Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Bay X balık avından döndüğünde "tuttuğum balıklardan ikisi dışında hepsi lüfer,ikisi dışında hepsi kefal, ikisi dışında hepsi uskumru" diyor . Bay X kaç tane balık tutmuştur? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 üç tane balık tutmuş desek yanlış mı olur? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 üç tane balık tutmuş desek yanlış mı olur? 1 uskumru, 1 kefal ve 1 de levrek... Bunun cevabını vermez beklerdim ama bodrumlu 3 cevabını verdiği için devam ettirdim, ondan yaniii... Lüpçüye tebrikkkk dur bi de yonca verim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 ikinizede Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 bu da sana canım tşk ederim.... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 1 uskumru, 1 kefal ve 1 de levrek... Bunun cevabını vermez beklerdim ama bodrumlu 3 cevabını verdiği için devam ettirdim, ondan yaniii... Lüpçüye tebrikkkk dur bi de yonca verim gloriadan habersiz bir soru cevapladıııım oleeeeey Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 gloriadan habersiz bir soru cevapladıııım oleeeeey tebrikkkklerrrrrrrrrrrr.... Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 gloriadan habersiz bir soru cevapladıııım oleeeeey tebrikler ben zaten birgün bununda başarılacağına inanıyordum çalışmalara devam birlikten güç doğar ama üzülmüştür şimdi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 tebrikler ben zaten birgün bununda başarılacağına inanıyordum çalışmalara devam birlikten güç doğar ama üzülmüştür şimdi yoo üzülmedim lüpçü de bence bunun nedenini biliyor Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 tebrikler ben zaten birgün bununda başarılacağına inanıyordum çalışmalara devam birlikten güç doğar ama üzülmüştür şimdi benim için küçük ama forum için büyük bir adım. üzülmez,üzülmez o bak yine önce davranmış. benim ne diyeceğimi bilmiş Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 nasıl yani biraz açsak ??? yoksa soruyu dolaylı yoldan yine senmi çözdün öm den gönderdin de bodrumlumu cevapladı sorular sorular çok şüpheciyimdir ,,,,artık kimseye inancım kalmadı artı böyle bir uygulama varsa bende yararlanmak istiyorum çünkü benim başım kel değil ! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 nasıl yani biraz açsak ??? yoksa soruyu dolaylı yoldan yine senmi çözdün öm den gönderdin de bodrumlumu cevapladı sorular sorular çok şüpheciyimdir ,,,,artık kimseye inancım kalmadı artı böyle bir uygulama varsa bende yararlanmak istiyorum çünkü benim başım kel değil ! yok öyle degil ona ömden cevap yok, o ekarteci lüpçü o bilir nedenini kendi soylesin Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 nasıl yani biraz açsak ??? yoksa soruyu dolaylı yoldan yine senmi çözdün öm den gönderdin de bodrumlumu cevapladı sorular sorular çok şüpheciyimdir ,,,,artık kimseye inancım kalmadı artı böyle bir uygulama varsa bende yararlanmak istiyorum çünkü benim başım kel değil ! arkadaşım sende cok zeki çıktın yaw.gloria'ya komplo teorimizi çaktırmamak adına her yolu deniyorsun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 arkadaşım sende cok zeki çıktın yaw.gloria'ya komplo teorimizi çaktırmamak adına her yolu deniyorsun Komplo teorisi mi? Hanginiz Julia (Roberts), hanginiz Mel (Gibson)? merak ettim hehhehehe Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 saat 00 .15 hala uyumamış bekliyelim mutlaka uyayacak oda bir insan kısmetse bugün bir soru çözecem umutluyum saatlerimizi ayarlıyalım ben size haber veririm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Mosyna;hoşgeldin arkadaşım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Mosyna;hoşgeldin arkadaşım.. aha bi teorisyen daha geldi... şimdi tek bi kişi eksik kaldı hehehee Alıntı
Φ (-)!ic@n Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 18 katlayarak çözülmesi gereken bi soru bu arada bende yeni geldim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.