Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İkinci kez olduğunda veya başınıza geldiğinde veyahut da yaptığınızda ölümünüze sebep olan şey nedir? İlk seferde kesinlikle ölmüyorsunuz. İkinci seferde kesinlikle ölüyorsunuz .....

Gönderi tarihi:
İlk seferde kesinlikle ölmüyorsunuz. İkinci seferde kesinlikle ölüyorsunuz .....

aklıma bir böbreğini aldırmak geldi

2.si de giderse (100 yıl önce olsa) sonu ölüm.

ama dializ ve nakil olanağı nedeniyle

bugün doğru değil

biraz daha düşünücem....

(beynin yarısını aldırmak da olabilir)

Gönderi tarihi:
aklıma bir böbreğini aldırmak geldi

2.si de giderse (100 yıl önce olsa) sonu ölüm.

ama dializ ve nakil olanağı nedeniyle

bugün doğru değil

biraz daha düşünücem....

evet birazcık daha düşünsen bulucaksın cevabı :)

biyolojik bi şey yaklaştın yani :)

Gönderi tarihi:

Boğulmak sanırım ölüm sebebi..

İlk seferde anne karnındayız ve bir sıvı içersindeyiz.Ama kordonumuzsayesinde ölmeyiz..

2.defasında herhangi bir sebeple ve bebekliğimiz gibi teçhizatsız olarak bir sıvı içinde uzun süre kalırsak ölürüz..

(Mimik kullanamıyorum,hiç sevmedim mimikleri..)

Gönderi tarihi:

ben taurusun doğru cevabı verdigini biliyorum ve arkadaşımı herkesten once tebrik ediyorum :) tebrikler

Gönderi tarihi:

İlk seferde anne karnındayız ve bir sıvı içersindeyiz.Ama kordonumuzsayesinde ölmeyiz..

2.defasında herhangi bir sebeple ve bebekliğimiz gibi teçhizatsız olarak bir sıvı içinde uzun süre kalırsak ölürüz..

(Mimik kullanamıyorum,hiç sevmedim mimikleri..)

evet doğru cevap :)

Gönderi tarihi:
İkinci kez olduğunda veya başınıza geldiğinde veyahut da yaptığınızda ölümünüze sebep olan şey nedir? İlk seferde kesinlikle ölmüyorsunuz. İkinci seferde kesinlikle ölüyorsunuz .....

ilk seferde akım geçirmez eldiven ile uzun süreli tuttuğumuz yüksek akım kesin öldürmez, ikinci seferde eldivensiz olarak tutarsak kesin öldürür :w00t::w00t:(taurus arkadaşımı kutluyorum doğru cevabı için ama böyle bir mantık da olabilirmi?)

Gönderi tarihi:

olmaz Bodrumlu arkadaşım..Eldivensiz tutman gerek ikisinde de,ayrıca çıplak elle eletirik tutan bir abim var ve hatta ayakları altınada su dökükor..;) Ölme garantisi muallak yani..:)

Tebriğine teşekkür ederim,önce gördüm önce cevapladım.Eminim hepiniz bulabilirdiniz cevabı..;)

Gönderi tarihi:

soruyu ilk okuduğumda doğumla ilgili birşey olduğunu hissetmiştim

ama sivi içinde gelişen ceninin durumunu boğulmak olarak düşünemedim

tebrikler taurusmutis!

Gönderi tarihi:
olmaz Bodrumlu arkadaşım..Eldivensiz tutman gerek ikisinde de,ayrıca çıplak elle eletirik tutan bir abim var ve hatta ayakları altınada su dökükor..;) Ölme garantisi muallak yani..:)

Tebriğine teşekkür ederim,önce gördüm önce cevapladım.Eminim hepiniz bulabilirdiniz cevabı..;)

arkadaşım bebeğinde ilk seferde kordonsuz olması gerekmezmi? -_-

ayrıca çıplak elle elektrik tutmaktan bahsetmiyorum,yüksek akımı uzun süreli tutmaktan söz ediyorum. :closedeyes:

yüksek akımı koruma eldivenli uzun süreli tutma öldürmüyor ama aynı akımı uzun süreli çıplak elle tutmak garantili ölüm olmazmı? :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
çıplak elle eletirik tutan bir abim var

elektrikle -onarım amaçlı- uğraşmayı sevdiğimden :online2long:

defalarca -yanlışlıkla- 220 volt gerilimindeki kablolara

çıplak elle -ayağım da çıplakken- dokundum

normalde şıçramam gerekirken

yalnızca gıdıklanma hissettim

bir elimle kabloya dokunup

diğeriyle ampul yakabilecekmişim gibime geliyor

düşük voltajdan başlayarak

deneme yapmayı planlıyorum

reosta yerine kullanabileceğim bir donanımı

nerden bulabilirim?

bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

not:başıma geleceklerden sorumlu tutmayacağıma

söz veriyorum

Gönderi tarihi:

Sevgili Bodrumlu;Seni kıracağıma kafamı kırarım.Dediğin gibi olsun yaw.Eğleniyoruz sonuçta..;)

Nobody;Öncelikle tebriğine teşekkürler..:clover: Elektrik konusunda diyeceğim şu:

Ben oldukça iletkenim herhaldeki çarpıldım mı baya bi sarsıyo mübarek..:w00t::D Eğer sende çıplak elle şebeke akımını tutabiliyorum diyorsan ki bu mümkün (Gözümle şahidim ..) ampulün duy bölgesinden tutup iletken başka bir yere değdirirsen akımı tamamlayarak yanmasını sağlayabilirsin.Başka türlü pek mümkün görünmüyor..

Ha birde tavsiye;Sen yinede çarpılma şiddetini anlamak için her ihtimale karşı elinin tersini kullan.Yani parmaklarının kapanma yönünün tersini ki tutup kalmayasın..;)

Sevgiler..:clover:

Gönderi tarihi:
Sevgili Bodrumlu;Seni kıracağıma kafamı kırarım.Dediğin gibi olsun yaw.Eğleniyoruz sonuçta..;)

Nobody;Öncelikle tebriğine teşekkürler..:clover: Elektrik konusunda diyeceğim şu:

Ben oldukça iletkenim herhaldeki çarpıldım mı baya bi sarsıyo mübarek..:w00t::D Eğer sende çıplak elle şebeke akımını tutabiliyorum diyorsan ki bu mümkün (Gözümle şahidim ..) ampulün duy bölgesinden tutup iletken başka bir yere değdirirsen akımı tamamlayarak yanmasını sağlayabilirsin.Başka türlü pek mümkün görünmüyor..

Ha birde tavsiye;Sen yinede çarpılma şiddetini anlamak için her ihtimale karşı elinin tersini kullan.Yani parmaklarının kapanma yönünün tersini ki tutup kalmayasın..;)

Sevgiler..:clover:

tabiki eğleniyoruz sonuçta benim derdim benim dediğim olsun şeklinde değil.sorunun tek cevabı olamıyacağı ihtimali üzerine düşünmeye sevketmek.ve eğlenceye katkıda bulunmak.dikkat edersen ''olabilirmi?''şeklinde yaklaşıyorum.onun için olabilir, yada olamaz çünkü... şeklinde bir cevap daha tatminkar olur diye düşünüyordum.ama sıkıcı oluyorsa uzatmayabilirim. :unsure::clover:

Gönderi tarihi:

Ah be Bodrumlu'cum..Ne sıkması..:( Vallahi gülümseyerek yaklaşıyorum sana,tartışmıyorum ki senle..Yanlış anladın sanırım yazdıklarımı,özür dilerim..:clover:

Gönderi tarihi:
Ah be Bodrumlu'cum..Ne sıkması..:( Vallahi gülümseyerek yaklaşıyorum sana,tartışmıyorum ki senle..Yanlış anladın sanırım yazdıklarımı,özür dilerim..:clover:

ben böyle ısrarcı davranıyorum belki ama ''senin söylediğin şu yönden mantıksız duruyor'' şeklinde birşeyler bekliyorken senin dediğin olsun deyince o zaman böyle şeyler yazıyorum.yoksa kesinlikle alınganlık göstermiyorum tamamen merakımdan soruyorum.lütfen özür dileme çünkü özür dilemeni gerektiren birşey yapmıyacağını gayet iyi biliyorum.

kesinlikle amacım alternatif cevaplarda olabilir mi? şeklindedir.bunu başka sorularda da yapabilirim.sevgiler :clover::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.