Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl Bugün pazardan cennet meyvası aldım.Ama eve gelene kadar poşette püre olmuşlar off bu üzgün surat ifadesi yetmiyo bana bazen,bide şöle şıpır şıpır ağlayan smiley olsa
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl Bugün pazardan cennet meyvası aldım.Ama eve gelene kadar poşette püre olmuşlar off bu üzgün surat ifadesi yetmiyo bana bazen,bide şöle şıpır şıpır ağlayan smiley olsa bu olarmı kıs..
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Yazar kasa okuyan masa aldım media mark ucuzluğun yeni adresi dınınım dınınım dınınım
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl zayıflama bisikleti aldım... Bunu açıklama zevkini bana yaşatmadın ya ahını alıorum En son Hatay'ın meşhur defne sabununu aldım. Made in http://defnesabun.com/iletisim.php ( Çok kötü kokuo )
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl en son... hmm..ne aldım?..sinema bileti aldım..ama dur sonra popcorn aldım.. canım çekmişti..yedim işte.. yaşasın.. :)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.