Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Taylan Abi (30) *fLy* (21) şimdiden doğum gününüz kutlu olsun nice seneler... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Taylan_Abi......... umutla ve ümit le çicekler açsın gelecek yaşamında.. saygılar. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Sevgili MINEU, Sevgili Erdal, Çok incesiniz, teşekkür ederim. DiGiT değişti, 30 olduk. 3le başlayan yeni yaşın verdiği hafif ağırlıkla birlikte mutluyum yine de Nice paylaşımlara. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 doğum günün kutlu olsun taylan abi umarım hayatın boyunca hiçbir zaman keşke' lerin olmasın Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Taylan abiiii...Mutlu yıllar Ortalama ömrün uzun,yaşam standartın yüksek olsun (sevdiklerinle beraber) Sana bir hediyem var Sevgiyle kal... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Taylan mutlu yıllar arkadaşım dilerim bundan sonraki yaş almalarında hep güzel anlar ve anılar yaşayasın... seni tanıdığım için mutluyum... sevgiler... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Mutlu yıllar Güzel ve iyi bir yaşam temennisi ile... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Sevgili MINEU,Çok incesiniz, teşekkür ederim. DiGiT değişti, 30 olduk. 3le başlayan yeni yaşın verdiği hafif ağırlıkla birlikte mutluyum yine de Nice paylaşımlara. taylan abi inşallah sağlıkla 4'le başlayan 5'le başlayan.... yaşlarını da kutlamak dileğiyle Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Can arkadaşlarım, Bir süre uzak kaldım farkındasınız. Tedbil'i mekanda ferahlık vardır diye düşünüyorum sadece. Mesajlarınız için; Sevgili egzorsist (takipteyim) , Sevgili Ra_Dya (canımsın) , Sevgili sardunyam (sırtımı yasladığım), Sevgili ilyada, senden beklemezdim. Beni şaşırtttın, çok incesin. Allah razı olsun senden. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Can arkadaşlarım,Bir süre uzak kaldım farkındasınız. Tedbil'i mekanda ferahlık vardır diye düşünüyorum sadece. Mesajlarınız için; Sevgili egzorsist (takipteyim) , Sevgili Ra_Dya (canımsın) , Sevgili sardunyam (sırtımı yasladığım), Sevgili ilyada, senden beklemezdim. Beni şaşırtttın, çok incesin. Allah razı olsun senden. Hay Allah, önce sana demedim dedin, şimdi de senden beklemezdim oysa ben bir im.... Azıcık tarafım da var ama neyse, nice yıllara Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Can arkadaşlarım,Bir süre uzak kaldım farkındasınız. Tedbil'i mekanda ferahlık vardır diye düşünüyorum sadece. Mesajlarınız için; Sevgili egzorsist (takipteyim) , Sevgili Ra_Dya (canımsın) , Sevgili sardunyam (sırtımı yasladığım), Sevgili ilyada, senden beklemezdim. Beni şaşırtttın, çok incesin. Allah razı olsun senden. canım Taylan, ne güzel bir güven örneği bu... layık olabilmeyi umarım... canımsın... Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 taylan abi yeni yaşın sana mutluluk getirsin ve gönlüne göre nasipler versin birde bunları vereyim ..bahçemde sadece bunlar var..... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Sevgili kız kurusu, Sevgili gloria, Sevgili la_bohéme, İyi dilekleriniz ve kutlamalarınız için çok teşekkür ederim. Sizlerle tanışmış/yazışmış olmak mutluluk verici. Selam ve sevgilerimle. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 geç oldu ama temiz olsun , doğum gününüz kutlu olsun mutlu senelere Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 geç oldu ama temiz olsun , doğum gününüz kutlu olsun mutlu senelere Değer verip cevap yazman bile yeter bence Kendi adıma teşekkür ederim. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 nedemek efem sağlıklı, başarılı ve mutlu yıllara inşallah Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.