Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 zikutekato = zedan abi hangisi zor ya bismillah yani Alıntı
Φ commandante Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 mimorinkatotekatochiku benimkide buymuş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 mimorinkatotekatochiku benimkide buymuş Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 benimki zikufutokuno Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 benimki zikufutokuno senin daha zormus Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ''Sen Estikçe Ben Titrerim''in yazacağı günü dört gözle bekliyorum.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 senin daha zormus evet Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ''Sen Estikçe Ben Titrerim''in yazacağı günü dört gözle bekliyorum.. zıplarkenvıraklayankurbağa yı unutma bıde o vardı Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Nihon-go hanaseru hito wa imasen ka..? imasu imasu watashi desu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Benim adım Chikadoshidoari..(Taurus) ChikadoshidoariRindochikiari (Taurusmutis) Fena değilim.. Eğleniyor musunuz..Hadi eyvallah..(Argo) Japonca konuşabilen biri yok mu.. Hayır,öyle değil.. Japonca'nın argosunu bile bilen bir zat-ı muhterem var karşımızda.. pekala..ben havlu atıyorum.. Ben adımı çince bilmek istiorum... Nolcak şimdi.. dert etme..hallederiz... zikufutokuno-ne bu ya ne dediğü belırsız zikufutokuno.. sizi bi yerlerden gözüm ısırıyo sanki..yanılıyormuyum..? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 ''Sen Estikçe Ben Titrerim''in yazacağı günü dört gözle bekliyorum... zıplarkenvıraklayankurbağa yı unutma bıde o vardı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 katekurin çok memnun oldum katekulle.. ay pardon.. katekurin.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 çok memnun oldum katekulle.. ay pardon.. katekurin.. bende memnun oldum tekitamoari Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Tukishimiku Japonca da ögrendik iyi mi... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 *A- ka * B- tu * C- mi * D- te * E-ku * F- lu *G- ji * H- ri *I- ki *J- zu *K- me *L- ta *M- rin *N- to *O-mo *P- no *Q- ke *R-shi *S- ari *T-chi *U- do *V- ru *W-mei *X-na *Y- fu *Z- zi Tofuna Lukatatakuto Katojikuta . Memnun oldum Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Cin iskencesini duydum ama bu japon iskencesi dahada betermis ) simdi bu yazdiklarimi japonca yazsam A4 sayfasi dolar herhalde ) Cikito kiarimekutocikearikitoki tedofutedorin karinka tudo zukanomoto kiarimekutocikeariki tekarikateka ).. PES saygilar/ arikafujikitakashi ) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Cikito kiarimekutocikearikitoki tedofutedorin karinka tudo zukanomoto kiarimekutocikeariki tekarikateka katotakafukarinkatekirin ? chikumeshikashi , fukazikashirinkiarito Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Nedemek istedigimi anlayamadinizmi sayin birce halbuki bende japonca yazmistim cin iskencesi japon iskencesi diye tercumesinide yapmistim sonra pes ettim ) Guzelim turkce dururken taka tukayla ugrasmak zaman aliyor ) sizde " katonun fukarasi tekirin kedisimi dediniz yoksa " ) Ama saygilari bundan boyle japonca yazmayi dusunuyorum ) saygilar/ arikafujikitakashi Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 kurukuchi , katotafurinkarinkiaritekirin , chikuarikumedoshitakushi Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 mome, kari tukishimemikearikitoki chidoshimemikuarikutoki kataarikame makbule gececek pes benden bukadar niponca yeter arikafujikitakashi Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 mome, mome kari tukishimemikearikitoki chidoshimemikuarikutoki kataarikame arikafujikitakashi arikafujikitakashi Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 ok ok ah birde sunun turkcesini yazmis olsaydin cok makbule gececekti yazmistim ama simdi japonlari daha iyi anliyorum neden gozlerinin kucuk ve cekik oldugunu arikafujikitakashi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.