Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Selam arkadaslar,benim yaklasık 7 yıl süren bir iliskim 20 gün önce bitti.Eski sevgilim cok çapkındı ve ben hep süpheleniyordum ama sürekli inkar ediyordu.En son sirketimizdeki pazarlamacı kadının ona mesaj attıgını gördüm (sevgilimle aynı isyerinde idik).Ancak kadının ekstresinde 5 mesaj görünürken, sevgilim iki mesaji yok etmişti. Mesajlardan ikisinde 'aksam görüsecekmiyiz',ücüncüsünde ise 'tesekkürler' yazıyordu. Sordugumda kadının görüsmek istedigini ama kendisinin reddettigini söyledi.Diger iki msj niye silmis hatırlamadığını söyledi ama inanmadım. Daha öncede böyle birkac kacamagını yakaladıgım icin güvenemedim. Sevgilim isyerimizden ayrıldı.20 gün öncede ayrıldık. Dün tesadüfen bir is arkadasım onunla iliskileri oldugunu,kadınla birlikte içmeye gittiklerini,hatta kadının ağzından bazı seyler kacırdığını söledi.

Sorum su arkadaslar,haklı yere süphelendigimi ve bir ***** olmadığımı kendisine ileteyimmi,yoksa hiç seslenmeyeyim mi? Yani yaptım ettim oh haberi olmadı ,yanıma kaldı gibi düşünmesi beni deli edecek yoksa. Ne yapmalıyım

• Cevaplar 53
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

mail attım ve herşeyi ögrendigimi,bunun aslında önemli olmadığını çünkü onun hakkında şüphe ettigim her konuda haklı çıktığımı,onun zannettigi kadar saf (!) olmadığımı söyledim.aslında kadının ipligini pazara çıkarsam daha rahatlardım ya

Gönderi tarihi:

bence sessiz dur ve bekle ergeç seni arıcaktır.ozaman gerekeni söylersin onun içine oturur.sessizlik ve sabır herzaman kazanır.ortalığı birbirine katarsan oh ne iyi etmişide ayrılmışım aldatmışım der.bence arama sorma aldırış etme kaçan kovalanır unutma.

Gönderi tarihi:
mail attım ve herşeyi ögrendigimi,bunun aslında önemli olmadığını çünkü onun hakkında şüphe ettigim her konuda haklı çıktığımı,onun zannettigi kadar saf (!) olmadığımı söyledim.aslında kadının ipligini pazara çıkarsam daha rahatlardım ya

İyi yapmışsın yaa , içinden geldiği gibi davranmışsın

seni yıllarca kandırdıgını sanmamış olsun bari

akıllı olduğunu görsün iyicene gözüne sokmuşsun oh ıyı olmus

var ya şu an içimden dümdüz gidiyorum erkek arkadasına

afedersın molina ama .. etmedıgım küfür kalmadı ona :(

............................... var ya :angry:

Gönderi tarihi:

gülüyom ben bunlara yaaa..yarıla yarılaa..orta yerimnen...ama aralarında güzel bir dayanışma kurmuşlar..forum kurtçukları dayanışması.. :lol: aferim gıss sizee..soluk aldırmayın erkeklere..ne ........ onlarr.. :D ...

Gönderi tarihi:

mutlu kadın; birazda erkeğini kabullenen kadındır.. :) ....... :P ........emin olunki kızlar erkeğiniz her anlamda sizin istediğiniz gibi olsaa..sıkılırdınız..kaçardınız..niye kabul etmiyorsunuz..çempeleşmek doğanızda-doğamızda var..kuruntululuktaa.. ;) hem mutlu aşk nerde görülmüş kızlarr..rahat olun birazz..

--ama sus kardeşim..gevezelik etmee falan diyosanızz..bidaha gelmem...o zaman size erkekleri kim anlatır bilemem tabiii.. B):whistling:

Gönderi tarihi:
yok yaa..uzatmıcam bu konuyu..amerikayı yeniden keşiflerden yoruldum..minnik papatyalar..yaşamanız gereken neysee yaşayınn..öyle öğreneceksinizz..by by.. :)

kız yasamıyorum yasamıycam dememiş ki bbyby dıyosun

ne yapacam dıyor

karar asamasında ....

destek olma köstek de olma madem neden yazıyorsun?

Gönderi tarihi:

iyi yapmıssın.kimsenin dediğide yaptığıda yanına kar kalmasın.ne erkek nede kadın...

Gönderi tarihi:

bence içini dökerek rahatlaman çok iyi olmuş. ona patlamasaydın kendinde patlaklar oluşabilirdi

en doğrusu arayıp ................................................................. çoğu bunu hakediyor.ara ve ağzına geleni söle.ne demek ya iş yerinden bi kadınla çıkıy ofelan demekki seni sevmemiş yada sana nisbet olsun diye onunla birlikte. :angry2:

birde seni tekrar arıcanı düşünüyorum ve ozaman kesinlikle kabullenme gerekirse başkasıyla birlikte oldunu falan söle..

nefret ediyorum bu tip erkeklerden

Gönderi tarihi:

Uzun süreli bir ilişkiden bu şekilde çıktıktan sonra sanırım epey bi hayatıma erkek sokmayacağım.Ya düşünsenize güven yıkıldıktan sonra neyin anlamı kalıyor ki? Molina cok haklısın ne kadar rahatlar değilmi. Sevgi aşk onlar için çok basit sanki. Neyi düşünüyorum kızlar biliyormusunuz. Acaba o bu ayrılıktan dolayı üzülmüşmüdür. Hiç sanmıyorum ben üzüldügünü :(

Gönderi tarihi:

gısslar içim cızlıyoo halinizee..ben hep erkeklere diyom çok kadın hiç kadın diye ama beni dinlemiyolar..

--bide şeye takıldım gısslarr..yukarda hepp demşiniz..erkeklerden nefret ediyom diyee..nefretle yaklaştığınızı nasıl sevebilirsinizkii.. :unsure: ..annamadımm.. :blushing:

--meliskoo sanada darıldım...kırdın hassas kalbimiii..çucuk gibi azarlıyon...evlenince çok değişmişsiinn..çoookkk... :(

-- :)

Gönderi tarihi:
hayır susma figgaro.. sen erkek acısından yaklasıyorsun. evet bencede kusurlu oluna aşk daha tatlı oluyor ama benim kızgınlığım sizlerin yani erkeklerin rahatlığı

evet..rahat kıyafetleri severimde :) ..kendim iç olarak rahatmıyım..zannetmiyom..kadın diyon; bazen deli taylar gibi koşturur..bazen de dut yemiş bülbül gibi düşündürür...erkek olmakta çok zor molinaa..bildiğin gibi diğilll..inan banaa.. ;) ... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.