Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl ufacık bi çukulatadan bişi olmaz.. Onun içindeki kaloriye baktın mı peki ?
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl piyeer gardin den süeter aldım gri yuvarlak yaka hacım yok böyle bir olay yaw hani para var huzur var diyon ya aynı öyle
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl "çanakkale mahşeri" kitabını...henüz okumadım,yeni aldım çünkü..
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl Matematiği kötü olan bir karne aldım cadımdan düzelir ablacım 2. dönem var daha bende bir paket sigara aldım kendime az önce
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl bu akşam marketten bı torba her çeşit çıkolata aldım,tarıh beni affetmıcek kaç saattır yıyorum bıtmıyo da patlıcam galiba
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl sedoş banada göndersene kesin ben bitiririm sonrada alerji olurum
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl son bıtane kaldı eti çıkolata keyfı kocaman hemde ama yıecem onuda
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl şuan çiğnıyorum ve fındık parçaları ağzımda kıtır kıtır,ve mıs gibi çıkolatayla butunleşdi..tanrım bu ne saadet
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl ama ama böyle işkence yapılmazki koskoca malikanede çikolata kalmamış yarından tezi yok bu uşakları anneme dicem ama nutella var bende onu yerim kaşıkla
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl En son 70cc tekirdağ,3Bira,çerez,cips,sigara,cd aldım sonrasını hatırlamıyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.