Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl Şirret...........................,,, Birazda öyle.................
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl Şirret...........................,,, Birazda öyle.................
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl RA dya kültür&sanat Mod u olmuş (herhalde bayaaaaa olmuşşş) bende mod olmak isitiyorummm kumar mod u olabilirim
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl NBA'de yıldız basketbolcu olmak isterdim, Michael Jordan'ın tek rakibi olarak...
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl microsoft çalışanı veya googlede çalışanlarından olmak isterdim (:
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl microsoft çalışanı veya googlede çalışanlarından olmak isterdim (: zaten hepimiz hergün onlar için çalışıyoruz merak etme.
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 17 yıl Birkaç şey var aslında... Danscı olmak rallici olmak(ciddiyimmm) Ama hala kurmak istediğim bir iş var. Çok büyük birsürü açık kapalı salonun bulunduğu düğün kompleksi. Çokkkkk büyük bişey içinde kuaförü fotografçısı bile olacak. Eh belki birgün olur hala umudum var yani
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 17 yıl ama ben başbakan olmak istiooooooooooooooooooooom!Ne olcak şimdi?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.