Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

yaşamında biri olan birinin başkasıyla "MASUMANE" flörtü normal midir?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
sana 2 sorum var.

iyi niyetli ve saf olduğu için asılan adamlara zorluk çıkarmayan kızla kötü niyetli olduğu için zorlukl çıkarmayan kadını nasıl ayırt edicez.

saf olduğu için erkeklerle laubali olan kızlar ilk bir kaç ilşkisini bu huyları yüzünden heba ederler ve akıllanırlar. peki 26 yaşına gelmiş kız bunu yaparsa hala iyi niyet mi aricaz.

evet soruna ben cevap vereyim ki evet

hala bi takım şeyleri öğrenememiştir

erkeklerin ona ne maksadla yaklastıgını bilmiş ama yine de iyi niyet timsali göstermiş afedersin ama

saf kızımızdır....

şiddetle akıllandırılmalı ve süründürülmelidir.

• Cevaplar 65
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
evet soruna ben cevap vereyim ki evet

hala bi takım şeyleri öğrenememiştir

erkeklerin ona ne maksadla yaklastıgını bilmiş ama yine de iyi niyet timsali göstermiş afedersin ama

saf kızımızdır....

şiddetle akıllandırılmalı ve süründürülmelidir.

allah seni ne etmesin koptum ya :D şiddetle akıllandırılmalı ve süründürülmeli :)

Gönderi tarihi:

bence dünya o kadar iyi değil.adamların umutlanacağını bile bile sosyal ilişkiye giriyorlar,adamların umutlanacağını bile bile email adreslrini falan veriyrolar. ve bunu erkek arkadaşları varken yapıyorlar.

çünkü yedek klubesinde bir kişinin daha durması onlar için hiç fena olmaz.

valla ben kaç tane kız arkadaşıma dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek yanaşamaz özdeyişini hatırlattım kaç tanesini hüngür hüngür ağlattım hatırlamıyorum .(ve bundan sadistçe bir zevk aldm.hep ben mi ezilicem ya)

güvenilmez kız olmanın onlar için inanılmaz bir cazibesi var ve o gereksiz adamlar için erkek arkadaşlarını kaçırıp ilşkiyi heba ediyolar. nasıl olsa boşta erkek çok. elimi sallasam ellisi diyorlar yani.

Gönderi tarihi:
bence dünya o kadar iyi değil.adamların umutlanacağını bile bile sosyal ilişkiye giriyorlar,adamların umutlanacağını bile bile email adreslrini falan veriyrolar. ve bunu erkek arkadaşları varken yapıyorlar.

valla ben kaç tane kız arkadaşıma dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek yanaşamaz özdeyişini hatırlattım kaç tanesini hüngür hüngür ağlattım hatırlamıyorum .(ve bundan sadistçe bir zevk aldm.hep ben mi ezilicem ya)

güvenilmez kız olmanın onlar için inanılmaz bir cazibesi var ve o gereksiz adamlar için erkek arkadaşlarını kaçırıp ilşkiyi heba ediyolar. nasıl olsa boşta erkek çok. elimi sallasam ellisi diyorlar yani.

Evet ama bosta erkek dolu elını sallasa 50si olabılır

ama o senı tecıh etmıs

bızım erkegımıze kızlar yanassa erkegımız kuyrugunu sallasa bız de bırakıyoz ya gercı

alın sızın olsun gıbısınden

Gönderi tarihi:

yaw bi dediğin bi dediğini tutmaz oldu.hani 8 kızla çıkmıştın yukarda sanki yüzlerce kızla çıkmış muamelesi yapmışsın kendinede hatırlatıyım dedim yani :P

melisko uğraşma bence ben uğraşamıyorum maalesef :P:lol:

Gönderi tarihi:
yaw bi dediğin bi dediğini tutmaz oldu.hani 8 kızla çıkmıştın yukarda sanki yüzlerce kızla çıkmış muamelesi yapmışsın kendinede hatırlatıyım dedim yani :P

Kaç tane kız arkadaşıma demiş ama söylememiş sayısına belki 3 tane kız onun için çoktur

bak böle söyluyo mesela :)

'' uhuuuu

kaaaç tane kıza dedim :) yarısına demişimdir wallaa ''

:D:P:D

Gönderi tarihi:
sana 2 sorum var.

iyi niyetli ve saf olduğu için asılan adamlara zorluk çıkarmayan kızla kötü niyetli olduğu için zorlukl çıkarmayan kadını nasıl ayırt edicez.

saf olduğu için erkeklerle laubali olan kızlar ilk bir kaç ilşkisini bu huyları yüzünden heba ederler ve akıllanırlar. peki 26 yaşına gelmiş kız bunu yaparsa hala iyi niyet mi aricaz.

valla dostum kusura bakma ama okadarda uzman değilim bu konuda olay kızın gerçek kimliğini bulmandır çünkü.

26 yaş deyincede hiç farketmez huylu huyundan vazgeçmez...

Gönderi tarihi:

evet irili ufaklı 8 civarında benim skorum.hepsiyl de ayrılma sebebim benimle birlikteyken diğer erkeklere pencreleri kapatmama huylarıydı.canlarına okudum ve anında terk edildim.yalan mı söylicem burda, söylesem ne çıkarım olcak.

Gönderi tarihi:
Kaç tane kız arkadaşıma demiş ama söylememiş sayısına belki 3 tane kız onun için çoktur

bak böle söyluyo mesela :)

'' uhuuuu

kaaaç tane kıza dedim :) yarısına demişimdir wallaa ''

:D:P:D

ya kız lavabodayken cep telefonu çalıyo, açıorum bi erkek.kimsin sen birader diyorum.ilkokuldan arkadaşı volkan diyo.ben erkek arkadaşıyım onu bi daha arama diyorum kapatıyorum sonra da kız kıyameti koparıyo.anaaaaa sanki ben ilkoldan arkadaşıyım, volkan sevgilisi.

23 yaşında kızın ilkokuldan arkadaşı mı kalır ya.beni niye ilkokuldan kızlar aramıyo diyorum AMA SEN ERKESİİİİİİİİİİİİİn diyo.bend e AMA SEN DE ŞARKÜTERİ REYONUNDANsıııııııııın diyorum ve anında terk ediliyorum.SAKIN KADINA HADDİNİ BİLDİMEYE KALKMAYIN,POHPOHLANMAYA ALIŞTIKLARINDAN ELEŞTİRİNİN E SİNDEN BİLE HABERLERİ YOK.SİZİ EĞLENCELİ BULMAZ VE EANINDA TERK EDER.

yok halamın oğlu,

yo dayımın oğlu,

yok eski MAAAAAAAAAAAAAAAlleden çocukluk arkadaşım,(bu mahalle lafını niye MAAAAAAAAAALLE diye söylerler hiç anlamam)

yok eski iş yerinden arakdaşım,

ya hiç bi ortak yönü kalmamış saçma sapan adamlar.hepsi de yazmak için arıyo, onlarında hoşuna gidiyo.ama benim hiç hoşuma gitmiyo.bne her dakka bunlardan biri benden daha çekici olabilir, her an terk edilebirim yenisni nerdne bulucam gerilimi mi yaşıcam..

kimse kimseyi kandırmasın. kadınla erkeğin iş arkadaşlığı ya da sınıf arkadaşlığı falan gibi mecburi bulunulması gereken ortamlar dışında arkadaş olacak çok bi ortak yönü yok.kimi kandıırıyolar.bu ne laubalilik.

kadınla erkeğin tek ortak yönü çocuk yapmak.onu bile adam gbii beceremiyolar, bir taraftan biri mutlaka mutlu olmuyo.

kıza soruyosun senin anneni liseden erkek sınıf arakdaşları arıyo mu diye, annem kız lisesinde okumuş diyo anında.(bu cevabı kesinlikle önceden düşünmüş olmalılar)gel de küfür etme şimdi.

Gönderi tarihi:

demek sende bu sorun var.. taunus bu kızlar konusunda

etrafı geniş kendısı geniş kızlarla cıkma sorunun var

ayrıca sen kıskandıgın ıcın kızlar da kıskandırmaktan zevvvkk alıyorlar

sen kıskanmasan genıs olsan

var ya o kızların tek erk ark kalmaz..

sen böle kastıkca ooh

dıyo erkekım benı

kıskanıo daha bı kıskandıram... sen kendını degıstır once

sonra bıde sarkuterı reyonundan alma su kızları

:P

Gönderi tarihi:
demek sende bu sorun var.. taunus bu kızlar konusunda

etrafı geniş kendısı geniş kızlarla cıkma sorunun var

ayrıca sen kıskandıgın ıcın kızlar da kıskandırmaktan zevvvkk alıyorlar

sen kıskanmasan genıs olsan

var ya o kızların tek erk ark kalmaz..

sen böle kastıkca ooh

dıyo erkekım benı

kıskanıo daha bı kıskandıram... sen kendını degıstır once

sonra bıde sarkuterı reyonundan alma su kızları

:P

ben çıkana kadar o kadar zorluk yaşadıktan sonra kızı başkalarıyla paylaşmak kanıma dokunuyo.böyle durumlarda kızın zamanında bana çıkardığı zorlukları hatırlıyorum ve o adamların elini kolunu slalaya sallaya kızla ilgilenmelerini görünce kıza tokat atmamak için kendimi zor tutuyorum.çok iyi biliyorum ki kızdan yüz buldukları için yakkaşabiliyolar.(bir gün birine bu yüzden öyle bir tokat çakıcam ki elmacık kemiğini çatlatıcam ve çok rahatlicam)

kıskandırmak demek adamın güvenini sarsmak demektir.adamın güveni sarsılısa o ilişki bitmiş demektir.eğer canları ayrılmak istiyorsa nedne böyle çir..fçe davranıyolar ki.ay çok sıkıldım SAAAANDAAAAAAN desinelr herkes kendi yoluna gitsin.mutlu bir ilişki isteniyorsa herkes hareketlerine dikkat etmek zorunda.tavlayana kadar canıma okumuş kız arkadaşımı kimseyle paylaşmak zorunda değilim.hayatta herşeyin bir bedeli var.

naapalm sadece şarküteri reyonundakiler beğeniyo beni.sadece onlardan ilgi görüyorum .şarküteri reyonu dışındakilerle 2,5 yıl uğraşıp da tanışamadığım oluyo. yok ya konuşmuyo kız yani. ağzından kerpetenle laf alıyosun.muhabbet ilerlemiyo.şarküteri reyonu dışındakilerle iletişim kurmak imkansız denecek kadar zor.

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

valla çok düşündüm.ben başa çıkami,cam bunlarla. şarküteri reyonuna geri, dönüyorum ben.allahtan onlar var. yoksa hepten papaza bağlamıştık.

Gönderi tarihi:
valla çok düşündüm.ben başa çıkami,cam bunlarla. şarküteri reyonuna geri, dönüyorum ben.allahtan onlar var. yoksa hepten papaza bağlamıştık.

walla annadım yani ne yaparsın kım begenıyosa ona bak madem ama bıdı bıdı etme bak 2.5 sene kosup da tanısamadıgın kızdan ne sana hayır gelır ne bana

bana nıye gelıyo bılmem ama benm de öle pesınden cok kosup bı yere varamadıklarım vardı yıne koscam desem kos der ama bı yere varamam bosver senı ısteyenı ıste sen de onlar da ınsan ne kascan :sorcerer:

Gönderi tarihi:
walla annadım yani ne yaparsın kım begenıyosa ona bak madem ama bıdı bıdı etme bak 2.5 sene kosup da tanısamadıgın kızdan ne sana hayır gelır ne bana

bana nıye gelıyo bılmem ama benm de öle pesınden cok kosup bı yere varamadıklarım vardı yıne koscam desem kos der ama bı yere varamam bosver senı ısteyenı ıste sen de onlar da ınsan ne kascan :sorcerer:

beğenmediğim bi kadınla birlikte olunca çok üzüyorum onalrıu ve sonra bende üzülüyorum en güzeli şarküteri reyonu. ye iç , gez toz fingirde ondan sonra güle güle ...acısız ağrısız sünnet gibi ooooh misss.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
bunu bir bayan arkadaşım çok normal görüyor.valla bana ters.

ben elde etmek ve elimde tutabilmek için anamdan emdiğim sütü burnumdan getirmiş kadını başkalarıyla paylaşmak zorunda mıyım arkadaşım !

bana ve benım gibi düşünenlere ters bır durum..ama bazı ilişkilerde karşılıklı anlaşıp bunu yaşayanlar var..örneğin yazları ayrı kalan çiftler yaz aşkı yaşayabılıyor ve bunu ıkı taraf kabullenıyor :online2long:

Gönderi tarihi:

felsefe bölümünde bir topic açmısttm...ben doğruysam sen yanlışmısın diye...polemiğe girme egosunu içeren bir topic...:))durum aynen devam edıyo...biri konuyu acmıs ve gerıye kalan bı kac kısi polemıge girmiş:)) ben haklıyım sen haksızsın dıye...:)

benım anlamadığım bu soruyu soran dalga gecıyo galıba...ya da cok toy:))hocam mıden hazmedıyosa bırak sevgılın fınk atsın dıger erkeklerle doya doya...yok mıden hazmetmıyorsa o durumda zaten bole bır talepte bulunan hatuna verilecek cevap, kabaetine atılacak bır tekmeden ıbarettır.:))bilmem anlatabıldımmı...

yanı ben sımdı sana desemkıı...ooo kız arkadasın tabıkı haklı,medeni olmak lazım...çıkın arada aksamları dışarı,, pıyasa yapın hatta beraber akın gecelere,,birbirinize birilerini ayarlayın desem... ooo saol dostum sen nerelerdeydın ya gel beraber mı akalım gecelere dıceksın...:)))

komıksın dost...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.