Φ molina Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 ya yeter yaa neden aldatırlar ki neden???? otekı kadın olayımı bu Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Korkunun ecele faydası yok...Üstelik çok kıskanmak her an aldatılmak sonucunu doğurabilir söylemedi demeyin. Erkekler fazla baskıdan sıkılır aldatır,serbest bırakılırlar aldatırlar onlara her yol aldatmaya çıkar yani. ben kıskanmadımda noldu.falla haklısın.kıskansakta kıskanmasakta,aşık olsakta hiç farketmez aldatılıyoruz.... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 ya elfren ben cok kıskanmak istemiyorum Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 kıskanma o zaman.falla eskiden bende çok kıskanırdım.ama gördüm annem ben sölim hiç işe yaramıo.bence o kaybeder diye düşün.anca o zaman rahat edion... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 benim ki yapmaz öle şey diyeceksin kıs.. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 ya yapmaz biliorum yapmaz, ama keske gecmişide hukmetsek.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Vıy...Vıy...Vıy...!! herşey kaldığı yerden devam..piki tımam .. ..öle olsun gısslar..sizi kim tutar.. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 İŞTE SİZ ERKEKLER BİZİM ÇENEMİZİ SEVMESİN DAHA NE İSTEYELIM Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Geçmişine niye takılıyorsunki. Sonuçta onlar senden daha iyi olsalardı hali hazırda o şahıslar olurdu hayatında ama onun tercihi sensin. Birde burdan baksana olaya. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 haklısın canım dogru olan bu yanlıs olan bnm sacma duygularım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee.. Bir güsel kıs yüsünden çıldıracagıııııııımm Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee.. Bir güsel kıs yüsünden çıldıracagıııııııımm Amannnn doktor canımmmm doktor..artık sana sana muhtacıımm doktorr Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee.. Bir güsel kıs yüsünden çıldıracagıııııııımm Amannnn doktor canımmmm doktor..artık sana sana muhtacıımm doktorr Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Amannnn doktor canımmmm doktor..artık sana sana muhtacıımm doktorr Beni ne doktorlaarr ne mühendisleer istedi gülüm ama gönül aşk isteer.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Beni ne doktorlaarr ne mühendisleer istedi gülüm ama gönül aşk isteer.. Beni alacaksan benim olacaksan bana mutluluk değil para wer paraaaaa paraaaaaa dedim paraaa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Doktooorr civanım doktor doktor civanıım.. ah neler istiyor canım, ne istersen alayııım , yar senin olaayım Beni alacaksan benim olacaksan bana mutluluk değil para wer paraaaaa paraaaaaa dedim paraaa Para para parrraaaa parra da parrraa da parrraaa Varlığı bir dertt yokluğu yaraaa Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Para para parrraaaa parra da parrraa da parrraaaVarlığı bir dertt yokluğu yaraaa Yar bana bir eğlenceee..yar bana bir eğlenceeee.. allll beni yar para verme sar beni yar ara verme..bile bile kaşına gözüne o gül yününe kölen olurum yar Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 kısssllaarr cok neşelisinizz özeniyorum ayol size Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Özenti diil; yapıcı, yaratıcı olalım.. Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Molino bizim neyimiz eksik arkadaşlardan sende eglenmene bak hayat çok kısa tatlım boşver kaanı ufak tefek şeylerle üzme Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 mıllete ufak gelen şeylerin bnm için ne kadar sıkıntı oldugunu bi siz anladınız zaten:) ama haklısın insan oğlu çeşit çeşit Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Boşver ben seni çok iyi anlıyorum. Bende aşırı kıskanç biriyim yalana lüzüm yok. ama geçmişe takılmak doğru değil diye düşünüyorum. En azından seninle birlikteyken yapmadığı sürece. Bak benim sevgilim beni aldattı ve üstünden uzun zaman geçse bile ben bunu unutamadım geçmişte kaldı diyemedim. Böyle birşey yaşadıysan haklısın tabiki. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 sanırım şükrettiğim tek şey aldatılmamak, yani allah bana böyle bişey yaşatırsa düşünemiyorum halimi:( umarım o aldatan insanla görüşmüyorsundur Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 sanırım şükrettiğim tek şey aldatılmamak, yani allah bana böyle bişey yaşatırsa düşünemiyorum halimi:( umarım o aldatan insanla görüşmüyorsundur yani şekerim sende bi hoşsun.görüşse ne olur görüşmese ne olur.sonuç olarak aldatılmış.bence bundan sonra yapılacak en sağlıklı şey su içmek.buz gibi.sonrada önümüzdeki maçlara bakmak... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.