» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Sevgili GeceKuşu, Şu ana dek hayat gerçekleştirmek istediklerini sundu mu sana bilemiyorum ama eğer ufak tefek eksiklikler oldu diyorsan, şu an itibari ile onların da gerçekleşmesi dileğimle doğum gününü kutluyorum... Yazıları, kitaplar konusunda ki özenli çalışmaları ile her zaman takip ettiğim bir dostsun..İyi ki karşılaşmışım seninle Prensesini benim için öpersin umarım Pasta hepimize yeter sanırım Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Nice mutlu senelere Gecekuşu. "umudunla, direncinle, bilincindeki tohumla aydınlıklar doğacak sende" Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 nice senelere sevgili gecekuşu..iyiki doğmuşsun.. sevdiklerinle birlikte yaşanılası uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 mutlu yıllar gecekuşu.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 mutlu yıllar Gecekuşu hayırlı yaş almalar... ailenle sevdiklerinle hep mutlu yaşa... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Temeni ve dilekleriniz için teşekkür ediyorum sevgili dostlar... yaşamınız huzur, mutluluk ve sevgi dolu olsun... Sevdiklerinizle kazanımlarınızda çoğalmanız dileğiyle... *tna Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Mutlu yıllar gece kuşu..hayırlı ömürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.