Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KiRaZ's Blog

  • başlık
    40
  • yorum
    127
  • görüntü
    58.599

Eyvah Kardeşim Papağan Oldu ! =D


KiRaZ

1.753 görüntü

Dün gece uyumaya gidecektim ama biliyordum ki yine tek başıma korkacağım, nedensiz aklıma bir sürü şeyler getirip huzursuzluktan uykumu kaçıracaktım.O yüzden kapımı açık bıraktım ki annemle kardeşimin seslerini duyup kendimi rahatlatayım. Ben böyleyim kimi zamanlar öyle korkuyorum ki gidip nefes alıyorlar mı diye kontrol ediyorum hepsini.

 

Eğer babamın horlaması kesilirse içime bir kurt düşüyor, annemin bilgisayarından ses gelmiyorsa binbir türlü şey düşünüyorum. Artık bir saplantı haline geldi sanırım..

 

Neyse kapımı açık bıraktım birde ne duyayım annem ne derse kardeşim tekrarlıyor, gülümsedim. Aklıma geldi bende bunu küçükken yapıp annemi nerdeyse ağlatacak duruma getirirdim.

 

Annem:

"hadi uyu artık,gözlerini kapa alp" alpte aynısını tekrarlıyordu:

"hadi uyu artık,gözlerini kapa alp"

"kızıyorum ama bak artık"

"kızıyorum ama bak artık"

"hihihihihiiii"

"hihihihihiiii"

"offff alpppp"

"offff alpppp"

 

Evet sinir bozucuydu bir o kadar da komikti.Sabah annemede aynısını dedim "anne küçükken bende bunu yapardım hatırlıyor musun?" diye.

 

O da "kardeşin senden daha beter,asla vazgeçmiyor,tıpkı çin işkencesi gibi" dedi.Anneme katılıyorum kardeşim her zaman için benden daha beter.Artık saçlarını yapıyor güzel görünsün diye ne kadar yaramaz olsa da o bizim süslü papağanımız smile.gif

  • Beğen 1

4 Yorum


Önerilen Yorumlar

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.