birşey yapılmaz.kurallar böyle.
  11. adanademirspor fişekler gurupuna aferin.çok önemli ki ulytrakartal çarşıyı anlatmamışlar fişekleri anlatmışlar.sağol.
  12. bilim kaderi kanıtlamış.demek kader var.kaderin kanıtlanmasıda kaderde varmış.ilk kader hangisiymiş öyleyse.çok saçmaymış.
  13. fittirik

    MAYOZ MU MİTOZ MU?

    uzay gemisi neden ister biri anlamam.benzin parası yetişmez.kriz var.tüplü alsın.
  14. kahvenin alt tabağı yok.onun resmini koyarsan olur.söylerim bir şeyler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.