Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bir kabilede kadınlar Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri erkekler ise Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri yalan söylemekteler, diğer günlerde ise doğruyu söylemektelermiş.

KADIN: Dün yalan söylüyordum.

ERKEK: Ben de.

SORU: Bugün günlerden nedir?

NOT: Bu soru Akıl Oyunları Şampiyonası 2006 Eleme Sınav Sorusudur .

Gönderi tarihi:
Bilen çıkmazsa cevaplıyayım bunu..;)

bilen var... benim...o yuzden cevaplama :w00t: daha once de cevaplamıştım bu soruyu :w00t:

Gönderi tarihi:

anlaşılan o ki zeka soruları ve bilmeceler bölümü gloria takma adlı bir soru canavarı tarafından istila edilmiş olduğu her sorunun altından kalktığı ,,şöyle bir baksak bir soruda biz çözsek diye heves edenlerin acaba bu nasıl ola ki diye düşünürken cevabını çoktan veren gloria adlı soru canavarının bu konuda kimseye pabuç bırakmadığı tarafımdan anlaşılmıştır :stuart:

ya bi soruda biz çözsek tam süper olacak :sorcerer: gibi temennilerin sadece temenni olarak kalacağı açıktır

Budurumda: gloria takma adlı soru canavarının haksız rekabet ,Tekelleşme ,Bu tekeli diğer soru cözmeye heveslenmiş, olan arkadaşların üstünde baskı unsuru olarak kullandığı yasal yollardan tesbit edilmiş olup tarafımca 6 ay soru çözmemeye mahkum edilmiştir. ayrıca kendisine bu süre zarfında soru çözmeye çalışan arkadaşlara yardımcı olması soruları nasıl çözdüğü hangi taktikleri kullandığı işin püf noktalarını öğretmesi durumunda cezasının yarı yarıya indireleceği tebliğ edilir ..... :stuart:

Gönderi tarihi:
anlaşılan o ki zeka soruları ve bilmeceler bölümü gloria takma adlı bir soru canavarı tarafından istila edilmiş olduğu her sorunun altından kalktığı ,,şöyle bir baksak bir soruda biz çözsek diye heves edenlerin acaba bu nasıl ola ki diye düşünürken cevabını çoktan veren gloria adlı soru canavarının bu konuda kimseye pabuç bırakmadığı tarafımdan anlaşılmıştır :stuart:

ya bi soruda biz çözsek tam süper olacak :sorcerer: gibi temennilerin sadece temenni olarak kalacağı açıktır

Budurumda: gloria takma adlı soru canavarının haksız rekabet ,Tekelleşme ,Bu tekeli diğer soru cözmeye heveslenmiş, olan arkadaşların üstünde baskı unsuru olarak kullandığı yasal yollardan tesbit edilmiş olup tarafımca 6 ay soru çözmemeye mahkum edilmiştir. ayrıca kendisine bu süre zarfında soru çözmeye çalışan arkadaşlara yardımcı olması soruları nasıl çözdüğü hangi taktikleri kullandığı işin püf noktalarını öğretmesi durumunda cezasının yarı yarıya indireleceği tebliğ edilir ..... :stuart:

o zaman haksız rekabeti önlemek için soruların başlığına GLORİA GİREMEZ ibaresi koymalı :laughing::w00t::w00t:girilmez.gif

Gönderi tarihi:

ayy şimdi ben bu yazılanlara alınsam mı yoksa azcık şımarıp kendimi bi halt mı sansam karar veremedim :w00t: Oncelikle sevgili dream1907 arkadaşım, yazdıkların acıyla karışık tatlı olmuş, damak tadıma uygun dustu, hoşuma gitti ne yalan soylim, azıcık da utanimmmm :blushing: sonralıkla soru çözme meselesine gelim, KENDİMİ TUTAMIYORUM NE YAPİMMMMM, eger soru bana goreyse dayanamıyorum takıntılıyım, cozemezsem uyuyamıyorum, soruyu aklımdan cıkaramıyorum... Benimkisi bir nevi sağlıksız bir durum aslında :unsure: Ama gel anlaşalım, sen benim şu altı ay soru cozmeme cezama bi indirim yapıver, ne bilim bi kolaylık sağlayıver, bak ben de fenerbahceliyim, aftan yararlandır beni :w00t: ben eger bana, tarzıma uygun bir soru gelirse sorunun cevabını vermeyeyim, eğer cevabı bulursam da soruyu soran kişiye öm den yollayayım isterseniz olur mu? Ne dersiniz bu teklifime?

BODRUMLU sana gelince, hemen her fırsatı kolla sen, beni ekarte etmek için :w00t: olur mu? Senin için de var bi planım, sana soruyu cozdurmeyecegim, soruyu cozdugum anda sorunun sahibiyle birlikte sana da cevabı öm den göndereceğim, hasta olacaksınnnnnnnn, gıcık olacaksınnnnnnnnnnnnnnn hehehehhe :w00t:

Bu arada aynı cezanın Taurus'a da uygulanmasını rici etcem, onun da benden asagı kalır tarafı yok, tanıyan bilir, o da buradan yazmasın cevabı :devil: o da biliyo o soruların hepsinin cevabını, haksızlık olmasın dimi yani, eşitlik her zaman iyidir...

Cezamın ikinci evresine gelince, yani soru cözme tekniklerine; aslında cok basit, sadece takılacaksınız, gece gunduz soruyu dusuneceksiniz. Ha bu arada Taurusun yöntemi benimkinden farklı, bu konuyu tartıştığımız bir dönemde bana kendi yontemini soylemişti, o benim gibi sorulara takılmıyor, soruyu okuyo, beyne yerleştiriyo, sonra oyle yolda falan yururken ya da alakakasız bir işle uğraşırken bir anda sorunun cevabı zihninde beliriveriyo.... Gerçi öğrenme psikolojide bu yönteme bişi diyorlar ama şimdi benim aklıma gelmiyo :w00t:

Böyle işte... :clover:

Gönderi tarihi:
BODRUMLU sana gelince, hemen her fırsatı kolla sen, beni ekarte etmek için :w00t: olur mu? Senin için de var bi planım, sana soruyu cozdurmeyecegim, soruyu cozdugum anda sorunun sahibiyle birlikte sana da cevabı öm den göndereceğim, hasta olacaksınnnnnnnn, gıcık olacaksınnnnnnnnnnnnnnn hehehehhe :w00t:

benim soruları çözdüğüm nerede görülmüş zaten bilmiyonmu gııı! ben lüpçü'yümsen çözeceeen ben lüp leeeceeem :lol::w00t::w00t:

taurus'a gelince o kendini kontrol edebiliyor.onun için ona levha gerekmez :D-_-

Gönderi tarihi:
Bir kabilede kadınlar Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri erkekler ise Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri yalan söylemekteler, diğer günlerde ise doğruyu söylemektelermiş.

KADIN: Dün yalan söylüyordum.

ERKEK: Ben de.

SORU: Bugün günlerden nedir?

NOT: Bu soru Akıl Oyunları Şampiyonası 2006 Eleme Sınav Sorusudur .

cevap perşembe olabilir

Gönderi tarihi:
cevap perşembe olabilir

oldu bile :) tebrikler, ilk tebriki ben edeyim dedim dee :lol::clover:

Lüpçüüüüü, sana cevap mevap yok.... Otur düşün, kafayı yeeee, bence bu daha guzel bi işkence....

Gönderi tarihi:
gloria ve zeyynepp ! (BURADA ÇOK ENTERESAN BİŞİ VAR AMA BEN ÖYLEMEK İSTEMEM, SİZ DE SORMAYIN, AMA HOŞ... :w00t: )

teşekkür ederim :clover:

bu arada;

Akıl oyunları şampiyonası elemeleri pek zor değilmiş galiba :sorcerer:SANA KATILIYORUM :w00t:

Gönderi tarihi:

ayy şimdi ben bu yazılanlara alınsam mı yoksa azcık şımarıp kendimi bi halt mı sansam karar veremedim :w00t: Oncelikle sevgili dream1907 arkadaşım, yazdıkların acıyla karışık tatlı olmuş, damak tadıma uygun dustu, hoşuma gitti ne yalan soylim, azıcık da utanimmmm :blushing: sonralıkla soru çözme meselesine gelim, KENDİMİ TUTAMIYORUM NE YAPİMMMMM, eger soru bana goreyse dayanamıyorum takıntılıyım, cozemezsem uyuyamıyorum, soruyu aklımdan cıkaramıyorum... Benimkisi bir nevi sağlıksız bir durum aslında :unsure: Ama gel anlaşalım, sen benim şu altı ay soru cozmeme cezama bi indirim yapıver, ne bilim bi kolaylık sağlayıver, bak ben de fenerbahceliyim, aftan yararlandır beni :w00t: ben eger bana, tarzıma uygun bir soru gelirse sorunun cevabını vermeyeyim, eğer cevabı bulursam da soruyu soran kişiye öm den yollayayım isterseniz olur mu? Ne dersiniz bu teklifime?

Cezaya itiraz eden gloria takma adıyla tanıdığımız soru canavarının savunması dikkatle incelenmiş olup suçunu itiraf ettiği fakat bu suçu tek başına işlemediği , Taurusunda adını vererek suç ortaklarını bir bir açıklaması, Kişinin kendini tutaması ,,, soruyu aklından çıkaramaması ,,zekiyim çünkü fenerbahçeliyim gibi çok dokunaklı bir yerden savunmasını bitirmesi :stuart: sonucunda bütün bu hafifletici sebebler gözönüne alınarak verilen cezanın düşmesine . :lol:

Bi soruda biz çözsek tam süper olacak gibi temennide bulunan arkadaşların aralarında anlaşarak glorianın uyuduğu saatlerde bir araya gelmeleri cevabı hazır sorular hazırlayıp gloria uyanmadan soruyu sorup ve yine aralarında anlaştıkları sırayla çözmeleri tavsiye niteleğinde olup kamuoyuna duyrulur :stuart:

Gönderi tarihi:
ayy şimdi ben bu yazılanlara alınsam mı yoksa azcık şımarıp kendimi bi halt mı sansam karar veremedim :w00t: Oncelikle sevgili dream1907 arkadaşım, yazdıkların acıyla karışık tatlı olmuş, damak tadıma uygun dustu, hoşuma gitti ne yalan soylim, azıcık da utanimmmm sonralıkla soru çözme meselesine gelim, KENDİMİ TUTAMIYORUM NE YAPİMMMMM, eger soru bana goreyse dayanamıyorum takıntılıyım, cozemezsem uyuyamıyorum, soruyu aklımdan cıkaramıyorum... Benimkisi bir nevi sağlıksız bir durum aslında Ama gel anlaşalım, sen benim şu altı ay soru cozmeme cezama bi indirim yapıver, ne bilim bi kolaylık sağlayıver, bak ben de fenerbahceliyim, aftan yararlandır beni ben eger bana, tarzıma uygun bir soru gelirse sorunun cevabını vermeyeyim, eğer cevabı bulursam da soruyu soran kişiye öm den yollayayım isterseniz olur mu? Ne dersiniz bu teklifime?
Cezaya itiraz eden gloria takma adıyla tanıdığımız soru canavarının savunması dikkatle incelenmiş olup suçunu itiraf ettiği fakat bu suçu tek başına işlemediği , Taurusunda adını vererek suç ortaklarını bir bir açıklaması, Kişinin kendini tutaması... soruyu aklından çıkaramaması ,,zekiyim çünkü fenerbahçeliyim gibi çok dokunaklı bir yerden savunmasını bitirmesi :stuart: sonucunda bütün bu hafifletici sebebler gözönüne alınarak verilen cezanın düşmesine .

Bi soruda biz çözsek tam süper olacak gibi temennide bulunan arkadaşların aralarında anlaşarak glorianın uyuduğu saatlerde bir araya gelmeleri cevabı hazır sorular hazırlayıp gloria uyanmadan soruyu sorup ve yine aralarında anlaştıkları sırayla çözmeleri tavsiye niteleğinde olup kamuoyuna duyrulur :stuart:

var yaaaa müthişsin :w00t: serde savcılık vardı, şimdi üstüne bi de hakimlik mevzusu girdi, ben de seni tebrik ediyorum arkadaşım :w00t: harbiden zekice... espri yapmak da zeka gerektirir, senin gibi zeki bir arkadaşımız daha aramıza katıldıgı için sevindim ben kendi adıma :w00t: digerlerini bilmemmmmm... :unsure:

Gönderi tarihi:
merak ettik ama gloria :w00t::w00t::clover:

e madem bu da benim sorum olsun, ama cevapları burdan istemiyorum, bilen ÖM ye gondersin, cevabın doğru veya yanlış olduğunu da ben burdan yazayım.. Olur mu? :devil:

Gönderi tarihi:

:clover: soru bahane maksat muhabbet :D

ama bi soruda biz çözsek tam süper olacak :sorcerer:

zoru başarırım imkansız biraz zaman alır bunu neden yazdığımı bilmiyorum benle hiç alakası yok ama güzel bir söz diğer yarışmacı arkadaşlara motivasyon niteleğinde başaracaksınız inanın

Gönderi tarihi:
oldu bile :) tebrikler, ilk tebriki ben edeyim dedim dee :lol::clover:

Lüpçüüüüü, sana cevap mevap yok.... Otur düşün, kafayı yeeee, bence bu daha guzel bi işkence....

bende sorunun cevabını biliyordum ama çarşambadan sonra hangi gün geliyordu bi türlü aklıma gelmedi. :lol: bide baktıydım perşembeymiş yassam ünvanım sürecek,yazmasam ünvanımı kaybedeceeem. :lol:para kazanmaktansa ünvanımı kaybetmeyi yeğlerim. :w00t::w00t:

Gönderi tarihi:

nobody : :thumbsup:

bodrumlu: :w00t: komiksin vesselam

dream1907: hasdal kışlasında mı ne görmüştüm bir zamanlar ben o yazıyı ilk gordugumde benim de pek hoşuma gitmişti.. HAYAT FELSEFEM :w00t:

DERRRRRMİİİİİİİİİİİŞİİİİİİİİMMMMMMMMMM :w00t:

Gönderi tarihi:

Hişşş..Adımı anıp durmayın.Kulak çınlamasından uyuyamaz oldum be..<_<:w00t::D

Sizin canınız zor soru istiyor herhalde..:devil::D

Gönderi tarihi:
Hişşş..Adımı anıp durmayın.Kulak çınlamasından uyuyamaz oldum be..<_<:w00t::D

Sizin canınız zor soru istiyor herhalde..:devil::D

hadi benim guzel arkadaşımmmmm, sorsana bi soru, epeydir,uğraşmıyorum... en son şu leonardo ve nietzche sorusuyla ugraşmıştım, oyle havalı bişi olsun ama....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.