Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

jokerboy

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    9
  • Katılım

  • Son Ziyaret

jokerboy - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Çok enteresan bir durum kaç yıldır bu kitaplar okutuluyor. Hadi diyelim gerçekten var ama bunu keşfetmeleri neden bu kadar uzun sürdü. Çok saçma bencede neyse.
  2. Şu an hala devam ediyor sanırım finansal sorunları aşmışlar... Bazı bölümleri baysada çok kaliteli bölümleri olan bir seri. İzlemeyenler varsa tavsiye ederim.
  3. Dr. Jason Cole (Steven Pasquale, “Rescue Me”) kazançlı bir işe, etkileyici cazibeye, iyi bir kalbe yani kısacası her şeye sahip olan ve saygı duyulan bir beyin cerrahıdır. Ancak karanlık bir sır saklamaktadır. Bir sabah kötü bir otel odasında daha önce hiç görmediği birkaç çıplak kadının arasında uyanınca, bildiği tek bir şey vardır: bu ilk defa olmamıştır. Her gece aynı saatte Jason’ın içinde bir şeyler değişir ve onu tanınmayacak hale getirir. Jason baştan çıkarıcı, üç kağıtçı bir sosyopata dönüşmektedir. Bu tehlikeli ikinci kişiliğinin adı ise Ian Price’tır. Yıllarca Ian’la savaşmış ve güçlü bir yatıştırıcıyla onu konttrol altında tutmayı başaran Jason’ın vücudu seruma karşı direnç göstermeye başlamış ve bu da Ian’ın serbest kalmasına neden olmuştur. İşleri daha da kötü hale getiren ise, uzun zamandır baskı altında tutulmuş Ian’ın Jason’dan intikam almak istemesidir. Jason’ın değer verdiği herkes tehlike altındadır; hastaları, dostları, iş arkadaşları ve sevgilisi. Jason Ian’ı durdurmak zorundadır. Ian ve Jason ortak bir noktada bulaşabilecek midir yoksa birbirlerini yok etmeye mi çalışacaklardır?
  4. Charlie diziden çıkınca dizinin tadı kaçtı biraz sanki ama genede güzel bölümler var.
  5. Şunu merak ediyorum. Amerika'ya giden arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Orada yaşam standartları Türkiye'den daha mı iyi ? Filmlerde gösterilen toz pembe Amerika'nın dışında gerçek amerika nasıl ? Bunu da anlatırsanız daha bir yardımcı olur bize sanırım. Teşekkürler
  6. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verirsen güzel olur. Bende bu sene work and ravel yapmayı düşünüyorum. İngilizce şart oldu artık geliştirmek lazım.
  7. Peki dil kursları ne kadar ? Ben 1 aylık kurs için oraya gelsem tam olarak kalma + yeme içme + kurs masrafı ne kadara mal olur ? Kalma derken 1 aylık ev tarzı bir yerin kira ücretini dahil edersen daha iyi olur . Cevabını bekliyorum.
  8. Tanıtım Videoları http://youtu.be/XwihU3epLjQ http://youtu.be/fcEmU3vmyUM Sony Xperia Z teknik özellikleri Jenerasyon : 4G Boyut : 139 x 71 x 7.9 mm İncelik : 7.9 mm Ağırlık Ağırlık : 146 g Ekran Tipi Ekran Tipi : Bilinmiyor Dokunmatik Ekran Dokunmatik Ekran : Kapasitif Çizilmez Cam Ekran Çizilmez Cam Ekran : Bilinmiyor Ekran Çözünürlüğü Ekran Çözünürlüğü : 1080 x 1920 Ekran Renk Sayısı Ekran Renk Sayısı : 16M Renk Ekran Boyutu Ekran Boyutu : 5″ Çoklu Dokunmatik Ekran Çoklu Dokunmatik Ekran : Var Kulaklık Girişi Kulaklık Girişi : 3.5mm Jack Disk Kapasitesi Disk Kapasitesi : 16 GB RAM RAM : 2 GB Genişleme Kapasitesi Genişleme Kapasitesi : 32 GB’a kadar Veri Transferi Hızı Veri Transferi Hızı : LTE 100Mbps Wi-Fi Wi-Fi : Wi-Fi 802.11 b/g/n (150 Mbps) Wi-Fi Noktası Olabilme Wi-Fi Noktası Olabilme : Var Bluetooth Versiyonu Bluetooth Versiyonu : v4.0 Kamera Kamera : Var Fotoğraf Kamerası Piksel Fotoğraf Kamerası Piksel : 13 MP Kamera Flaş Kamera Flaş : Var Video Kayıt Çözünürlüğü Video Kayıt Çözünürlüğü : 1080p 1920×1080 Görüntülü Sohbet Görüntülü Sohbet : Var (4G ve Wi-Fi) İşletim Sistemi İşletim Sistemi : Google Android 4.2 (Jelly Bean) Uygulama Sayısı Uygulama Sayısı : Google Play İşlemci İşlemci : Qualcomm APQ8064 Snapdragon Krait Quad-core 1500MHz İşlemcideki çekirdek sayısı İşlemcideki çekirdek sayısı : Dört Çekirdekli Multitask Multitask : Var Grafik İşlemci Grafik İşlemci : Adreno 320 Radyo Radyo : Var NFC Ödeme NFC Ödeme : Var Assisted GPS Assisted GPS : Assisted GPS 2G StandBy Süresi 2G StandBy Süresi : 550 saate kadar 2G Konuşma Süresi 2G Konuşma Süresi : 11 saate kadar Kaynak : -sayfa.net- Telefon 2013 Mart ayında çıkacakmış. Yeni telefon alacaktım şimdi 2 ay daha beklemek zorundayım
  9. Teşekkürler, bence bunlar her bilgisayar kullanıcısının bilmesi gereken bilgiler. Temel bir bilgi seviyesi herkese lazım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.