Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 76
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Korkunun ecele faydası yok...Üstelik çok kıskanmak her an aldatılmak sonucunu doğurabilir söylemedi demeyin. Erkekler fazla baskıdan sıkılır aldatır,serbest bırakılırlar aldatırlar onlara her yol aldatmaya çıkar yani.

ben kıskanmadımda noldu.falla haklısın.kıskansakta kıskanmasakta,aşık olsakta hiç farketmez aldatılıyoruz....

Gönderi tarihi:

kıskanma o zaman.falla eskiden bende çok kıskanırdım.ama gördüm annem ben sölim hiç işe yaramıo.bence o kaybeder diye düşün.anca o zaman rahat edion...

Gönderi tarihi:

Oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee.. Bir güsel kıs yüsünden çıldıracagıııııııımm -_-

Gönderi tarihi:
Oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee.. Bir güsel kıs yüsünden çıldıracagıııııııımm -_-

Amannnn doktor canımmmm doktor..artık sana sana muhtacıımm doktorr :pinch:

Gönderi tarihi:

:lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

Beni ne doktorlaarr ne mühendisleer istedi gülüm ama gönül aşk isteer.. :blink:

Gönderi tarihi:
Beni ne doktorlaarr ne mühendisleer istedi gülüm ama gönül aşk isteer.. :blink:

Beni alacaksan benim olacaksan bana mutluluk değil para wer paraaaaa :angry: paraaaaaa dedim paraaa:wacko:

Gönderi tarihi:

Doktooorr civanım doktor doktor civanıım.. ah neler istiyor canım, ne istersen alayııım , yar senin olaayım -_-

Beni alacaksan benim olacaksan bana mutluluk değil para wer paraaaaa :angry: paraaaaaa dedim paraaa:wacko:

Para para parrraaaa parra da parrraa da parrraaa

Varlığı bir dertt yokluğu yaraaa B)

Gönderi tarihi:
Para para parrraaaa parra da parrraa da parrraaa

Varlığı bir dertt yokluğu yaraaa B)

Yar bana bir eğlenceee..yar bana bir eğlenceeee.. :w00t:

allll beni yar para verme sar beni yar ara verme..bile bile kaşına gözüne o gül yününe kölen olurum yar :D

Gönderi tarihi:

Boşver ben seni çok iyi anlıyorum. Bende aşırı kıskanç biriyim yalana lüzüm yok. ama geçmişe takılmak doğru değil diye düşünüyorum. En azından seninle birlikteyken yapmadığı sürece. Bak benim sevgilim beni aldattı ve üstünden uzun zaman geçse bile ben bunu unutamadım geçmişte kaldı diyemedim. Böyle birşey yaşadıysan haklısın tabiki.

Gönderi tarihi:
sanırım şükrettiğim tek şey aldatılmamak, yani allah bana böyle bişey yaşatırsa düşünemiyorum halimi:( umarım o aldatan insanla görüşmüyorsundur

yani şekerim sende bi hoşsun.görüşse ne olur görüşmese ne olur.sonuç olarak aldatılmış.bence bundan sonra yapılacak en sağlıklı şey su içmek.buz gibi.sonrada önümüzdeki maçlara bakmak...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.