Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bagetyiyenayı

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    38
  • Katılım

  • Son Ziyaret

1 Takip eden

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    Ankara
  • İlgi Alanları
    baget yemek

bagetyiyenayı - Başarıları

Yazar

Yazar (5/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Allah rahmet eylesin. Düşüncelerinden dolayı öldürülen bir aydın... lanet olsun.
  2. bildiğiniz üzere, yeni 'demokratikleşme' paketi açıklandı. hemen kısaca özet geçelim; - Klavyedeki yasak harfler(!) kaldırıldı. (çoğunuzun bunu ilk defa duyduğuna eminim) - Köylerin vs. eski adlarının geri verilmesi kararlaştırıldı. (Emine Erdoğan'ın doğduğu ilçe olan Aydınlar'ın eski adı Tillo geri geldi. İşte demokrasi!) - Alevilere de bi' kıyak geçildi, nevşehir üni. adı hacı bektaş-ı veli üniversitesi oldu. - Andımız kaldırıldı. - Kamuda türban yasağı kalktı. Bakın bu düzenlemelerle ilgili Selahattin Demirtaş ne dedi: ''Andımız.. Zaten 3-4 yıldır çocuklarımız zaten okumuyor burada. Bitmiş bir mesele. Zaten insanlar kamusal alanda başörtüsü takıyor. Fiilen bir sorun yoktu. Halk fiilen bu sorunu kendi çözdü Ama AKP şimdi bunu kendi başarısıymış gibi gösteriyor.'' bu paket genel olarak güneydoğu için açıklanmış bir pakettir. adamlar pakettekilerin zaten yaşandığını söylüyor. bizim hükümet kendi kendine gelin güvey olmuş yani. devlet otoritesizliğine bakar mısınız? bunlar hükümetin, devletin dediklerini kaale almıyorlar. kendi bildiklerini yapıyorlar. kendi asayiş birimleri var; sürekli terörü öven açıklamalar yapıp bölge halkını kışkırtıyorlar. siz de hala generalleri içeri tıkıp teröristlere açılım peşindesiniz. bunun adı; Demokratikleşme Paketi Saçmalığı ve Devlet Otoritesizliği'dir. Hurriyet
  3. bagetyiyenayı

    BU KADAR OLMAZ

    Bu nedir arkadaş ya? Yaranmanın bu kadarı da olur mu be?
  4. bagetyiyenayı

    NEREYE GİDİYORUZ

    Öncelikle selam,bayadır foruma girmiyordum. Bi' şey dikkatimi çekti sizle paylaşmak istedim. Şu fotoğrafa bakar mısınız? Şu haberlere,ülkemizin nereye doğru gittiğine...
  5. ateş düştüğü yeri yakar,Çelik o yüzden gaflet içindedir.
  6. Sayın Politika... Bal tutan parmak yalar,bunlar peteği götürdü. Dağda yazsa neye yarar,gönülde olmadıkça. Oluşturulmak istenen Türkiye mozaiği tersine döndü,ırk,din,dil ayrımı şu an had safhada. Komşularla sıfır sorun,Atatürk ilkeleri,ekonomi,cari açık,işsizlik,Kürt sorunu? Ohoooo...
  7. bagetyiyenayı

    Sorular ve Olaylar

    Dünyayı ideolojiler mi yoksa bunların arkasına saklanan para babaları mı yönetir? 4+4+4 sistemi eğitim için yararlı mıdır yoksa birilerinin geçmişten gelen kini midir? AKP'liler Atatürk'e,Atatürk ilkelerine ve özellikle Gençliğe Hitabe'ye neden karşıdırlar? Çok partili sistemden beri herhangi bir 'sol' görüşlü parti neden tek başına iktidara gelemedi? Halkın çoğunluğu 'sol'u neden sevmez? İktidarın modeli 'Modern Osmanlıcılık' mıdır? Değerli yazar arkadaşlarımdan bu sorulara cevap vermelerini bekliyorum. Şimdi kimsenin farketmediği çok da önemli olmayan bir konuya değinmek istiyorum. Hatırlarsınız,Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy G-20 olarak Türkiye'ye gelmişti. Başbakan kendisine bir mektup hediye etti ; Kanuni'den yardım isteyen Fransuva'ya Kanuni'nin yazdığı cevap metninin orjinalini. Buraya kadar herşey tamam.Fakat bu Fransa'daki Ermeni tasarısı görüşmelerinden sonra başbakan çıktı ve bu mektubun çerçeveli orjinalini canlı yayında okudu! Okuduğu mektup ise başka birşey çıktı. Hediye ettiği video ; -http://www.kure.tv/webtv/803-haber/erdogandan-sarkozyye-kanuni-mektubu/6393-Bolum/85159/- Bu da olayın devamı ; -http://www.sondakika.com/haber-basbakan-i-boyle-kandirdilar-3217216/- Şimdi ben soruyorum ; Başbakan bizi mi kandırdı,yoksa başbakanı mı kandırdılar?
  8. bak canım kardeşim... ersin ; insan! tayyip gibi,bahçeli gibi,obama gibi bir insan.. Kuralların arasında 'güncel konuların amacı önemli kişiler hakkında başlık açmaktır' diye bi madde görmedim ben ama? Diğer saygısızlıklara yok dediğimi de hatırlamıyorum? Burda vurgusunu yaptığım şey başka.
  9. Oyuncu Ersin Korkut'la sevgili olduğu iddia edilen Gülferi Sarıgül bu ilişkiyi yalanlarken çok ağır ifadeler kullandı. Tam bir saygısızlık örneği.Ben tepkimi buradan dile getiriyorum; bu bir insana yapılan çok büyük bir saygısızlıktır. Buyrun ne demiş bakalım: “Ersin’i severiz, arkadaşlarımla birlikteyken çağırırım, bir yemek ısmarlarım, maskot gibi bizi eğlendirir. Hayatımdaki yeri bu kadar... Sonuçta kültür seviyelerimiz belli. Ersin’le sevgili olmaktansa kendimi Boğaz Köprüsü’nden aşağıya atarım daha iyi. Ben üniversite mezunu sporcuyum. Asıl beni sinir eden Ersin’le yakıştırılmak ve çıkan asılsız bu haber yüzünden kendi özel hayatımın zarar görmesidir. Kendi ilişkimde bir ayrılık dönemi yaşıyordum. Bu çıkan haberlerden sonra tamamen kavgayla sonuçlandı. Benim sevgilim de oyuncu ve gayet yanıma yakışan, Türkiye’nin en yakışıklı adamları arasındaydı. Haberi gördükten sonra beni aradı. O bile habere çok alınmış, ‘Benden sonra kendine bu adamı mı yakıştırdın?’ dedi. Haklı da buluyorum kendisini.” HT Magazin
  10. Evet arkadaşlar.Bildiğiniz gibi Liseli Dev-Genç adlı bir öğrenci topluluğu Amerika'nın ülkemize kurduğu füze kalkanını protesto etmek için toplandı. Sonuç? Önce görevi olmayan zabıta müdahale etti,ardından yüzlerce polis... Yaka paça götürüldüler,13 gözaltı. -http://www.kocaeligazetesi.com.tr/root.vol?title=7-eylemci-gence-yuzlerce-polis-mudahale-etti&exec=page&nid=270725- Neden? Gösteri yaptıkları için... Hiç uzatmayacağım. Ne diyor Anayasa? MADDE 34- Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir. Siz hala Türkiye'de adalet olduğuna inanıyor musunuz?
  11. Herkese,bir düşüncesi olan herkese selam. Arkadaşlar bu forum sitesindeki yazarların genel olarak bilgili,tartışmaya açık ve geniş görüşlü insanlar olduklarını görüyorum ve bu beni sevindiriyor. Şimdi sizden düşüncelerinizi söylemenizi istiyorum. Sizce iktidar partisi görevini iyi yapıyor mu? İktidar partisinin artıları,eksileri nelerdir? Sizce ana muhalefet partisi CHP halkla içiçe midir? Ana muhalefet partisinin artıları,eksileri nelerdir? Sizce Türkiye Cumhuriyeti bağımsız mıdır? Yoksa birilerinin piyonu mudur? Devlet işine Din'i karıştırmanın ne gibi artısı,eksisi olabilir? Sizce belirli çevrelerce topluma asker düşmanlığı pompalanıyor mu? Bu sorular içinden cevaplayabileceğiniz şeyleri cevaplayın,birbirimize birşeyler katalım.. Saygılar.
  12. Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiği gün Acun yayınlanmak üzere olan programı yayından kaldırdı.. Bakıyosun,24 şehit,tık yok! Vur patlasın çal oynasın..! Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiğinin ertesi günü.. Gazetelerde tam sayfa başsağlığı mesajları! Kalın siyah çerçeveli! 24 şehit verdiğimiz gün.. Tek bir ilan yok. Sözcü'yü takdir ediyorum. Anasayfasını 24 şehidimize ayırdı ve yandaşlara lanet okudu! Bal tutan parmak yalar.Bu atasözünün anlamı son 8 yılda çok iyi idrak edilmiştir. Saygılar.
  13. Şimdi sayın kardeşim.. Açıkçası bura İran değil.Gençler seks yapmıyo,aman de.Bak,İranlı emniyet müdürü: ''İranlı GENÇLER seks yapıyorsa istifa ederim'' dedi. Önce burayı bir düzeltelim.Bizde gençler değil,ÇOCUKLAR seks yapıyor.13 yaşında,İSTEYEREK..Hemde 20 kişiyle.. Birşey diyeyim mi? Son 8 yılda cezaevlerinin dolup taşmasına şaşırmamak lazım. Bu ülkede katil olunur.Soruyorum sizlere ; 600 kişilik PKK grubu elinde roketatarlarla,ağır makineli tüfeklerle bizim sınırımızı elini kolunu sallaya sallaya geçiyor,üstüne bir de,Üsteğmen'in odasına kadar giriyorsa,sizin bu ülkeyi yönetenine,KORUYANINA saygınız,inancınız,insafınız kalır mı? Oturduğum apartmanda bir Anne var. Başka bir anne bu. Oğlu 1994'te şehit olmuş... Her pazar mezarına gidiyor,bayram mayram demeden,her pazar.. Hala ağlıyor. İşte bu böyle bir acı.Böyle bir özlem..Soruyorum sizlere,sizin bu ülkeyi yönetene,KORUYANA,saygınız,inancınız,insafınız kalır mı? Benim kalmaz..Kalamaz..Kalmadı. Bir kurtuluş savaşı daha vereceğimizden hiç şüphem yok. Şimdi diyeceksiniz ; 'YAHU KARDEŞİM ÇOK KONUŞMA,ÇÖZÜM NE ONU DE SEN HELE!' İmzama bakın..Yeterli olacağını sanıyorum.. İnsan olan herkese saygılarımla.
  14. bagetyiyenayı

    Bitliste 4 şehit..

    Bitlis'te 4 şehit ve onlarca yaralı verdik.. Milleten başımız sağolsun.. Bu millet için canını verenlerin ruhları şad olsun.
  15. Zor gün milletiyiz arkadaş.. Rum'u Ermenisi Yahudisi saldırınca anlayacağız neyin ne olduğunu.. Herşeye rağmen Mehmetçik kalbimizdedir. Güçlü Ordu Güçlü Türkiye!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.