Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bay X balık avından döndüğünde "tuttuğum balıklardan ikisi dışında hepsi lüfer,ikisi dışında hepsi kefal,

ikisi dışında hepsi uskumru" diyor . Bay X kaç tane balık tutmuştur?

Gönderi tarihi:
üç tane balık tutmuş desek yanlış mı olur? :zorro::unsure:

1 uskumru, 1 kefal ve 1 de levrek... Bunun cevabını vermez beklerdim ama bodrumlu 3 cevabını verdiği için devam ettirdim, ondan yaniii...

Lüpçüye tebrikkkk :w00t: dur bi de yonca verim :clover:

Gönderi tarihi:
1 uskumru, 1 kefal ve 1 de levrek... Bunun cevabını vermez beklerdim ama bodrumlu 3 cevabını verdiği için devam ettirdim, ondan yaniii...

Lüpçüye tebrikkkk :w00t: dur bi de yonca verim :clover:

gloriadan habersiz bir soru cevapladıııım oleeeeey :lol::lol:

Gönderi tarihi:
gloriadan habersiz bir soru cevapladıııım oleeeeey :lol::lol:

tebrikkkklerrrrrrrrrrrr.... :clover:

Gönderi tarihi:
tebrikler ben zaten birgün bununda başarılacağına inanıyordum çalışmalara devam birlikten güç doğar

ama üzülmüştür şimdi -_-

yoo üzülmedim :w00t: lüpçü de bence bunun nedenini biliyor :):w00t:

Gönderi tarihi:
tebrikler ben zaten birgün bununda başarılacağına inanıyordum çalışmalara devam birlikten güç doğar

ama üzülmüştür şimdi -_-

benim için küçük ama forum için büyük bir adım. :P:D

üzülmez,üzülmez o ;)

bak yine önce davranmış. benim ne diyeceğimi bilmiş :lol::lol:

Gönderi tarihi:

nasıl yani biraz açsak ??? yoksa soruyu dolaylı yoldan yine senmi çözdün öm den gönderdin de bodrumlumu cevapladı

sorular sorular çok şüpheciyimdir ,,,,artık kimseye inancım kalmadı

artı böyle bir uygulama varsa bende yararlanmak istiyorum çünkü benim başım kel değil ! :stuart:

Gönderi tarihi:
nasıl yani biraz açsak ??? yoksa soruyu dolaylı yoldan yine senmi çözdün öm den gönderdin de bodrumlumu cevapladı

artı böyle bir uygulama varsa bende yararlanmak istiyorum çünkü benim başım kel değil ! :stuart:

yok öyle degil :P ona ömden cevap yok, o ekarteci lüpçü :w00t: o bilir nedenini kendi soylesin :w00t:

Gönderi tarihi:

arkadaşım sende cok zeki çıktın yaw.gloria'ya komplo teorimizi çaktırmamak adına her yolu deniyorsun :lol:

Gönderi tarihi:
arkadaşım sende cok zeki çıktın yaw.gloria'ya komplo teorimizi çaktırmamak adına her yolu deniyorsun :lol:

Komplo teorisi mi? :unsure: Hanginiz Julia (Roberts), hanginiz Mel (Gibson)? merak ettim hehhehehe :w00t:

Gönderi tarihi:
Mosyna;hoşgeldin arkadaşım..:w00t::D

aha bi teorisyen daha geldi... şimdi tek bi kişi eksik kaldı :w00t: hehehee

• 4 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.