Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 yok birbirimizden farkımız derim...hatta osmanlı bankasıydık bir zamanlar derim... allam çoluğun çocuğun ayarını bozmayalım derken benim ayar büsbütün bozuldu derim... evet bidenem senin rot balans ayarın kaymış.. ben şimdi hallederim mirak etme.. allah derim en son ne zaman kurbağa şişirdin [/b] demincek..şöyle smizinden bitanesini şişirmişim uçan balon kimin oluverdi..bi çocuğun eline tutuşturdum oynuyo kendisiylen.. tövbe..tövbeeee... en son ne zaman gerdan kırdın..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 saçımı taramayı bıraktım, çok oldu çok rahatım... öyle dopdolaşık dolanıyom işte üzerinize afiyet biraz pasaklıyımdırda... köpek balığı elinden kaymadımı? Diloşum en son dün akşam kırmışım gerdanı elimde kaldı... en son ne zaman şaşırdın? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 ayaklarından demek istedin sanırsam yuk deneyimliyim derim.. gerdan kıvırmadım diloşum sendeki gibi bir gerdan bende yukta ondan.. en son ne zaman birini yani beni dövmek istedin şu an çok şaşkınım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 iki saniye önce canım şiddetle seni dövmek istiyodu derim.. ama sarmaşığımı düşününce sakinleştim.. en son ne zamöan tek tek bastın bade düzdün..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 geçen ay saat 00.15 sularında falan frozenim en son seni dövmek istedim ama artık istemiyorum... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 dimek ki birazdan parçalınıciğim en son ne zaman sevgiyle gülümsedin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 en son sevgiyle gülümsediğimde hindi gibi duruşum olmuştu... en son ne zaman sinirlendin? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 dün akşamdan beri sinirliyim.. en son ne zaman bu son olsun dedin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 az önce... bir aklım diyor dünyanın düzeni böyle... o yüzden diyorum ki... bu dünyanın çivisi çıkmışsa onu yerine çakacak kimsede kalmamış demektir... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 çivisi çıkmış dünyanın peşinden koşturmak niye..? yuvarlanalım gitsin.. ne de olsa bütün çabalar boş değil mi derim..? bilmem siz bu duruma ne dersiniz..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 çivisi çıkmış dünyanın peşinden koşturmak niye..? yuvarlanalım gitsin.. ne de olsa bütün çabalar boş değil mi derim..? bilmem siz bu duruma ne dersiniz..? aynen katılıyorum derim... yuvarlanalım gitsin... ben zaten yuvarlanmaya başladım... ben pes ediyorum koşmayacağım artık dünyanın peşinden koşmak isteyene bol şanslar... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 aynen katılıyorum derim... yuvarlanalım gitsin... ben zaten yuvarlanmaya başladım... ben pes ediyorum koşmayacağım artık dünyanın peşinden koşmak isteyene bol şanslar... koşmaktan yorgunuz be Sardunyam.. duralım gitsin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 koşmaktan yorgunuz be Sardunyam.. duralım gitsin.. çok yorgunuz... durdurun dünyayı inecek var... şşşş şöfer bey sana diyom... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 çok yorgunuz... durdurun dünyayı inecek var... şşşş şöfer bey sana diyom... şöferrrrr....şöferr.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 şöferrrrr....şöferr.. nerde kaldı bu şöfer Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 En son ne zaman Depeche Mode dinledin? Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 o da kim ? en son ne zaman misafir ağırladın Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 iki gün önce en son ne zaman ağladın.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 İki gün önce En son kimi ağlattın? Alıntı
Φ Timya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 en son ne zaman vapura bindin? Alıntı
Φ Timya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 [quote name=' En son kimi ağlattın? kesin olmamakla beraber 20 yıl önce sanırım. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Vapura 1 ay oldu binmedim En son ne zaman birinin parfümü hoşuna gitti... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Aydan'ın.. en son ne zaman kartopu oynadın:) ben kara taktım he Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Geçen Sene En son ne zaman kurdela taktın? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 10 kasım 2008 en son ne zaman mantı yedin ya galeri kısmında mantı resmi vardı off canım istedi.. seth mantı yapabiliyo musun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.