Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Kiliside 'erotik ayin' Almanya’nın Köln kentindeki 31. Protestan Kiliseler Günü’nde Armin Beuscher(48) adlı papaz, "erotik ayin" düzenledi. Vaazında cinsellik, Tanrı inancı ve ibadetin birbirinden ayrılmayacağını belirten papazın, "balerin ve dansözler" eşliğindeki ayine 400 kişi katıldı. Ayinde "seks, tutku, bedensel yakınlık ve keyif" konularını işleyen Protestan Papaz Armin Beuscher’in (48) etkinliğini yaklaşık 1000 kişinin izlediği, içeriye ise sadece 400 kişinin alındığı, kilise önünde ise uzun bir kuyruğun oluştuğu bildirildi. Kapısında "Aşkın bağına gönülden hoş geldiniz" yazılı Karteeuserkirche Kilisesi’ndeki ayinde, yalınayak kürsüye giden papaz Beuscher, kendisine bir muayene sırasında aile hekiminin "Eşinizle düzenli olarak dua ediyor ve cinsel ilişkide bulunuyor musunuz?" diye sorduğunu; bu sorunun ardından bu konuya kafa yormaya başladığını söyledi. Başlarda utandığını belirten papaz Beuscher, sonraları ise bu derin sorunun, derin manasını anladığını belirtti. Ruhaniliğin de, erotizmin de talimle geliştiği sonucuna vardığını belirten papazın bu sözlerinin ardından kilisedeki atmosfer daha rahat bir hal aldı, vaazı dinlemeye gelenler birbirlerine masaj yapmaya, sevdiklerini öpmeye başladılar. Vaazını, "Sevdiklerimizle daha sık yatağa gitmeliyiz. Tanrı'ya tutku ve şefkatle şükredin amen" sözleriyle bitiren papaz, cemaatten büyük alkış aldı. Kilise koridorunda ise bir kadın, saksafon eşliğinde müzikle erotik dans gösterisi yaptı. Alıntı
Φ kuzey kurtları Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Vaazını, "Sevdiklerimizle daha sık yatağa gitmeliyiz. Tanrı'ya tutku ve şefkatle şükredin amen" sözleriyle bitiren papaz, cemaatten büyük alkış aldı. Kilise koridorunda ise bir kadın, saksafon eşliğinde müzikle erotik dans gösterisi yaptı. kiliseye birde bar açsalardı malum isanın kanıya!!!! Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Asıl tuhaf olan evlenmeyen ve cinsellik yaşamayı haram kılan Vatikan anlayışıyla eğitilmiş rahip ve rahibelerin bu olaya yaklaşımı. Kiliseyi erotik shova alet eden bir anlayışın bundan sonraki adımı ne olur kestirmek zor. Fotoğraftaki insanların yüz ifadelerinden ruh hallerini anlamaksa kolay. Çok gülünç ve bir o kadar abes bir durum. Hristiyanlık sapıkça bir tarikat anlayışına sürükleniyor manevi boşluğu bu şekilde tatmin etmek istiyorlar galiba? Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Asıl tuhaf olan evlenmeyen ve cinsellik yaşamayı haram kılan Vatikan anlayışıyla eğitilmiş rahip ve rahibelerin bu olaya yaklaşımı. Kiliseyi erotik shova alet eden bir anlayışın bundan sonraki adımı ne olur kestirmek zor. Fotoğraftaki insanların yüz ifadelerinden ruh hallerini anlamaksa kolay. Çok gülünç ve bir o kadar abes bir durum. Hristiyanlık sapıkça bir tarikat anlayışına sürükleniyor manevi boşluğu bu şekilde tatmin etmek istiyorlar galiba? Bir katolik klisesinde bu imkansiz olabilirdi, fakat bu ayinin duzenlendigi klise bir protestan klisesi. Alıntı
Φ isyanci Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Kiz ve kadinlarimiza yardim elini uzatarak cinsel tacizde bulunan imamlara ne demeli? Aralarinda ne fark var? kendimizi düzeltelim ve sonra da baskasini elestirelim. Ben o ayin hakkinda görüs bildirmeyecegim, cünki bizim ülkemizde din adina yapilan o kadar kötü seyler varki, bu konuya yoracak vakit yok. Saygilar Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Kiz ve kadinlarimiza yardim elini uzatarak cinsel tacizde bulunan imamlara ne demeli? Aralarinda ne fark var? kendimizi düzeltelim ve sonra da baskasini elestirelim. Ben o ayin hakkinda görüs bildirmeyecegim, cünki bizim ülkemizde din adina yapilan o kadar kötü seyler varki, bu konuya yoracak vakit yok.Saygilar Sizin yanitiniz gercekten cok ilginc geldi bana,bizim imamlardan bahsetmissiniz.konu bizim imamlar degildi konu bir kilisede böyle ahlak disi birseyin yapilabilip yapilamiyacagi idi ki bence yapilamaz yapilmamalidir.Gelelim imam konusuna;Ben sizin konuya yaklasiminizdan sizin imamlara giciginiz oldugunu cikartiyorum cünkühicbir akli basinda bir insan dini bir mekanda yapilan ahlak disi bir olayi tasvip etmez sizin yaklasiminiz ise imamlar yapiyor kilisecilerde yapsin gibi birsey oldu.Sizin bir tarafa olan antipatiniz diger bir yanlisligi yapanlari hos görmeye kadar variyorsa o zaman siz objektif degilsiniz demektir.Iyice bir düsünün yinede..!Bence ne imam nede papazlar böyle yanlislara düsmemelidirler. saygilarla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Kiliside 'erotik ayin' Almanya’nın Köln kentindeki 31. Protestan Kiliseler Günü’nde Armin Beuscher(48) adlı papaz, "erotik ayin" düzenledi. Vaazında cinsellik, Tanrı inancı ve ibadetin birbirinden ayrılmayacağını belirten papazın, "balerin ve dansözler" eşliğindeki ayine 400 kişi katıldı. Ayinde "seks, tutku, bedensel yakınlık ve keyif" konularını işleyen Protestan Papaz Armin Beuscher’in (48) etkinliğini yaklaşık 1000 kişinin izlediği, içeriye ise sadece 400 kişinin alındığı, kilise önünde ise uzun bir kuyruğun oluştuğu bildirildi. Kapısında "Aşkın bağına gönülden hoş geldiniz" yazılı Karteeuserkirche Kilisesi’ndeki ayinde, yalınayak kürsüye giden papaz Beuscher, kendisine bir muayene sırasında aile hekiminin "Eşinizle düzenli olarak dua ediyor ve cinsel ilişkide bulunuyor musunuz?" diye sorduğunu; bu sorunun ardından bu konuya kafa yormaya başladığını söyledi. Başlarda utandığını belirten papaz Beuscher, sonraları ise bu derin sorunun, derin manasını anladığını belirtti. Ruhaniliğin de, erotizmin de talimle geliştiği sonucuna vardığını belirten papazın bu sözlerinin ardından kilisedeki atmosfer daha rahat bir hal aldı, vaazı dinlemeye gelenler birbirlerine masaj yapmaya, sevdiklerini öpmeye başladılar. Vaazını, "Sevdiklerimizle daha sık yatağa gitmeliyiz. Tanrı'ya tutku ve şefkatle şükredin amen" sözleriyle bitiren papaz, cemaatten büyük alkış aldı. Kilise koridorunda ise bir kadın, saksafon eşliğinde müzikle erotik dans gösterisi yaptı. Tabi bu durumda yapılacak en mantıklı şey bu papazın psıkolojık durumunun incelenmesidir,psıkolojısı normal olmayabilir.Farklı çıkarlar uğrunda insanların sömürülmesi durumu olabilir.İnsanların inanç ve ıdeolojılerının kullanıldığını her zaman görüyoruz.Bu bütün inanç ve ideolojıler için geçerlidir. Ayrıca yaşadığımız postmodern çağ herşeyi mubah kılar hale geldi,postmodernızm de herşey mübah sloganı vardır,buda bir örneği olabilir de.. Alıntı
Φ zuma Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 bunların nikah törenlerini çok merak ettim, hemen 2. safhayamı geçiyorlar acaba Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Kiz ve kadinlarimiza yardim elini uzatarak cinsel tacizde bulunan imamlara ne demeli? Aralarinda ne fark var? kendimizi düzeltelim ve sonra da baskasini elestirelim. Ben o ayin hakkinda görüs bildirmeyecegim, cünki bizim ülkemizde din adina yapilan o kadar kötü seyler varki, bu konuya yoracak vakit yok.Saygilar şimdi imamla ne alaka !!!?? sevgili isyancı işte bu zihniyetler değilmiydi imamları bu duruma düşüren. sinamlarda ,tiyatrolarda,fıkralarda vs imamlar hep sahte gösterildiğinden değilmi bu sözler.... allah aşkına ,kaç defa imamların sahte ve ***** olduğuna şahit oldun .... Alıntı
Φ isyanci Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 kaplan-200 ve politika arkadaslar malesef benim ne demek istedigimi anlamassiniz. ben ne imami nede papazi kayiririm. Kimseye de gicigim yok, sadece olan olaylar üzerinden konusuyorum. Yapilan hepsi yanlis. Ama benim demek istedigim, devenin yilana boynun egri misaline benziyor. Anlayan anlamistir sanirim. Biz hala igrasa duralim neyin günah neyin sevap oldugu hakkinda. Baska toplumlar üsküdari geceli 100 sene gecmis, biz sayalim yerimizde, yok dahada ötesi geriye dönüs yapalim. Saygilar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Ahlak lastik gibi uzatılır oldu zamanımızda Sedelina'nın söylediği çok doğru istenilen kılıfa sokuluyor herşey birileri ahlaksızlığına çeşitli kılıflar uyduruyor bunu yaparken dini de çok rahat kullanıyor, eminim katolik papaz incilden bölümlerle kendisini doğrulamıştır... sayın isyancı papazın yaptığını eleştirmek için yanında birde imam eleştirmemiz şartmıdır bu durum tamamen kendi şahsına münhasır bir olay imam olsun, papaz olsun, şu olsun bu olsun sonuçta hepsi insan ve insanca zaafları ve hataları var hiç kimse ruhani bir varlık değil hatta şeytani eylemlere girişmek çok daha kolay kendi vicdanını kandırmak içinde çeşitli manevi değerleri kendine yontmak normal karşılanıyor... bir insanın yaptığı ahlaksızlığı yada yanlışı ancak o kişi için değerlendirmek gerek eğer bunu bir dine mal ediyorsa bunun doğrusunuda açıklamak gerek... ne papazın ne de imamın gözünün yaşına bakmayacaksın ne olursa olsun yanlış yanlıştır onun din adamı olması bunu haklı kılmıyor... Alıntı
Φ isyanci Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Ahlak lastik gibi uzatılır oldu zamanımızda Sedelina'nın söylediği çok doğru istenilen kılıfa sokuluyor herşey birileri ahlaksızlığına çeşitli kılıflar uyduruyor bunu yaparken dini de çok rahat kullanıyor, eminim katolik papaz incilden bölümlerle kendisini doğrulamıştır... sayın isyancı papazın yaptığını eleştirmek için yanında birde imam eleştirmemiz şartmıdır bu durum tamamen kendi şahsına münhasır bir olay imam olsun, papaz olsun, şu olsun bu olsun sonuçta hepsi insan ve insanca zaafları ve hataları var hiç kimse ruhani bir varlık değil hatta şeytani eylemlere girişmek çok daha kolay kendi vicdanını kandırmak içinde çeşitli manevi değerleri kendine yontmak normal karşılanıyor... bir insanın yaptığı ahlaksızlığı yada yanlışı ancak o kişi için değerlendirmek gerek eğer bunu bir dine mal ediyorsa bunun doğrusunuda açıklamak gerek... ne papazın ne de imamın gözünün yaşına bakmayacaksın ne olursa olsun yanlış yanlıştır onun din adamı olması bunu haklı kılmıyor... papazin da imaminda yaptiklari din adina oldugu icin söyledim. Eger sahsi olsaydi papazinkini de kisisel sayariz. Ama yapanlar kendilerine dini kelimeleri kullanarak kilif aradiklari icin bana köre kisisel degildir. Aslinda demek istedigim, tüm dinlerde papazin yaptiklari su veya bu sekilde yapildigi icin, imam örnegini de getirdim. Sorun bana göre dinden kaynaklaniyor. Buna tüm dindler dahil, hic ayrim yapmadan. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.