Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

gısslar :shaun: ...şu cıvıl cıvıl halinizi göremeyen erkeklere ben ne diyem ki..körler.. :ermm: sizi ve hassas problemlerinizi takmıyor olsam niye burada yazıyor olayım ki..forum kurtçuklarım benim.. :) ...siz zafere çiçekli yoldan mı gidilir sanırsınız...mücadeleye devam..inanın bende sizin kadar istiyom..anlaşılmanızı..iştee ölee..

molinaa...aynı yere farklı bakmak demişin...birde görüneni göremeyene anlatamamak var..ona ne diceksin..ya kızlarr...birşey ya vardır yada yok...olasılıklarla hareket..birazda gaflet gibi...

--ya yanınızdadır..ya diğil...ya seviyorsunuzdur..yada diğil..birazda kendinizi sorgulayın..ve gıslar içinde bulunduğunuz problemleri o anki düşünce düzeyi ile çözemezsiniz..zaten o anki problemi yaratan o anki düşünce düzeyinizdir..kendinizde içindeyken konunun..şöle bi dışardan isleyin halinizi..arı duru ve saf bi halde tabii..

--ve gısslar kafanıza da takmayın..bi yerden sonra çıkmaza giriyosanız..durum şuu..elinizi sallasanız ellisi..nolur kendinize iyi bakın..sinirli olmayıın..üsülüyoom..gerçektenn.. :( [/b]

--nefretten sevgi doğar demişiniz...yapmayııınn kızlarr...kimileride sevgiden nefret doğar diyoo..yumurta tavuk muhabbeti..

--size bi soruu: siz hiç birilerini varolduğu için sevdiniz mi..?

--- :)

• Cevaplar 53
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

İnsanların duygularına saygılı olmayı bilemeyenler lütfen yazmasın. Sizin dalga geçtiginiz konular (sözüm cıvık ve alaycı notlar yazan erkeklere) bir başkası için önemli olabilir. Sizin için gırgır konusu olan bir durum,bir başkasının kalbini acıtmış olabilir. Lütfen biraz saygı.

Gönderi tarihi:
Selam arkadaslar,benim yaklasık 7 yıl süren bir iliskim 20 gün önce bitti.Eski sevgilim cok çapkındı ve ben hep süpheleniyordum ama sürekli inkar ediyordu.En son sirketimizdeki pazarlamacı kadının ona mesaj attıgını gördüm (sevgilimle aynı isyerinde idik).Ancak kadının ekstresinde 5 mesaj görünürken, sevgilim iki mesaji yok etmişti. Mesajlardan ikisinde 'aksam görüsecekmiyiz',ücüncüsünde ise 'tesekkürler' yazıyordu. Sordugumda kadının görüsmek istedigini ama kendisinin reddettigini söyledi.Diger iki msj niye silmis hatırlamadığını söyledi ama inanmadım. Daha öncede böyle birkac kacamagını yakaladıgım icin güvenemedim. Sevgilim isyerimizden ayrıldı.20 gün öncede ayrıldık. Dün tesadüfen bir is arkadasım onunla iliskileri oldugunu,kadınla birlikte içmeye gittiklerini,hatta kadının ağzından bazı seyler kacırdığını söledi.

Sorum su arkadaslar,haklı yere süphelendigimi ve bir ***** olmadığımı kendisine ileteyimmi,yoksa hiç seslenmeyeyim mi? Yani yaptım ettim oh haberi olmadı ,yanıma kaldı gibi düşünmesi beni deli edecek yoksa. Ne yapmalıyım

bence sen "kutsal kasenden" üzerine bir bardak soğuk su iç... :D

Gönderi tarihi:

inanmıyorum bu erkek milletinin yüzsüzlüğüne yha...nolcak bunların sonu merak ediyorum...bide görüşemiyoruzmu yazmış.maşallah seninkindede ne yüz varmış.bence o kızda aradığını bulamamış ondan tekrar sana sarmaya çalışıo.bence hiç yüz verme...

Gönderi tarihi:

valla daha ne istion.en azından boşluğunu dolduramayacağını anlamış...tam anlamıyla süründürülmeye hazır.bence burnundan getir.hakettii çünkü.şimdi için sızlıo daha yenide ondan.falla bişe yapmadan bırakırsan sonradan pişman olursun söyleyim.bencede molina haklı.en güzel,en harika halinle çık karşısına hep.büsbütün pişman olsun.ben görüş ama içini acıtmak için görüş derim...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

napalım hasretle neler yaptını anlatmanı bekledik.desene seninki ısrarla aynı yolda.kürkçü dükkanı sıcak geldi tabi senin tilkiye.yüz derisini şekerim.sürünsün.aklı başına gelsin.öteki beylerede ibret olsun.

Gönderi tarihi:

sorma nerdeyse kendimizi unutacaz.bi film vardı jim carrynin hafızasını sildiriyordu sevgilisini unutmak için.bizde sildirsek ne güzel olur...

Gönderi tarihi:

Ya varya kızlar sinirden delircem resmen. benimki MSN den bana hatrımı sordu. Bende şaşırdım iyiyim dedim sonra bi telefon numarasını kaybetmişte onu verebilirmiymişim. Bende veremem dedim. Başkada konuşmadım sabrettim ama sinir oldum ya...Bu ne yüzsüzlük allah aşkına

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.