Φ figgaro Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 gısslar ...şu cıvıl cıvıl halinizi göremeyen erkeklere ben ne diyem ki..körler.. sizi ve hassas problemlerinizi takmıyor olsam niye burada yazıyor olayım ki..forum kurtçuklarım benim.. ...siz zafere çiçekli yoldan mı gidilir sanırsınız...mücadeleye devam..inanın bende sizin kadar istiyom..anlaşılmanızı..iştee ölee.. molinaa...aynı yere farklı bakmak demişin...birde görüneni göremeyene anlatamamak var..ona ne diceksin..ya kızlarr...birşey ya vardır yada yok...olasılıklarla hareket..birazda gaflet gibi... --ya yanınızdadır..ya diğil...ya seviyorsunuzdur..yada diğil..birazda kendinizi sorgulayın..ve gıslar içinde bulunduğunuz problemleri o anki düşünce düzeyi ile çözemezsiniz..zaten o anki problemi yaratan o anki düşünce düzeyinizdir..kendinizde içindeyken konunun..şöle bi dışardan isleyin halinizi..arı duru ve saf bi halde tabii.. --ve gısslar kafanıza da takmayın..bi yerden sonra çıkmaza giriyosanız..durum şuu..elinizi sallasanız ellisi..nolur kendinize iyi bakın..sinirli olmayıın..üsülüyoom..gerçektenn.. [/b] --nefretten sevgi doğar demişiniz...yapmayııınn kızlarr...kimileride sevgiden nefret doğar diyoo..yumurta tavuk muhabbeti.. --size bi soruu: siz hiç birilerini varolduğu için sevdiniz mi..? --- Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 sevgilimi severim yaratandan ötürü.... allah bana onu verdiyese demek bu iştede bi hayır vardır. Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 İnsanların duygularına saygılı olmayı bilemeyenler lütfen yazmasın. Sizin dalga geçtiginiz konular (sözüm cıvık ve alaycı notlar yazan erkeklere) bir başkası için önemli olabilir. Sizin için gırgır konusu olan bir durum,bir başkasının kalbini acıtmış olabilir. Lütfen biraz saygı. Alıntı
Φ biko Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Selam arkadaslar,benim yaklasık 7 yıl süren bir iliskim 20 gün önce bitti.Eski sevgilim cok çapkındı ve ben hep süpheleniyordum ama sürekli inkar ediyordu.En son sirketimizdeki pazarlamacı kadının ona mesaj attıgını gördüm (sevgilimle aynı isyerinde idik).Ancak kadının ekstresinde 5 mesaj görünürken, sevgilim iki mesaji yok etmişti. Mesajlardan ikisinde 'aksam görüsecekmiyiz',ücüncüsünde ise 'tesekkürler' yazıyordu. Sordugumda kadının görüsmek istedigini ama kendisinin reddettigini söyledi.Diger iki msj niye silmis hatırlamadığını söyledi ama inanmadım. Daha öncede böyle birkac kacamagını yakaladıgım icin güvenemedim. Sevgilim isyerimizden ayrıldı.20 gün öncede ayrıldık. Dün tesadüfen bir is arkadasım onunla iliskileri oldugunu,kadınla birlikte içmeye gittiklerini,hatta kadının ağzından bazı seyler kacırdığını söledi.Sorum su arkadaslar,haklı yere süphelendigimi ve bir ***** olmadığımı kendisine ileteyimmi,yoksa hiç seslenmeyeyim mi? Yani yaptım ettim oh haberi olmadı ,yanıma kaldı gibi düşünmesi beni deli edecek yoksa. Ne yapmalıyım bence sen "kutsal kasenden" üzerine bir bardak soğuk su iç... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 offf bosuna demedik biz kızlar daha akıllı diyee Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Sevgilim yani eski sevgilim dün bana bir mail atmış. Cep telefonumu degiştirmiştim. MSN dende engelledim. Nerelerdesin nasılsınız görüşemiyoruz yazmış.. Bu ne şimdi? Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 inanmıyorum bu erkek milletinin yüzsüzlüğüne yha...nolcak bunların sonu merak ediyorum...bide görüşemiyoruzmu yazmış.maşallah seninkindede ne yüz varmış.bence o kızda aradığını bulamamış ondan tekrar sana sarmaya çalışıo.bence hiç yüz verme... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 ayyy işte fırsat süründür.. Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Görüşecek birşey yok yazdım yolladım. Nasıl süründürcem bilmiyorum bile yol gösterin bana hadi bakalım... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 o bence kesinlikle senin yokluğunu farkedecek.. emin ol zamanla kafalarına dank ediyor,sense o güleryuzlu ama buzzz gibi ol.. tam uummut etsin senden kendini geri çek Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yoklugumu farketmiş zaten mail atmış akşam yerin dolmuyor diye ama cevap vermedim. Gülümsemek bile içimden gelmiyo ona molina ya... Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 valla daha ne istion.en azından boşluğunu dolduramayacağını anlamış...tam anlamıyla süründürülmeye hazır.bence burnundan getir.hakettii çünkü.şimdi için sızlıo daha yenide ondan.falla bişe yapmadan bırakırsan sonradan pişman olursun söyleyim.bencede molina haklı.en güzel,en harika halinle çık karşısına hep.büsbütün pişman olsun.ben görüş ama içini acıtmak için görüş derim... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 ay evet görüşşş ve ona onu istemediğini gözlerine bakarak söyle.. işte o an senin dogdugun onun öldüğü andır Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Selam kızlar ara verdim biraz kusura bakmayın.Valla tatile gittim ne yalan söleyim dağıttım geldim kafayı biraz. Görüşmedimde benimkiyle inatla mail atmaya devam ediyo. E azıcık parmakları çalıssın dimi.Sizler naptınız özledim valla Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 napalım hasretle neler yaptını anlatmanı bekledik.desene seninki ısrarla aynı yolda.kürkçü dükkanı sıcak geldi tabi senin tilkiye.yüz derisini şekerim.sürünsün.aklı başına gelsin.öteki beylerede ibret olsun. Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Dükkan kapandı kardeş artık istemem. Hayat onurumuzla oynatmayacak kadar kısa.Siz neler yapıyorsunuz Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 offf yaz kış sabah akşam demeden hep aklımızda bunlar Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 sorma nerdeyse kendimizi unutacaz.bi film vardı jim carrynin hafızasını sildiriyordu sevgilisini unutmak için.bizde sildirsek ne güzel olur... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 CANIM FİLMİN ADI NE? BEN PSİKOLGA GİDİCEM Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Hayrola ya psikolog nerden çıktı molina. noldu Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 bnm bu gecmii takma olayı beni çileden cıkarıyor bukadar kıskanmak istemiyorum Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Molina gerçekten sen kendini boşuna yıpratıyon güzelim ya bırak geçmişine takılmayı sen şimdiye bak..çok kıskanırsan elinden kaçırırsın söylemedi deme Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 haklısın... dedim ya sanırım psikolog ii gelcek bana Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Kendini iyi hissetmeni sağlayacaksa git derim ben. En azından daha profesyonel bir yardım almış olursun. Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Ya varya kızlar sinirden delircem resmen. benimki MSN den bana hatrımı sordu. Bende şaşırdım iyiyim dedim sonra bi telefon numarasını kaybetmişte onu verebilirmiymişim. Bende veremem dedim. Başkada konuşmadım sabrettim ama sinir oldum ya...Bu ne yüzsüzlük allah aşkına Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.