Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sharp_Poison

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    10
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Sharp_Poison Hakkında

  • Doğum Günü 01-12-1986

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Sharp_Poison - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Sharp_Poison doğum gününüz kutlu olsun!

  2. Sharp_Poison doğum gününüz kutlu olsun!

  3. Sharp_Poison doğum gününüz kutlu olsun!

  4. Sharp_Poison doğum gününüz kutlu olsun!

  5. Sharp_Poison doğum gününüz kutlu olsun!

  6. Sharp_Poison doğum gününüz kutlu olsun!

  7. sınavlarım geliyor ama ben sıcaktan kolumu kaldıramıyorum çok çalışmam gerek çoook!!!

  8. Sharp_Poison

    Referandum Anketi

    Ben evet diyorum
  9. Ben de deli kardeşlerimizin bayramını kutlar hergünün bayram olmasını dilerim
  10. Süper olurdu öyle kalsaydı. Lakin biz daha şuan ki toprakları yönetemiyoz iki eliyle bi saçını tarıyamıyoz onuda kesin orda da bölücülük olurdu.
  11. zarif ve narin. İş bilir becerikli kıvrak zekasıyla ve tatlı gülüşüyle hergün kendisine aşık eden biri olmalı ki bende onun prensi olayım
  12. Evlenmemiş olması bazı durumları bilmediği anlamına gelmez. Ayrıca Hocaefendinin ağlamasını samimiyetine ve takvasına bağlıyorum. Kim ne derse desin. Çok mantıklı sohbetleri var. Ayrıca dünya deneme yanılma tahtası değil imtahan dünyasıdır evlenmek çoluk çocuk yapmak çok büyük sorumluluk isteyen konular Hocaefendi evlenmediyse mesuliyet ve kendi rüyalarıyla arasına başka mülahazaların girmrsini istemediği içindir.
  13. Bu provakasyonlara gelmememiz gerekiyor. Kürtü,Türkü,Lazı,Çerkezi birdir ve Türkiye cumhuriyeti altında eşittir. Benim her etnik gruptan arkadaşım var ve hepsiyle kardeşiz bizim birliktelimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. Keşke Pkk Kürtlere bi faydası olsa lakin yok sadece onu kullanıyor. Kürt kardeşlerimizin bazıları bu oyuna geliyorlar malesef bu demek değildir ki kürtlerin hepsi pkk taraftarı ve terrorist kimseye karşı ön yargılı olmayalım ve onların etnik yapılarından dolayı yargılamayalım. Durumlar karışık lakin ecdat çanakkale ve birçok yerde omuz omuza birlikte mucadele etmiş biz neden dış güçlerin oyununa gelelim. Belli ki Türkiyenin gidişatından memnun olmayan bazı güçler iç karışıklık çıkararak uluslarası gücünü kontrol altına almaya çalışıyorlar Türkiyenin. Bu onların oynamış olduğu ilk oyun değil artık çaktık lakin o bilinç ve dik duruşu sağlamak mühim olan. Kürt-Türk kardeşlerimizin hepsi sağ duyulu olmak durumunda yoksa huzur bu topraklardan çıkar gider. saygılar...
  14. Demokrasi ve Özgürlük diyen bazı arkadaşalar referanduma hayır oyu kullanacağını belirtmiş nerde özgürlükleri nerede demokratik düşünceleri işine gelince hak ve özgürlükler diyorsunuz. Benin argumanım şu. politik istikrar gelişmede çok büyük önem taşımakta bunun yoluda tek yumruk olabilmekten geçiyor gelişmiş ülkelere bakarsanız çok kemikleşmiş politik yapıları vardır ve bu kırmızı çizgiler asla aşılamaz. çok sesli bir parlamento kulağa hoş geliyor lakin daha cok karışıklığa neden olacağını ve Türkiyenin buna hazır olmadığını düşünüyorum % 10 barajı böyle kalmalı.
  15. Gerçekten çok güzel bilgiler teşekkürler
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.