Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Villa için bahçeşehir i öneririm ablacım.. Hayran kaldım oralara.. En son 4b resim kalemi aldım..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Villa için bahçeşehir i öneririm ablacım.. Hayran kaldım oralara.. En son 4b resim kalemi aldım.. Kıss nie yalan sölüyosun.. kuşlar kilo aldığını sölediler
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl tıraş bıçağı...ama traş köpüğünü almayı unutmuşum bi koşu alıp gelem..
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl Bir saat önce Yılmaz Odabaşı nın, Sakla Yamalarını Kalbim adlı şiir kitabını aldım...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl Hayat dersi aldım hemde yüksek bir fiyata... azıcık daha dursaydın radyam, % 70 ucuzluk başlamak üzereydi
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl camide ayakkabım gidince yalınayak gidip terlik aldım en son
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl camide ayakkabım gidince yalınayak gidip terlik aldım en son vah nenem vah..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl bende en çok çikolata ve sadeyi severim ..banada 20 katlı göndersen uşağum.. dondurma şeridi bu aralar pek boş..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl bak 20 dedin iştahım açıldı dur bi kaç kat daha attırayım şunun üstüne senin şeritler tembelleşmiş ahucum bol tekrar yapman lazım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.