Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 severmisin doğum günü kutlamalarını..açıkçası ben pek alışık değilim..nice alışamadıklarımız gibi.. seni şiirlerinle tanıdım..sonrasında yazıların..sessiz bir çığlık gibisin..azlık yoksun kılmamalı bizi-seni..bezen okyanusta bir damlayızdır..bazen okyanus içimizde bir damla..kulaklarımı seviyorum biliyormusun..seni duyabildikleri için.. --belkide her yazdığın şiirinle yeniden doğuyosundur..yada her yitirdiğinle yeniden ölüyor..ama her nerede ve her nasılsan..seni tanımak beni mutlu ediyor lostsoul...çok görme bu kardeşinee..mutluluk bahaneleri üretemem..o kadar azımdadır ki.. iyi ki doğdun..iyi ki varsın..seni sevdim..varolduğun için..hayatı farklı açılardan bize gösterdiğin için.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Doğum günün kutlu olsun... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 lostsoul doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu ve huzurlu nice seneler dilerim Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Güzel sözleriniz icin tesekkur ederim dostlar... Aranızda olmak, elimden geldigince sizinle paylasabiliyor olmak son yılllarımda en keyif aldıgım zamanlar haline geldi. Güzel birseyler varsa eğer bu birlikte olabildigmiz icindir. farkında olmadan, sectigim ve kullandıgım kelimelerle incittiklerim olduysa herkesden özür dilerim... her ne kadar dogum gunu kutlamalarına alışık olmasamda hatırlanıyor olmak hoşuna gidiyor insanın... Verdiğiniz bu huzur ve mutluluk icin tesekkur ederim.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Doğumgünün kutlu olsun şiir dostum, hayat ne bekliyorsan onu versin... Şiir tadında uzun bir ömür diliyorum... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Mutlu yıllar dilerim..Yeni yaşınızın size bütün güzellikleriyle beraber gelmesi dileğiyle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.