Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 senin gibi sevgi dolu,duygusal bir insana bu defteri açmak istedim,çünkü çoğuyerde şiirlerle bile olsa dertleşiyoruz ve bu paylaşım bana mutluluk verıyor.. herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 İlk şiir benden olsun her şey güneşi seviyor hattâ denizler bile denizlerde nefes alan sen bile ve biz güneşi değil ışığını seven insanlarız güneş içime vuruyor güneşin ışığı var güneş yok güneşin ışığını kim anlatabilecek pazar pazar gezmek dağ dağ dolaşmak ve ormanlarda kalmak güneşin ışığını anlatabilecek olanı arıyorum güneş içime vuruyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 hangi güzelliği özlesem suskunum sana yürek boşluğunda bir of kadar suskun özlüyorum seni masmavi koşuyorum sana bembeyaz ve kahroluyorum bir anda kapkara ah oluyorum of oluyorum ve susuyorum oysa haykırabılsem ışık yumağı bir pınar olur soluğum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Hangi türküye uzansam suskunum sana Ağıt ağıt, özlem özlem suskun Tut ki vurulmuşum Aşktan ve kandan bir damla olmuşum Bir saçlarının rüzgarına Bir de ağzının kıyılarına konmuşum Hangi dalga silebilir beni senden Hangi kasırga koparabilir Ben saç tellerinde bir ezgi olmuşum Coşkuların her şahlanışında Sana deprem deprem susmuşum Ve sana susmaktan inan ki yorulmuşum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 ıznınle beğendiğim şiirlerı ekleyeceğim,okumanı isterim Korkarim geç kalmaktan Sana, Işime degil Hayata, Erken gitmiş olup da Beklemek, heyecan Hayatlar boyunca Böyle dört kez Bekledim seni Her defasinda Uzun sürdü Dediler; deli ! Bu kez yakaladim ! Zannettim ... Zamani degilmiş Önceden gönderdiler seni ... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Canım sın sen...: ne güzel ne güzel... cok mutlu oldum.. özür dilerim senden... yeni görüyorum affet ne olur.. şiirlerin senin yüreğin kadar güzel... keyifle okudum... devam et lütfen şiir dostum. sevgiyle ... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 ola ki özlerim kafam karışır şöminenin bir köşesinde sen, bir köşesinde ben susmuşuz... kaç kez susulur birlikte Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Bu gece uyuyamazsın Beyninde kemirgen olacağım, takıntı Karabasan dudaklarında fırtına Belinde zona doğurgan sancılı Bu gece uyuyamazsın Azadet ellerini paslı düşlerden Coğrafyasında bütün aşklar sınırsız Uzanıversin suyun suyuma gizliden Kuşatmasındaysak bir aşkın, tutkulu Islık sesine gizlenmişsek şiirin, yasaklı Esaret kemerine dolanmışsa sevgimiz Gecenin mayası aşkın suyu olmalı Bu gece uyuyamazsın Koynunda sevdiğin su olmalı... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 gitmeden iyi tatıller dılemek istedım arkadaşım,guzel bır yaz dileğiyle Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 gitmeden iyi tatıller dılemek istedım arkadaşım,guzel bır yaz dileğiyle sana iyi tatiller dilerim arkadaşım umarim iyi bir tatil olur senin icin. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak. Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım. Yaşamak ne güzeldir be sevgili... Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek... Ve o vaz geçilmez sancılarını duyarak hayatın... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Birgün sen geçmis zamandın Bense yanında anlamların Gezinirken uzaklarda, akşamlarım Herşey geçer demiştin Geçmeyen şeyler var şarkılarımda Silinmiyor yaşananlar Bir durak var yüreğimde Beklerken hep geciktiğim Sürüklerken beni sana mevsimleri Her kaçış kendini yakalar Kaçamadığın şeyler var şarkılarımda Her aşk bir mavi masal, Anlatılmayan! Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 meğer ne yalnızız insan olmuşsak yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak yeri gelmiş acıya da gülmüşsek yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Acılar Denizi Ben acılar denizinde boğulmuşum işitmem vapur düdüklerini , martı çığlıklarını Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunların benim için ağladıklarını Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını Bu ne karanlık , bu ne zindan gece böyle Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş artıklarını Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını... Ü.Y.Oguzcan Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Yangınlar büyüttüm ellerimde Parça tesirli susmalar kuşanıp Cehennemi kıskandıracak yangınlar... Ve avaz avaz sustum... Yiğit bir öfke sarmışken odamın duvarlarını Kara bir yazgı alınımın çizgilerinde İs tutmuş gökkuşağı... Karamsarlık anadan üryan... Ses vermek istedim Gülmeleri esir alınmış çocukların sesine El vermek isterdim Kutlu yarınları kucaklamak için Ama yangınları büyüktü ellerimin Ve parça tesirli susmalar kuşatmıştı dudaklarımı... Haykırsam gök yırtılır... Haykırsam yer delinir... Haykırsam kavl olur şafağa... Yürek asi bugün İsyan dolamış kıvrımlarına... Ama suskun bütün çığlıklar Suskun kelam ehli adamlar Ve suskun gözlerinde can bulduğum sevgili... Benim gibi... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını... teşekkür edrim..suheda güzel paylaşımın icin... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 düşler../..yalnızlığın tangosu sen gelene kadar../..sahnede dansım kalsın sevgilim../..geceyi düşlere boya ama tuvalde bir öpüş kalsın... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Aynada aksayan yüzümün Dökerek sırlarını Kendime acıyor Vuruyorum yüzüme Cesaretsizliğimi Çisil çisil kanıyor Yalnızlık… Dudaklarıma yapışan gözlerin Tabanlarımdaki ezikliğiyle Boşalıyorum sokaklara Tüyleri paslı kuşların alaylı sesleriyle Batıyorum bakışlara Hayatsa bıçak gibi kesiyor Büyüyen rüyaları Şizofren sözlerle Ezilen gölgelerin yalvarmaları Öpüşürken ağzımın içinde devinen Dilden sızıyor içime Karanlığım Kahrıma yenik düşüyor Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 ben bir (h) iç / kimse'yim... bir yanımda üşüten bir yalnızlık; diğer yanımda sesime karışmış yokluğun. nedendir ki, çığlıkların yankısıdır uzaklardan gelen. sokaklarda bir gölgedir şair; kendinden kaçak! kafir bir gülümsemedir dudaklardan, an be an dökülen. / hoyrat kalabalıklarda; / bir adın var senin, kirlenmemiş, / beyaz... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Aşklar dökülüyor gözlerimden Bir tarafı hep kırık kalpli Denizler gibi büyüyor acının beşiği Dargın ve boş kendine yabancı Göğün çıplak şarkılarıdır şimdi Bulutlarda sallanan Ben ve öteki Şehrin düşle sevişen mavi bedeni Katılırcasına ölünen yitik bir öyküden Çekip al beni ve kurtar sana çocukça bakan Kirlenmiş utangaç saçlarımı Ellerinde biriktirdiğim gecenin renginden Acıdan doğar insan Aşktır insanı yaratan... Aşklar dökülüyor gözlerimden Bir tarafı hep kırık kalpli Denizler gibi büyüyüp Acının boş beşiğinde Kendini kurban eden Ben ve öteki Geride bıraktığımız bir tek göğün Gözü yaşlı maviliğidir şimdi Acıdan doğar insan Aşktır insanı yaratan... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 tutku! Bildiğim ama gösteremediğim resim akıttığım renklere takıldı gül yüzlü uçurtmam susmayı öğrettiler bana, konuşmak nasıldır..? nasıldır, bir sesin içinde bağdaş kurup dinlenmek..? yitirdiğim öpüşlerde yanıyor sevgilerim söylesene, nasıldır bir yüreğin içinde demlenmek..? Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Irmaklar Denizlerde, Denizler Sahillerde Durdular. Arayanlar Hiç Bir Yerde , İnananlar Dualarda Buldular. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Güneşte denizin sonunda mavi bir duman gibi gözümde tütüyorsun. Yeşil bir erik dalı yüreğim sen altın tüylü bir yemiş sallanıyorsun. Fakat ben seni böyle bir yemiş ve bir duman gibi görmenin yerine sahiden görmek istiyorum çıplak ayaklarını sahiden dokunmak istiyorum uzun parmaklı ellerine Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Dudaklarımı kanatırcasına ısırıyorum günlerdir Bir gök gürlese bari diyorum bir sağnak patlasa Bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik, hiç gitmesem Oysa ne kadar sakin sokaklar, bu kent ve bütün yeryüzü İpince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne Sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 ılık rüzgar, yanağından saçlarına sıvarken ellerini, sen, günebakan bir siluetsin, gözkapağımın içinde şimdi, günü ve sadakati kutsayan. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.