Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

AKP lilerle masonlarin iliskisi hicbir zaman eksik olmadi.Ta kurulusundan hattA tohunlarinin atildigi günlerden bu güne kadar...

Basiktas Imar Güzellestirme Sosyal Yardim Vakfinin kurucularina baktigimizda bu iliskinin boyutlarini bir kere daha görüyorduk.

Bu vakfin ileri gelen isimleribnden Üzeyir Garih ve Ishak Alaton üst düzey mason üstadlariydilar.1986 yilinda bu vakifta oldukca ilginc isimler yer almakta idi.Aydin DOGAN,Tayyip dahil bircok AKP linin abisi Korkut Özal'in hemen her sirketindeki ortagi Talat Icöz,AKP li bakan Ali Coskun,Ülkerlerin ve bircok AKP li ile sirket ortagi Eymen Topbas...

Vakfin tüm kuruculari su sekilde siralaniyordu:

Mehmet Alacaci,Mümtaz Kola,Turgut Isik,Ilyas Özgüer,Sitki Ciftci,Yilmaz Sanli,Adil Karaagacli,Ibrahim Polat,Kemal Dedeman,Mehmet Hintürk,..............Haydar Akin,Hulusi

Yahudi mason Jak Kamhinin oglu mason Jefi Kamhi ile Kürtce egitim yapacak diye bazi derslikler acan Mehmet Nazif Ülgen*Ufuktaki Cumhuriyet*adli kitabi kaleme aliyodu.2000 li yillarda Türkiyeyi yönetecek yyenilikciler derken adeta Tayyip ve arkadaslarini isaret ediyodular.

Hezeyan dolu kitabin onuncu sahifesinde söyle deniyordu:

*Cunhuriyet egemenligi halka vermedi,Osmanlidan hanedanligi alip asker sivil bürokrasiye verdi...*

Kamhilerin destekledigi ve yazimina ortak oldugu kitabin 75 ci sahifesinde Türklük düsmanligi su sözlerle yer aliyordu:

*...Diger taraftsn bugünkü Türkiye Cumhuriyetinin milli hudutlari icersinde o kadar cok irk yasamistirki bugün bu topraklarda yasayan insanlarin Türklükleri bile tartisilir.*

bu kitaba destek veren sadece Kamhiler degildir,basta Mehmet Altan olmak üzere bu kitaba destek

Ergun Poyraz

Musa'nin cocuklari(Tayyip ve Emine)

Togan yayincilik 10.baski

Bu yazilanlardan cikartabilecegimiz sonuc sudur;Tayyip Erdogan ve arkadaslari tesadüfen bu ülkeye yönetici olmadilar,bu cok planli ve tehlikeli bir oyunun sahneye konulmasindan öte birsey degildir.

Tayyip Erdoganin hizmet ettigi amac onun su sözleriyle günesin balcikla sivanamiyaci kadar aciktir.

Erdogan,*Kürtlerin biz ayri yasamak istiyoruz*seklindeki istekleri olursa seklindeki soruya su cevabi vermistir;Bu durumda belki Osmanli eyaletler sistemi benzeri birsey yapilabilir.

Peki bagimsizlik isterlerse diye sorulan soruyada;*Ona orada sinir tayin edemem.Eyaletler tarzi bir sistem icinde olbilir diyorum*diye cevap vermistir.

Tayyip Erdoganin misyonu gayet aciktir ve bunu saklamaya bile gwerek görmemektedir,cünkü masonlara güvenmektedir.Masonlar sayesine iktidara getirilen Tayyip Erdogan ayni zamanda Tarikatlari elinde tutan masonlarin ve CIA nin destegi ile Atatürkcülügü yikiarak Fetullahci bir yönetim icin gerekli hazirliklarida yapmaktadir.

Türkiye cok büyük bir tehlikenin esigindedir.Masonlarin ve Israilin taseronlugunu üslenmis olan dinciler ve Cumhuriyet karsitleri var gücleriyle Türkiyeyi bölme projelerine bilerek bilmeyerek destek vermektedirler.Bu forumlarda bile bunlari tanimak cok kolaydir.TSK ya ve Laik kurumlara saldirilari encok kimleryapiyorsa Türkiyenin bölünmesini isteyenlerde onlardir.Bakmayin demokrasi yalanlarina,onlar Demokrasiyi zaten arac

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bu yazilanlardan cikartabilecegimiz sonuc sudur;Tayyip Erdogan ve arkadaslari tesadüfen bu ülkeye yönetici olmadilar,bu cok planli ve tehlikeli bir oyunun sahneye konulmasindan öte birsey degildir.

Tayyip Erdoganin hizmet ettigi amac onun su sözleriyle günesin balcikla sivanamiyaci kadar aciktir.

Erdogan,*Kürtlerin biz ayri yasamak istiyoruz*seklindeki istekleri olursa seklindeki soruya su cevabi vermistir;Bu durumda belki Osmanli eyaletler sistemi benzeri birsey yapilabilir.

Peki bagimsizlik isterlerse diye sorulan soruyada;*Ona orada sinir tayin edemem.Eyaletler tarzi bir sistem icinde olbilir diyorum*diye cevap vermistir.

Arkadaşım sana çok teşekkür ediyorum. Bu eşitliği gözler önüne serdiğin için. Kim görüyor ya da okuyor... İnsanlarımız kendi gözündeki çöpü görmekten acizken AKP nin yaptıklarını nasıl görsün ki..Ama şuda bir gerçek devletin başına hangi parti gelirse gelsin masonların onayı ile olmaktadır... ***** halkımız sadece başını sallayıp geçer

Gönderi tarihi:
AKP lilerle masonlarin iliskisi hicbir zaman eksik olmadi.Ta kurulusundan hattA tohunlarinin atildigi günlerden bu güne kadar...

Basiktas Imar Güzellestirme Sosyal Yardim Vakfinin kurucularina baktigimizda bu iliskinin boyutlarini bir kere daha görüyorduk.

Bu vakfin ileri gelen isimleribnden Üzeyir Garih ve Ishak Alaton üst düzey mason üstadlariydilar.1986 yilinda bu vakifta oldukca ilginc isimler yer almakta idi.Aydin DOGAN,Tayyip dahil bircok AKP linin abisi Korkut Özal'in hemen her sirketindeki ortagi Talat Icöz,AKP li bakan Ali Coskun,Ülkerlerin ve bircok AKP li ile sirket ortagi Eymen Topbas...

Mehmet Alacaci,Mümtaz Kola,Turgut Isik,Ilyas Özgüer,Sitki Ciftci,Yilmaz Sanli,Adil Karaagacli,Ibrahim Polat,Kemal Dedeman,Mehmet Hintürk,..............Haydar Akin,Hulusi

Yahudi mason Jak Kamhinin oglu mason Jefi Kamhi ile Kürtce egitim yapacak diye bazi derslikler acan Mehmet Nazif Ülgen*Ufuktaki Cumhuriyet*adli kitabi kaleme aliyodu.2000 li yillarda Türkiyeyi yönetecek yyenilikciler derken adeta Tayyip ve arkadaslarini isaret ediyodular.

*Cunhuriyet egemenligi halka vermedi,Osmanlidan hanedanligi alip asker sivil bürokrasiye verdi...*

Kamhilerin destekledigi ve yazimina ortak oldugu kitabin 75 ci sahifesinde Türklük düsmanligi su sözlerle yer aliyordu:

*...Diger taraftsn bugünkü Türkiye Cumhuriyetinin milli hudutlari icersinde o kadar cok irk yasamistirki bugün bu topraklarda yasayan insanlarin Türklükleri bile tartisilir.*

bu kitaba destek veren sadece Kamhiler degildir,basta Mehmet Altan olmak üzere bu kitaba destek

Ergun Poyraz

Tayyip Erdoganin misyonu gayet aciktir ve bunu saklamaya bile gwerek görmemektedir,cünkü masonlara güvenmektedir.Masonlar sayesine iktidara getirilen Tayyip Erdogan ayni zamanda Tarikatlari elinde tutan masonlarin ve CIA nin destegi ile Atatürkcülügü yikiarak Fetullahci bir yönetim icin gerekli hazirliklarida yapmaktadir.

Türkiye cok büyük bir tehlikenin esigindedir.Masonlarin ve Israilin taseronlugunu üslenmis olan dinciler ve Cumhuriyet karsitleri var gücleriyle Türkiyeyi bölme projelerine bilerek bilmeyerek destek vermektedirler.Bu forumlarda bile bunlari tanimak cok kolaydir.TSK ya ve Laik kurumlara saldirilari encok kimleryapiyorsa Türkiyenin bölünmesini isteyenlerde onlardir.Bakmayin demokrasi yalanlarina,onlar Demokrasiyi zaten arac

saygilarla

paylaşım ve bilgi için teşekkürler politika :clover:

Gönderi tarihi:

Ergun Poyraz

saygilarla

dikkat çekici bir yazı.akp iktidarının bazı icraatları bu kadronun elinde , türkiyenin planlı olarak bir yerlere götürülmeye çalışıldığını,ve yeni baştan dizayn edilmeye çalışıldığını gösteriyor.

Gönderi tarihi:

Masonlukğun ne olduğunu bilmeyenler için: Masonluğun aslında son derece yaygın ve etkili bir örgüt olduğu da kendiliğinden anlaşılmaktadır. Çünkü sözkonusu inkar yöntemi, toplumun farklı kesimlerinde pek çok insan tarafından ısrarla savunulmaktadır. Dinsizliği savunurken bunu "çağdaşlık", "modernlik" vs. adına yaptıklarını söyleyenler; dinle bilimin çatıştığını iddia edenler; insanın, Kuran'ın yol göstericiliğine gerek olmadan doğruyu bulabileceğini savunanlar, tüm bu insanlar gerçekte birer masondurlar. Bazıları masonların ifadesiyle "önlüklü" masondur, yani mason localarına kayıtlı birer fiili üyedirler. Daha büyük bir kısmı ise "önlüksüz" masondur, yani localara kayıtlı olmasalar, hatta masonluğu tanımasalar da masonik felsefeyi benimsemiş kişilerdir. Onları bulmak içinse uzağa gitmeye gerek yoktur. Gazete sayfalarında ya da televizyon kanallarında biraz gezinmekle yüzlercesine rastlanabilir.

Peki bu masonların-önlüklülerin ve önlüksüzlerin-amaçları nedir?

Basit: Amaçları, tamamen dinsiz bir dünya kurmaktır

Şimdi Akp lideri Erdoğan'ın dindan bir insan olduğunu biliyoruz masonluk ise dinsizliği teşvik ediyor. Hangi mantıkla masonlukla-akp bağlantısı kurdunuz anlamadım

Gönderi tarihi:

türkiyedeki masonluk teşkilatlanmasının yanlış anlaşıldığını görüyorum.akp nin amerikanın uzun vadeli türkiye planlarıyla ile ilgili olarak türkiyede iktidar yapılması ayrı masonluk ayrı bir konu.masonlar yaşadıkları ülkenin elit tabakası içerisinden iş ve kariyer sahibi gelecek vaat eden insanlar arasından seçilir.masonluğa girişte davetle olur,ben mason olucam deyip mason olamazsınız.etkili ve gelecek potansiyeli olan , aile yapısı,özel hayatı düzgün,temsil kabiliyeti olan kişilerin oluşturduğu bir klüp olarakta düşünebilirsiniz.mason teşkilatlarının,kendi aralarındaki üye yardımlaşmasının son derece yüksek olması,üyelerin her konuda birbirlerine destek olmaları mason olmayı tercih sebebi yapar.din düşmanlığıyla bir bağlantısı olmadığı gibi,bu konu üyelik için kriterde oluşturmaz.türkiyede çok önemli görevlerde bulunmuş ve ülkesine önemli hizmetleri geçmiş sayılamıyacak kadar çok mason vardır.türk masonluğunu bir fitne yuvası,yada şer odağı olarak göstermek yanlış bir tespittir

Gönderi tarihi:

Böyle bir başlık altında inandırıcılık ve bilgilendirme adına "masonluk" daha geniş yer bulmalıydı...

Yoksa şu haliyle biraz fazla "ezbere" konuşulmuş gibi...

:zorro:

Gönderi tarihi:

AKP nin dümen suyunda gidenler nasilda igne yemis gibi tek tek zipliyorlar.Ortada belgeler var konusan bunlar ezbere belgeler degil ama belgelere bile inanmayan zihniyeti nasil ikna edebilirsinizki?Edemessiniz cünkü onlar sartlandirilmislardir.Hemen her iletiye kendi fikrine uymuyor diye bir kulp takma hastaligi olanlari artik bu forumlarda herkes tanimaktadir.Ben yazdigim hicbir iletiyi ezbere yazmadim,partide tutmam objektifligi severim.Ben ortaya konulan arastirmalarin belgelenmis olarak bir özetini alintiladim ve yazdim.Yani ezbere yazmadim konu zaten masonluk degildi.Benim alintiladigim yazi AKP nin MaSONLARLA ILISKISI ile ilgiliydi.Yani masonlukla ilgili degildi.

Diger yandan bir arkadasta Tayyibin dindar oldugunu(ordu ile cumaya gidiyor ya,dindar olup cikti masallah,dindarligin ne oldugunu bilmesek onu bize dindar diye yutturacaklar)ve benim hangi mantikla Tayyibi Masonlarla iliskilendirdigimi soruyor.Ya güldürmeyin insani,bu kadar bos olamazsiniz heralde.Biraz gözlerinizi acin ve etrafa bakinin ve gerceklerin ne oldugunu görün.Tayyible ilgili o kadar cok gercek varki,sizin gercek oldugunu sandiginiz birco sey aslinda gercek degildir.Ama gözünüzü acabilirseniz asil gercekleri görebilirsiniz acmazsaniz Tayyibi dindar yapip cikarsiniz.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Eeee burasi Turkiye!

Katillerin kahraman, sair, yazar ve aydinlarin vatan haini, dindarlarin ABD ve Israil yanlisi, milliyetcilerin demokrat, ulusalcilarin solcu, muhafazakarlarin seriatci, devletcilerin evrensel, gazetecilerin kanaat onderi, yalanlarin gercek, statukocularin ozgurluk yanlisi oldugu bir yer!!!

Hey guzel ulkem benim...

Gönderi tarihi:
Eeee burasi Turkiye!

Katillerin kahraman, sair, yazar ve aydinlarin vatan haini, dindarlarin ABD ve Israil yanlisi, milliyetcilerin demokrat, ulusalcilarin solcu, muhafazakarlarin seriatci, devletcilerin evrensel, gazetecilerin kanaat onderi, yalanlarin gercek, statukocularin ozgurluk yanlisi oldugu bir yer!!!

Hey guzel ulkem benim...

Evet,bu güzel ülkemde;30.000 kisinin katiline Sayin denilir,katillerle mücadele ederek sehit düsen evlatlarimiza kelle denilir.Laiklik dinsizliktirdenilir,Atatürke küfredilir.Demokrasiye tramvay denir.gayrimesru bir secim sistemi ile azinlik cogunluga iktidar olur ve Cumhurbaskanligi koltugunuda gaspetmeye calisir.Seyhlerin tarikatcilarin elleri yaklari öpülür,Imam Hatipler disinda bütün okullar fuhus yuvasidir denir.Müslümanlik yalanlari ile Kuran ve din carpitilip devlete karsi halk ayaklandirilmaya calisilr.Seriat gelsin diye TALIBAN'in dizinin dibinde oturulur,Türk kimligi tarstismaya acilir Türkiyelilik fikri savunulur.Ülke parcalanma sürecine sokulur.AB ve ABD emirleri ile yönetim yasalar cikarir.Türkiyedeki Laik rejimi yikmak icin Israil veABD ile BOP anlasmalari imzalanir.Devletin temeline dinamit sokulur,Milli degerler modasi gecmis diye tu kaka edilir.

Bütün bunlar Türkiyemde olmaktadir,bunlari yapanlar Türkiyenin üniter yapisina statüko derler,Ne mutlu Türküm demeyi kendilerine yediremezler ne mutlu Gürcüyüm veya Arabim diyeni severler.bunlarin unuttugu tek birsey var Türkiye Cumhuriyeti kimligini tasiyan herkes Türktür.Kökeni bizi ilgilendirmez.Ne mutlu TÜRKÜM diyene diyemeyenlerin Türk kimligi tasima haklari olmadigi gibi *******.Türkiye cografi bir deyin degildir Türkiye adi Türk olan bir ulusun kurdugu devletin adidir,ve bu böylede kalacaktir.

Ülkem evet güzeldir ve ben ülkemle halkimla gurur duyarim demokrasinin arkasina siginarak bölücülük yapanlardanda ***** ederim.Demokrasi bölücülük degildir, demokrasiyi arac olarak kabul eden zihniyet ********.

saygilarla

Gönderi tarihi:
AKP nin dümen suyunda gidenler nasilda igne yemis gibi tek tek zipliyorlar.Ortada belgeler var konusan bunlar ezbere belgeler degil ama belgelere bile inanmayan zihniyeti nasil ikna edebilirsinizki?Edemessiniz cünkü onlar sartlandirilmislardir.Hemen her iletiye kendi fikrine uymuyor diye bir kulp takma hastaligi olanlari artik bu forumlarda herkes tanimaktadir.Ben yazdigim hicbir iletiyi ezbere yazmadim,partide tutmam objektifligi severim.Ben ortaya konulan arastirmalarin belgelenmis olarak bir özetini alintiladim ve yazdim.Yani ezbere yazmadim konu zaten masonluk degildi.Benim alintiladigim yazi AKP nin MaSONLARLA ILISKISI ile ilgiliydi.Yani masonlukla ilgili degildi.

Diger yandan bir arkadasta Tayyibin dindar oldugunu(ordu ile cumaya gidiyor ya,dindar olup cikti masallah,dindarligin ne oldugunu bilmesek onu bize dindar diye yutturacaklar)ve benim hangi mantikla Tayyibi Masonlarla iliskilendirdigimi soruyor.Ya güldürmeyin insani,bu kadar bos olamazsiniz heralde.Biraz gözlerinizi acin ve etrafa bakinin ve gerceklerin ne oldugunu görün.Tayyible ilgili o kadar cok gercek varki,sizin gercek oldugunu sandiginiz birco sey aslinda gercek degildir.Ama gözünüzü acabilirseniz asil gercekleri görebilirsiniz acmazsaniz Tayyibi dindar yapip cikarsiniz.

saygilarla

Masonluk bilinmeden masonlukla ilişki hakkında ne kadar doğruca fikir yürütülebilir???

İşinize gelmeyen her cevapta karşıya bir yakıştırma yapmak neyin eseridir???Köşeye sıkışma mı acaba???Karşıdakinin her şeyi olduğu gibi evet diye karşılamaması mı???

Ben sizden daha geniş bilgi beklediğimi ifade ediyorum sizin yanıtınız kulp takmalara kadar gidiyor...

Hala kararlıysanız daha geniş açılımlar yapmamaya benim için sorun olmaz;aklı başında her okur eksikliği zaten farkedecektir;birileri gibi şovalyecilik oynamam...

Gönderi tarihi:
Masonluk bilinmeden masonlukla ilişki hakkında ne kadar doğruca fikir yürütülebilir???

İşinize gelmeyen her cevapta karşıya bir yakıştırma yapmak neyin eseridir???Köşeye sıkışma mı acaba???Karşıdakinin her şeyi olduğu gibi evet diye karşılamaması mı???

Ben sizden daha geniş bilgi beklediğimi ifade ediyorum sizin yanıtınız kulp takmalara kadar gidiyor...

Hala kararlıysanız daha geniş açılımlar yapmamaya benim için sorun olmaz;aklı başında her okur eksikliği zaten farkedecektir;birileri gibi şovalyecilik oynamam...

Siz önce benim yazdigim yazinin icerigini anlamaya calisin eger anlayamiyorsaniz yardimci olabilirim.Masonlugun ne oldugunu ilkokul talebesi bile bilir.Ben bir belge verdim inanirsin inanmsin seni baglar beni degil.ama sizde AKP yi aklama ******** var galiba toz kondurmamaya calisiyorsunuz yoksa görevlimisiniz AKP de. Ben degilim kulp takan sizsiniz. Belgelere inanmayan (Cünkü tarikat serhi yok belgenin altinda olsa hemen gözü kapali inanirsiniz.)

Siz hangi bilgiyi bekliyorsunuz benden.verdigim detaylar bilgi degilmidir.Eger daha fazla bilgi istiyorsaniz birazda kendiniz arastirin bulun.

Nedir beklediginiz söyleyinde ona göre acilim yapalim.Bi tutturmussunuz belge bilgi diye. verilenleride kabul etmiyorsunuz.

Sizin Masonluk nedir bilmeden masonlukla iliski hakkinda ne kadar dogru fikir yürütülebilir diye yaptiginiz acilimdan anladigim kadari ile bu konuda AKP yi korumaya almis durumdasiniz.Masonlugun ne olup olmadigini bilmediginizi bana iddia edemezsiniz o zaman bilinmeden fikir yürütülme nasil oluyor acaba.Yoksa Atatürk'ün mason kuruluslarini kapattirmasida bir yanlismi idi.Bence sizin görüsünüze göre yanlisti.Cünkü siz o anlamda bir yaklasim sergiliyorsunuz.

Sövalyecilik oynayanlar burada gerceklere kulagini gözünü ve dilini kapatanlardir.Gercekleri görmelk icin sövalye olmaya gerek yok,önemli olan kraldan cok kralci olmamaktir iste o zaman gercekleri görebilirsiniz.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Siz önce benim yazdigim yazinin icerigini anlamaya calisin eger anlayamiyorsaniz yardimci olabilirim.Masonlugun ne oldugunu ilkokul talebesi bile bilir.Ben bir belge verdim inanirsin inanmsin seni baglar beni degil.ama sizde AKP yi aklama ******** var galiba toz kondurmamaya calisiyorsunuz yoksa görevlimisiniz AKP de. Ben degilim kulp takan sizsiniz. Belgelere inanmayan (Cünkü tarikat serhi yok belgenin altinda olsa hemen gözü kapali inanirsiniz.)

Siz hangi bilgiyi bekliyorsunuz benden.verdigim detaylar bilgi degilmidir.Eger daha fazla bilgi istiyorsaniz birazda kendiniz arastirin bulun.

Nedir beklediginiz söyleyinde ona göre acilim yapalim.Bi tutturmussunuz belge bilgi diye. verilenleride kabul etmiyorsunuz.

Sizin Masonluk nedir bilmeden masonlukla iliski hakkinda ne kadar dogru fikir yürütülebilir diye yaptiginiz acilimdan anladigim kadari ile bu konuda AKP yi korumaya almis durumdasiniz.Masonlugun ne olup olmadigini bilmediginizi bana iddia edemezsiniz o zaman bilinmeden fikir yürütülme nasil oluyor acaba.Yoksa Atatürk'ün mason kuruluslarini kapattirmasida bir yanlismi idi.Bence sizin görüsünüze göre yanlisti.Cünkü siz o anlamda bir yaklasim sergiliyorsunuz.

Sövalyecilik oynayanlar burada gerceklere kulagini gözünü ve dilini kapatanlardir.Gercekleri görmelk icin sövalye olmaya gerek yok,önemli olan kraldan cok kralci olmamaktir iste o zaman gercekleri görebilirsiniz.

saygilarla

1)Belge dediğiniz tam olarak hangisi;kaynakları alabilir miyim???

2)AKP'ye toz kondurdum bile bir başlıkta(Hrant Dink'in yazısı vardı)...

3)Herhangi bir kurumla bağlantım yok...

4)Masonluk nedir;masonlar tam olarak neler yapmıştır;masonluk üzerine neler söylenir ve bunların üzerine kim niye masonlarla ilişkili gösterilir???

5)Ben "mason" gibi tek bir güç odağından çok yeryüzü hakimiyeti çıkarı savaşlarını kabul ediyorum;masonluk denilince akla ilk gelenlerden olan tapınakçılar hakkında yaptığım araştırma beni aynı dönemde kurulan, ama Germen hakimiyetini hedefleyen Töton şovalyelerine dahi götürdü;halbuki ikisi de haçlı döneminde kurulmuştu;hangisi hakimdi???Aslında "tam" anlamıyla hiçbiri...

Ayrıca gizli cemiyetler konusunda yeterlice alıntı yaptım;bakınız:Bilderberg Avcısı

6)Masonların zayıflatılmaya çalışılması yanlış demedim;yanlış olduğunu da düşünmüyorum...

7)Ben kralcı olsaydım sizin gibi saldırgan konuşurdum...

:rolleyes:

Gönderi tarihi:
1)Belge dediğiniz tam olarak hangisi;kaynakları alabilir miyim???

2)AKP'ye toz kondurdum bile bir başlıkta(Hrant Dink'in yazısı vardı)...

3)Herhangi bir kurumla bağlantım yok...

4)Masonluk nedir;masonlar tam olarak neler yapmıştır;masonluk üzerine neler söylenir ve bunların üzerine kim niye masonlarla ilişkili gösterilir???

5)Ben "mason" gibi tek bir güç odağından çok yeryüzü hakimiyeti çıkarı savaşlarını kabul ediyorum;masonluk denilince akla ilk gelenlerden olan tapınakçılar hakkında yaptığım araştırma beni aynı dönemde kurulan, ama Germen hakimiyetini hedefleyen Töton şovalyelerine dahi götürdü;halbuki ikisi de haçlı döneminde kurulmuştu;hangisi hakimdi???Aslında "tam" anlamıyla hiçbiri...

Ayrıca gizli cemiyetler konusunda yeterlice alıntı yaptım;bakınız:Bilderberg Avcısı

6)Masonların zayıflatılmaya çalışılması yanlış demedim;yanlış olduğunu da düşünmüyorum...

7)Ben kralcı olsaydım sizin gibi saldırgan konuşurdum...

Saldirganlik yapmadim yazdiklarimdan öyle bir intiba edindiyseniz yinede özür dilerim.

saygilarla

:excl:

Gönderi tarihi:

O mason,bu mason,şu mısyoner,o cıa ajanı

e ne kaldı gerıye,elde var sıfır.....

herşeyın ve herkesın tıyatro yaptığı bir ülkede olduğumu düşünmeye başlayacağım.Ülkemız insanını öyle hale getırdilerki, yakında şizofren olacağız,aslında bu ülke yok hepsi hayal ürünü,aslında :chris: biz matrıxteyız

Gönderi tarihi:
Saldirganlik yapmadim yazdiklarimdan öyle bir intiba edindiyseniz yinede özür dilerim.

saygilarla

:excl:

Bu olgunluğun karşısında tabii ki seve seve özür dileğinizi kabul ederim...

Saygılar...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.