Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 evet olsaydı iyi giderdi turşu... bu arkadaşımada önerim; kendine boyunca bir bidon alıp turşusunu kurması! saygılar amacım kimseyi rencide etmek değil ama anlayana Alıntı
Φ anaksasis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 evet olsaydı iyi giderdi turşu... bu arkadaşımada önerim; kendine boyunca bir bidon alıp turşusunu kurması! saygılar amacım kimseyi rencide etmek değil ama anlayana Süpersin kısss bak bu aklıma gelmemişti(anca ben kendi boğazımı düşüneyim) bizim çalıştığımız böyle bir bidon firması var iş gereği sürekli alıyoruz:) hayır boyunu bilsem kargo yapim zaten arkadaşın fırın ödevi vardı daha... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 ayy alemsinn banada yolla evde kaldımm Alıntı
Φ anaksasis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 ayy alemsinn banada yolla evde kaldımm Sende mi? kıyamam yaa. benim gibiler çoğalmış demek. Dur ben verim gelim siparişi sademi olsun renklimi bidonlar canım? ben arkadaşın rengini seçtim siyah açıcak onu eminim.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 mümkünse mosmor olsunn Alıntı
Φ anaksasis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 mümkünse mosmor olsunn Valla yeşilimsuyum ben adın gibi yeşil alayım demiştim amma sen bilin kısss nede olsa oda bir renk:) Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 tamam yeşil olsun bakalım hangisi senin içini açıyosa ikimis gircesya içine turşumuz nasıl olur aceb? Alıntı
Φ anaksasis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 tamam yeşil olsun bakalım hangisi senin içini açıyosa ikimis gircesya içine turşumuz nasıl olur aceb? valla ekşimi desem tatlımı yoksa acımı biliyosun genelde bunlar turşunun muhteviyatları neyse ya hele bir kurulalım bakarız tadına... Alıntı
Φ anaksasis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 yeşilimsuyum konu aldı başını gitti allahtan zeytin yağlılara geçmedik şöyleee incecik sarılmış yaprak dolması falan:) tanus nasıl toplıycak konuyu bilemiyorum valla hiç sorunum değil. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 benimde sorunum değil ama dağıtmayalım..akşama dolma yap bize gel bi afiyetle yiyelim olmazmı Alıntı
Φ anaksasis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 benimde sorunum değil ama dağıtmayalım..akşama dolma yap bize gel bi afiyetle yiyelim olmazmı Hee vallahi billahi gelem canım dolmalarıda sarıveriyim işlerde birikti istifayımı versem acep dolma daha iyi geliyo mantığa ayy mantık dedim mantı geldi aklıma zor bu gün akşam olmıycak bana Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 hehehe dayan az kaldı Alıntı
Φ anaksasis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 benimde sorunum değil ama dağıtmayalım..akşama dolma yap bize gel bi afiyetle yiyelim olmazmı omammı Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 amman canım sakın öyle kızlar yüzünden ilişkini bozma.. çocuk alem ya valla elime geçirsem parçapinçik edicem.. işine gelmiyorsa O HOŞLANMADIĞIN KIZ ARKADAŞIN VAR YA ONA DÖÖNNN! SENİ BAŞKASI ÇEKMEZ....... CANIM JULYANA yok canım benim bozmaya hiç niyetim yok sadece bu dertli arkadaşa gerçekleri göstermeye çalışıyoruz onun geçtiği yoldan benim sözlümde geçti onu anlatmaya çalışıyorum ama o anlamamakta kararsız kendisiyle çelişki yaşıyor anladığım kadarıyla aradağı özellikler türkiyede çok zor O HOŞLANMADIĞIN KIZ ARKADAŞIN VAR YA ONA DÖÖNNN! SENİ BAŞKASI ÇEKMEZ.......albendende o kadar teşekkür ederim şeker Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 boşver canım ammaannnn Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 biri beni seviyor diye çıkıyordum demişsin hiç inandırıcı değil sen hayırkurumumusun her sevenle çıkılırmı öyle şey olabilirmi neyse , sonuçta öyle bir kız karşına çıkmasa hala devam ediyor olucaktın ozavallı kızda sen hala onu seviyor sanıcaktı üzmiyeyim diye terk ettim demişsin o zaman hoşlanmadıysan ilk başta çıkmıycaktın onunda duygularını alt üst etmiycektin neyse o zaman ortamdan olmuyorsa sende arkadaş ortamlarına karışmalısın arkadaşlarınla paylaşmalısın bence iyi fikir biz erkeğiz, kimden hoşlansak ya nişanlısı ya da sevgilisi çıkar hepsini unutmak zorunda kalırız.o arada üzerimize üzerimize gelenelrin içinde en düzgünü hangisiyse onunla da çıkarız.(hoşlanmasak da) ne yani papaz hayatı mı yaşicaz.sonuçta bizimd e ilgi görmeye ve kendimizi özel hissetmeye ihtiyacımız var.sevgilin olmayınca kadınlar tarafından kabul edilmeyen erkek damgası yersin .o zaman iş daha zor.arkadaşlarıma hoşlandığım biri olduğu zaman hiç söylemem. erkekse aynı kızdan hoşlanıyor olabilir.kızsa benden hoşlanıyor olabilir. çomak sokarlar.arkadaşlarıma hiç açmam. ya da iş işten geçtikten sonra açarım.daha kendi sorununu çözememiş adam al abi bunla çık demez. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 ''sendne hoşlandığını nasıl anladın, hayatında biri olmadığını nasıl anladın biz bunları hiç bi zaman anlayamıyoruz'' demişsiniz anladım çünkü arkadaş ortamında direk belli ediyordu ve ben sizin gibi kimseyle görmedim görsem fikrim değişebilirdi bakışlarından anlamıştım baktım çekiniyor ben telefon açtım konuştum söyledim oda konuşmada bayağı etkilendiğini kendimde etkilendiğimi, gördüm ve hoşlandığımı söyledim oda kabul etti etmeyebilirdi cahil cesaretiyle yaklaştık işin içine işte ve 2 yıldırda çıkıyoruz arkadaşlarımızda çok sevindi ayrıca arkadaşlar ne içindir öyle saçmalıkmı olur kız arkadaşlarını tanıştırdınmıki arkadaşlarınla şimdiye kadar yorumlarını bilebiliyorsun arkadaş ortamında beyendiğin biri olursa paylaş belki onlarda arabulmaya çalışacaktır ön yargılı olmamak gerekir ayrıca bundan nedemek istedin anlıyamadım ''düzenim zaten sağlam temller üzerinde değilldi.'' ayrıca ortamdan kastım aynı ortam değildi arkadaş ortamıydı aynı ortamımdan olan kişiyle çıksaydım ayrılıp zor durumda kalabilirdim ama aradabir görüştüğüm arkadaş ortamından bulduğum kişi olması çok daha iyi çünki yarın istesem onları görebilirim yada görmeyebilirim o yüzden sorun olmaz yani ortamdan kastım budur. kadının nesine üzülücem.kendi etmiş kendi bulmuş.peşinde 30 adam varken kendine güvenip en çapkını seçiyorsa o da onun sorunu. kızlar sevgilileri olsa da daha iyisi de çıkabilir mantığıla hep sevgilim yoku oynuyorlar ve ben hep tesadüfen kızı adamın biriyle görüyorum. ilk zamanlar hep şok yaşardım artık alıştım.biizm ülkemizde kıızn sevgilisi var mı yok mu sendne hoşlanır mı hoşlanmaz mı hayatta anlayamazsın. bende medeni cesaret var ama ***** cesareti yok. sevgilisi olmadığını bildikten sonra yaklaşmak kolay olur tabi. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 biz erkeğiz, kimden hoşlansak ya nişanlısı ya da sevgilisi çıkar hepsini unutmak zorunda kalırız.o arada üzerimize üzerimize gelenelrin içinde en düzgünü hangisiyse onunla da çıkarız.(hoşlanmasak da)ne yani papaz hayatı mı yaşicaz.sonuçta bizimd e ilgi görmeye ve kendimizi özel hissetmeye ihtiyacımız var.sevgilin olmayınca kadınlar tarafından kabul edilmeyen erkek damgası yersin .o zaman iş daha zor.arkadaşlarıma hoşlandığım biri olduğu zaman hiç söylemem. erkekse aynı kızdan hoşlanıyor olabilir.kızsa benden hoşlanıyor olabilir. çomak sokarlar.arkadaşlarıma hiç açmam. ya da iş işten geçtikten sonra açarım.daha kendi sorununu çözememiş adam al abi bunla çık demez. senin ya kendinle ilgili bir problemin var yada ben erkeğim havasına girip takıntı yapıyorsun..geç bunları..siz nasıl oluyorda bir arkadaş diğer arkadaşının kız arkadaşıyla çıkıyor üstelik senin de kızda gözün var neresi masumane oluyor bunun ben anlayamadım..hem hayatında biri olan bir bayan neden hayatımda kimse yok desin şaşıyorum..senin denk geldiklerinse bizden değildir aşireti farklıdır ok? bye dostçakal hoşçakallll Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 senin ya kendinle ilgili bir problemin var yada ben erkeğim havasına girip takıntı yapıyorsun..geç bunları..siz nasıl oluyorda bir arkadaş diğer arkadaşının kız arkadaşıyla çıkıyor üstelik senin de kızda gözün var neresi masumane oluyor bunun ben anlayamadım..hem hayatında biri olan bir bayan neden hayatımda kimse yok desin şaşıyorum..senin denk geldiklerinse bizden değildir aşireti farklıdır ok? bye dostçakal i hoşçakallll ya sen okuduklarını bu kadar yanlış anlamak zorunda mısın. kimsenin dieğrini kız arkadaşıyla çıktığı falan ok. hoşlandığım kızı hiç bir erkek arkadaşıma söylemem o da aynı kızdan hoşlanıyor olabilir diyorum senin anladığın şeye bak.hiç bir kız arkadaşıma da anlatmam çünkü da benden hoşlanıyor olabilir.su uyur düşman uyumaz yani. yani erkek arkadaşı varken üzerime glen kızı ben de anlayabilmeiş değilim ve ben de nişye böle yapıyor diye size soruyorum.ayrıca o vatandaş sevgilimden ayrıldığımı bilmiyor. bilse de bişey olacağını sanmam. ben aslında rus bi kız istiyorum.bıktım türk kadınının politikliğinden. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Böyle zamanlarda herkes ahkam keser bırak der haliyle.. kötuluk gıbı görurler daha cıkıyo olmanı ıstemezler.. ama dedıgın gıbı sen o kızı tavlamak elde tutabılmek ıcın tabiri caizse anandan emdıgın sut burnundan geldı ve cok zor elde ettın sımdı hatununa baskaları sarkıyor hatun da belkı hosuna gıdıyor dıye belkı kötu davranamıyor dıye pas verıyor gıbı görunuyor görunsunnnn nolcakk ? ? kaçıo mu sen sarıl sevgılıne bogmadan kollarının arasında tut bırakma bosver desınler bosver için erisin elbet bı gun o kız senden baskasına selam vermeyecektır o gune kadar tut kollarının ıcınde cıvcıv gıbı tut ezılmeden duracak ama kaçmayacak sekılde Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Böyle zamanlarda herkes ahkam keser bırak der sen o kızı tavlamak elde tutabılmek ıcın tabiri caizse anandan emdıgın sut burnundan geldı ve cok zor elde ettın sımdı hatununa baskaları sarkıyor hatun da belkı hosuna gıdıyor dıye belkı kötu davranamıyor dıye pas verıyor gıbı görunuyor görunsunnnn nolcakk ? ? kaçıo mu bir kadın bir adamdan hoşlanmamışsa günaydın bile demez.insan gibi günaydın diyene de cevap bile vermez.kadınlar bu kadar zordur.ama akdın bir adamı gözüne kestirmişse ,hiç zorluk çıkarmaz.hatta kolaylık yapar. başkalarından ilgi ören arkadaşın yaşamında "adam" olarak ben varsam diğer adamlarla neden laubali oluyor da adamlar ilgi gösterebilme cesaretini buluyorlar? bana zamanında çıkardığı ve canıma okuduğu zorlukları onlara neden çıkarmıyor? bu ne laubailik. kadın hoşlanmadığı zaman hiç iyi davranmaz.eğer hanım kızımız üzerine gelebilmiş adama kötü davranmıyorsa ben nerden bileyim kız sosyal iletişimi olan biri mi,? kötü niyetleri olan bii mi? tarzımız anadolu rock Alıntı
Φ abraham Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 bir kadın bir adamdan hoşlanmamışsa günaydın bile demez.insan gibi günaydın diyene de cevap bile vermez.kadınlar bu kadar zordur.ama akdın bir adamı gözüne kestirmişse ,hiç zorluk çıkarmaz.hatta kolaylık yapar.başkalarından ilgi ören arkadaşın yaşamında "adam" olarak ben varsam diğer adamlarla neden laubali oluyor da adamlar ilgi gösterebilme cesaretini buluyorlar? bana zamanında çıkardığı ve canıma okuduğu zorlukları onlara neden çıkarmıyor? bu ne laubailik. kadın hoşlanmadığı zaman hiç iyi davranmaz.eğer hanım kızımız üzerine gelebilmiş adama kötü davranmıyorsa ben nerden bileyim kız sosyal iletişimi olan biri mi,? kötü niyetleri olan bii mi? tarzımız anadolu rock bazı kızlar bunu saflıklarından yapar gerçekten kötü davranamazlar kötü davranmaya korkarlar ancak böyle biri değilse gözü doymamış demektir yoksa araya sınır koymasını her kadın gayet iyi bilir gerisi bahanedir. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 bazı kızlar bunu saflıklarından yapar gerçekten kötü davranamazlar kötü davranmaya korkarlar ancak böyle biri değilse gözü doymamış demektir yoksa araya sınır koymasını her kadın gayet iyi bilir gerisi bahanedir. sana 2 sorum var. iyi niyetli ve saf olduğu için asılan adamlara zorluk çıkarmayan kızla kötü niyetli olduğu için zorlukl çıkarmayan kadını nasıl ayırt edicez. saf olduğu için erkeklerle laubali olan kızlar ilk bir kaç ilşkisini bu huyları yüzünden heba ederler ve akıllanırlar. peki 26 yaşına gelmiş kız bunu yaparsa hala iyi niyet mi aricaz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.