Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 17 yıl evet ıyı olur almanı ısterım.ama kalın bıtane olsun. senı dofıcem onunla. soket aldım...
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 17 yıl Çıkssss hiç kalmamış bu yörede oklafa Pansuman malzemesi...........
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 17 yıl pansuman malzemesı mı muhendıslık proje cızımı ıcın aydınger kagıdı aldım.
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl kedilere yem,webcam kedılerın karnını doyuruyon kendı karnını doyurmuyon kesın wepcamı mıdeye ındırmıssındır kıss
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 17 yıl kedılerın karnını doyuruyon kendı karnını doyurmuyon kesın wepcamı mıdeye ındırmıssındır kıss Dogru söylüyorsun falla Bursercan sadece hayfanlara yem almak derdim..webcam duruyooo bugün yane dün bahçeyi sulamak için 20 metye hortum aldırdım
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 17 yıl bızde hortuma fılan gerek yok nasıl olsa kar bıtkılere yetıyo yayamaz mısbon seker aldım elmelı-cıleklı guzeldı ama bıttı
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 17 yıl jelibon aldim almaz olaydim niye biskuvi almadin karnimiz ac diyo diger askerler iyilik yaramiyo bunlara
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl İşyerinden yazılı ihtar aldım kısss ne yaptın hayırlı olsun ıhtarın fırs duo cıklet aldım . 1 alana bır bedavaydı da ondan
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl ağlama ben geçenlerde bir şiş almıştım örgü şişi... sana veriririm... harçlığını çıkarırsın...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2008 17 yıl dondurma aldım... . bu sıcaklarda ii gidio... luci; Oturda kendin ör 2 ters 1 düz örmeyi bilsem..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 17 yıl sabah 5 tane simit aldim aksama kadar simit yedim ne yapim makamdan ayrilip gidemiyoz yemege
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.