Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Yav...Yeni arayüz demiştim? Şöyle Rock tarzı bişey olsun demiştim... Siyah tonlu olsun demiştim... Umursanmadı sanırım Dikkate alınmaz olurmu..! Mutlaka alınmıştır... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Yav...Yeni arayüz demiştim? Şöyle Rock tarzı bişey olsun demiştim... Siyah tonlu olsun demiştim... Umursanmadı sanırım Dikkate alınmaz olurmu..! Mutlaka alınmıştır... E hani benim arayüzüm? Hala bekliyorum... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 E hani benim arayüzüm?Hala bekliyorum... senin yüzünden Tengeriing boşig ekranim simsiyah oldu alta RSS nin yaninda ayarlaybiliyorsun...Siyah-Gri ( hizli Profesyonel) yazdi bende.. aradigin o olmasin Selamlar Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 senin yüzünden Tengeriing boşig ekranim simsiyah oldu alta RSS nin yaninda ayarlaybiliyorsun...Siyah-Gri ( hizli Profesyonel) yazdi bende.. aradigin o olmasin Selamlar Yok yaa... Ben böyle "Rock" esintisi olsun istiyorum... Kap kara... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Mor (çok renkli) olanı seçtim... Mor derindir ve ilahi bir renktir... güzel olmuş bu seçenekler teşekkürler... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Mor ( Çok Renkli hatta cıvıl cıvıl ) Seçenekler güzel olmuş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 mor güzeldir kıs Gecem aynı rengi seçmişiz bakınız... ee şimdi mor denizlere uçma zamanı... di haydi gidah Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Yok yaa...Ben böyle "Rock" esintisi olsun istiyorum... Kap kara... Ya Sayın Admin... Nerede benim Arayüz'üm yaaa? Yapmıcaksanız, söyleyin nasıl yapılıyosa ben yapiim? Bakın; "Şebnem Ferah" resmi isterim şöyle uygun bi yerde, Şimdiden söyliim... Hadi ama yaa... Bak giderim haa! Biliyorsun beni... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Sevgili Tangeriin, arayüzleri ben yapmıyorum... o kadar yetenekli olsam çok tan yapardım... onu chatmaster denilen admin arkadaş yapıyor ona bir öm at ama onu yapacağını sanmıyorum boş zamanında bunları yaptı artık boş zamanı olduğunu sanmıyorum ama bir gün belki sen genede bir öm gönder. .. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Ya Sayın Admin...Nerede benim Arayüz'üm yaaa? Yapmıcaksanız, söyleyin nasıl yapılıyosa ben yapiim? Bakın; "Şebnem Ferah" resmi isterim şöyle uygun bi yerde, Şimdiden söyliim... Hadi ama yaa... Bak giderim haa! Biliyorsun beni... Fena fikir diil aslında Şebnemli arayüz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Aslında biz seçsek şöle herkese özgü bişiler olsa Ki zamanı yokmuş chatmaster'ın... Olunca yapar belki.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Amaninnn isteklere bak.Yönetim istifasını verecek yakında Ama bizim kabahatimiz değil,insanoğluyuz biz durmadan daha çoğunu isteriz Eskiden yanlız TRT vardı paşa paşa oturup izliyoduk,şimdi kanal dolu, hepsine burun kıvırıyoruz bu da onun gibi işte Ay bi dakka aklıma bişey geldi birden; şöle orda burda yemek resimleri olan bi arayüz fena olmazdı aslında. Ben burada otururken yemek yapmayı unutuyorum da çoğunlukla Şöle bi kenarda da temizlik,ütü çağırıştırcak resimler Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Amaninnn isteklere bak.Yönetim istifasını verecek yakında Ama bizim kabahatimiz değil,insanoğluyuz biz durmadan daha çoğunu isteriz Eskiden yanlız TRT vardı paşa paşa oturup izliyoduk,şimdi kanal dolu, hepsine burun kıvırıyoruz bu da onun gibi işte Ay bi dakka aklıma bişey geldi birden; şöle orda burda yemek resimleri olan bi arayüz fena olmazdı aslında. Ben burada otururken yemek yapmayı unutuyorum da çoğunlukla Şöle bi kenarda da temizlik,ütü çağırıştırcak resimler Çok iyi fikir,aynen katılıyorum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Çok iyi fikir,aynen katılıyorum Bide uykuyu çağrıştırcak bi arayüze ne dersin leylacım Mesela bi fon müziği olsa ninni çalsa gece yarısından sonra Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Bide uykuyu çağrıştırcak bi arayüze ne dersin leylacım Mesela bi fon müziği olsa ninni çalsa gece yarısından sonra Kesinlikle.. Uyku getirecek çok özel pastel renklerde de olabilir,hatta arada bir öm falan gelse gece saatlerinde,saati hatırlatarak uyku zamanı uyarısı yapan.. Sayın Admin beni kovalayacak Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Kesinlikle.. Uyku getirecek çok özel pastel renklerde de olabilir,hatta arada bir öm falan gelse gece saatlerinde,saati hatırlatarak uyku zamanı uyarısı yapan.. Sayın Admin beni kovalayacak artık seni mi kovar beni mi bilmiyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 artık seni mi kovar beni mi bilmiyorum Evet fikir senden çıkmıştı... Ama kurunun yanında yaş da yanar genellikle naparsın.. Zaten gece uyumadığımızdan fikirlerimiz,önerilerimiz de tuhaf ve verimsiz mi oluyor ne? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Evet fikir senden çıkmıştı... Ama kurunun yanında yaş da yanar genellikle naparsın..:closedeyes Zaten gece uyumadığımızdan fikirlerimiz,önerilerimiz de tuhaf ve verimsiz mi oluyor ne? Ah ahhhhhh şimci sende mi yanıcen benim yüzümden Leylacım Bilmem farkındamısın bi kabahatimiz daha var topiği sulandırdık Çabuk kaçalım Admin gelmeden Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Farkındayım,çoktan kaçmış bulunuyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.