Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor.Kız, duvardaki saatin durmuş olduğunu fark ediyor. O farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.

Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor?

kolay gelsin

Gönderi tarihi:

kız gül, biliyon mu sen bu soru forumda şimdi senin sordugunla birlikte üçüncü kez soruldu, hatta ilki ben bu foruma yeni uye oldugum zamanlar, ikincisi ben gecen sene yaz tatilindeykendi... :w00t: biz biliyoz bunun cevabını ama sana soylemeyizzzz :lol::P

Gönderi tarihi:

Bir rivayete göre;Kıyamete yakın,yeni soru kıtlığı çekilecekmiş.Isınan havalarda bu rivayeti destekliyor zaten..Hazırlığınızı yapın arkadaşlar..:w00t::D

Gönderi tarihi:
kız gül, biliyon mu sen bu soru forumda şimdi senin sordugunla birlikte üçüncü kez soruldu, hatta ilki ben bu foruma yeni uye oldugum zamanlar, ikincisi ben gecen sene yaz tatilindeykendi... :w00t: biz biliyoz bunun cevabını ama sana soylemeyizzzz :lol::P

upppsss pardon... :sweatingbullets: ne bilim yaw arkadaş sorunca bende size soorayım bi dedim... :online2long: nese olan oldu,önümüzdeki maçlara bakcaz artık.. :D

Bir rivayete göre;Kıyamete yakın,yeni soru kıtlığı çekilecekmiş.Isınan havalarda bu rivayeti destekliyor zaten..Hazırlığınızı yapın arkadaşlar..:w00t::D

dedem yeni duyumlar almış arkadaşlar bence tavsiyelerine uyun...

ben şimdiden; hazırlık olsun diye 1 çanta çıkolata,bir sandık hamburger ve bir bilmece cep kitabı stokladım bile... :sweatingbullets:

Kız saati görünce durmuş olduğunu farkediyor.

Gelen tik tak seslerinin duvardaki saatten değil yatağının altından geldiğini farkediyor.

Korkuyla yatağının altına bakıyor. Gelen sesin arkadaşının kol saatinden geldiğini görüyor.

güzel cevap arkadaşım... :online2long:

Gönderi tarihi:
...

dedem yeni duyumlar almış arkadaşlar bence tavsiyelerine uyun...

ben şimdiden; hazırlık olsun diye 1 çanta çıkolata,bir sandık hamburger ve bir bilmece cep kitabı stokladım bile... :sweatingbullets:

...

Deden kurban olsun sana..:hug::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.