Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bodrumlu Arkadaşımın doğumgünü..;)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşım Bodrumlu;

Gloria'nın doğumgünü topicinde okudum da öğrendim.Henüz geçmemiş 4 dk var.Onun için aceleyle açıyorum topicini..;) Birazdan düzeltme ile koyucam gerekli olanları..:D

Yeni yaşın sana ve ailene mutluluklar getirsin arkadaşım..:clover:

Bu pastan,yengemizle paylaşırsınız artık..:)

torahscrollue9.jpg

Bunlarda çiçekleriniz,biri sana biri yengeme..

417608756bf4e26d220ex6.jpg

Gönderi tarihi:
Sevgil arkadaşım Bodrumlu;

Gloria'nın doğumgünü topicinde okudum da öğrendim.Henüz geçmemiş 4 dk var.Onun için aceleyle açıyorum topicini..;) Birazdan düzeltme ile koyucam gerekli olanları..:D

Yeni yaşın sana ve ailene mutluluklar getirsin arkadaşım..:clover:

teşekkür ederim arkadaşım aslında söylemiyecektim çünkü sizleri zahmete sokmak istemiyodum fakat gloria'nın beni lüpçü olmaktan kurtarmasıyla başladı herşey... :w00t::w00t:

Gönderi tarihi:

Sevdıklerınle nice mutlu ve sağlıklı yıllara Bodrumlu,doğum günün kutlu olsun..:):clover:

Abime de duyarlılığından dolayı teşekkürler,ben de güya okudum Gloria'nın topicini ama nasıl okuduysam farketmemişim. :blush:

Gönderi tarihi:
Sevdıklerınle nice mutlu ve sağlıklı yıllara Bodrumlu,doğum günün kutlu olsun..:):clover:

Abime de duyarlılığından dolayı teşekkürler,ben de güya okudum Gloria'nın topicini ama nasıl okuduysam farketmemişim. :blush:

teşekkür ederim her nekadar az tanışıyor olsakta parmaklarına sağlık :hug: herşey gönlünce olsun arkadaşım. :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Bodrumlu'cumm ve onun dünya tatlısı ve güzeller güzeli olduğundan adım kadar emin olduğum çok ama çok sevgili eşi... İkinizin de doğum gününü tüm içtenliğimle kutluyor ve ömrünüzün sonuna kadar hep mutlu ve de hep böyle güzel kalmanızı diliyorum...

birthday.gifbirthday.gifparty-smiley-557.gifbirthday.gif09.gifbirthday6.gif

bir yastıkta kocayın pastası aldım size doğum gününüz için :w00t: afiyet olsun :)

bedcake.jpg

bu çiçeği ben büyüttüm... Şaka degil ha gerçek diyorum bunu, bu ikinize armağanım olsun. MUTLU MUTLU MUSMUTLU YILLARRRRR....

dscf0011km4.jpg

Gönderi tarihi:

öncelikle bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum. arabamla izmirden bodruma giderken aracım triger kayışı sıyırdı. çoluk çocuk(küçük teriyer köpeğimde vardı) otoyolda kaldık.hep beraber uzun telefon trafiğinden sonra çekicinin sırtında servise gittik.uzatmıyayım bodrumdan bir arkadaşım 4 saat sonra geldi.hep beraber bodruma gece yarısından sonra geldik.bugünde izmirdeydim.şimdi gelebildim.bana yazdıklarınıza gecikmeli cevap verdiğim için beni affedin :blushing:

Gönderi tarihi:
Bodrumlu'cumm ve onun dünya tatlısı ve güzeller güzeli olduğundan adım kadar emin olduğum çok ama çok sevgili eşi... İkinizin de doğum gününü tüm içtenliğimle kutluyor ve ömrünüzün sonuna kadar hep mutlu ve de hep böyle güzel kalmanızı diliyorum...

birthday.gifbirthday.gifparty-smiley-557.gifbirthday.gif09.gifbirthday6.gif

bir yastıkta kocayın pastası aldım size doğum gününüz için :w00t: afiyet olsun :)

bedcake.jpg

bu çiçeği ben büyüttüm... Şaka degil ha gerçek diyorum bunu, bu ikinize armağanım olsun. MUTLU MUTLU MUSMUTLU YILLARRRRR....

dscf0011km4.jpg

canımsın yaaa...sen bütün övgüleri sonuna kadar hakediyorsun arkadaşım :clover: bir erkek olarak canım diye hitabımı lütfen mazur gör.çünkü seni kardeşim gibi gördüğümden kendimi tutamıyorum.çok zahmetler etmişsin.gerçi benim hanım muzlu pasta sever ama,senin bu sözlerinden sonra yolladığın pastanın tabağını bile yiyebilir :w00t: çok hoş şeyler söylemişsin gııı...yüreğine ağzına sağlık. sevgili eşine de sevgiler sunarım. :clover::thumbsup:

Gönderi tarihi:
cake63ouvs8zx5.gif

asligulnesligul0011qr7iyw3.jpg

Arkadaşlarımın güzel dileklerine ben de katılıyorum, Bodrumlu nice huzurlu ve sağlıklı yılları birlikte eskitmeniz dileğimle...

:clover::clover::clover:

arkadaşım çok teşekkür ederim.ellerin dert görmesin bütün iyi dileklerin sana dönsün.ben ozaman daha mutlu olurum inan. :clover::clover:

Gönderi tarihi:
yeni yaşın ailenle birlikte sana mutluluk getirsin......mutlu yıllar :clover:

arkadaşım ben ve eşim sana teşekkür eder,sağlıklar dilerim. :clover: biliyorsun sağlıklı olmak,herşeyi elde etmek için yeterli oluyor.

Gönderi tarihi:
canımsın yaaa...sen bütün övgüleri sonuna kadar hakediyorsun arkadaşım bir erkek olarak canım diye hitabımı lütfen mazur gör.çünkü seni kardeşim gibi gördüğümden kendimi tutamıyorum.çok zahmetler etmişsin.gerçi benim hanım muzlu pasta sever ama,senin bu sözlerinden sonra yolladığın pastanın tabağını bile yiyebilir çok hoş şeyler söylemişsin gııı...yüreğine ağzına sağlık. sevgili eşine de sevgiler sunarım.

sen de çok hoş şeyler soylemişsin :hug: beni çok mutlu ettinnnn :clover: kardeşin gibi gördüğünü söylemişsin ya kardeşin olmaktan inan gurur duyarım, var ya içtenliğini taaaa burdan hissettim, samimiyetin için de ayrıca cok ama cok teşekkür ediyorummmmm :flowers:

Ailecek bir sorun yaşamışsınız, yukarda okudum, çok üzüldüm, geçmişlerrrr olsun daaaaa yaaa sen niye arabanın bakımını zamanında yaptırmıyorsun cimriiiiiiiii :chris: ne olduuu şimdiiii, zamanında yeniletseydin triger kayışını, şimdi o kadar para bayılmak zorunda kalmazdınn... Altı üstü değiştireceğin bir triger kayışıydı, Oysa Allah bilir bir de ekstradan motor için de para ödedinn... motorda zarar yoktur inşallahh diycem amaaaaa :unsure: ben pek zannetmiyorummmm kanımcaaa.... Motor derslerimden hatırladığım kadarıyla triger kayışının kopması, ekzantrik milinin ve sübapların sabitlenmesine, pistonların da kontrolden çıkıp gelişigüzel hareket etmesine tüm bunların sonucunda da motorun yanmasına sebep olmuyor muydu? ben o sınavdan 100 almıştım daaa :P ... Şimdi senin sübaplar da eğilip bükülmüştür iyiceee... Yok yok düzelttirmişsindir sen onları, motor da sıfırdır tahminen maşallahh, e bi de üstüne triger kayışını da yeniletmişsindir... Oooohhh mis gibiiiii... Tabii doğal olarak triger kayışına ödenecek paranın minimum 3,4 katı kadar da masraf cıkmıştır sana... Ehhh bu durumda "nush ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" şeklindeki atasözümüzü de sırası gelmişkene şurada bi yad edelim... Gülmüyorum bak haline, Allah korusun başıma falan gelirrr sonraaaa :unsure: ayy şeytan kulağına kurşunnnnnnn :sweatingbullets:

Tamam tamam yeter bu kadar, zaten canın yanmış senin, bi de ben gelmim üstüne.... Ama bişi diycem, benim doğumgunumun ilk haftası da böyle kötü, çok can sıkıcı bişeyle sonuçlandı... Ben de çok üzüldüm... Sen de üzülmüşsün, canın sıkılmış... Umarım yeni yaşımızın tek en kötü ve en can sıkıcı olayları bunlardır... Umarım bundan sonrası iyi geçer... Sağlıcakla kalalım (akıl, fizik, matematik, biyoloji, müzik diye gidermişim :w00t: )

Gönderi tarihi:
öncelikle bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum. arabamla izmirden bodruma giderken aracım triger kayışı sıyırdı. çoluk çocuk(küçük teriyer köpeğimde vardı) otoyolda kaldık.hep beraber uzun telefon trafiğinden sonra çekicinin sırtında servise gittik.uzatmıyayım bodrumdan bir arkadaşım 4 saat sonra geldi.hep beraber bodruma gece yarısından sonra geldik.bugünde izmirdeydim.şimdi gelebildim.bana yazdıklarınıza gecikmeli cevap verdiğim için beni affedin :blushing:

öncelikle geçmiş olsun, cevap için ise affedecek birşey yok ki ortada .. zarar görmeden atlatmışsınız çoluk çocuk önemli olan o..:):clover:

Gönderi tarihi:

Bodrumlu öncelikle geçmiş doğum gününü kutlar, ailene ve sana sağlık, mutluluk ve huzur dilerim :sorcerer::clover:

bu arada başınızdan geçen kazadan dolayı geçmiş olsun :(:clover:

Gönderi tarihi:
:

Ailecek bir sorun yaşamışsınız, yukarda okudum, çok üzüldüm, geçmişlerrrr olsun daaaaa yaaa sen niye arabanın bakımını zamanında yaptırmıyorsun cimriiiiiiiii :chris:

zamanında yaptırmammı heç! kayışı yepisyeniydi.daha 6000km'deydi.ama cimrilik konusunda çok haklısın çünkü pahalı deyi yetgili serviste değil dışarıda değiştirmiştim.(bak yine bildin gııı...) :w00t: allahtan motura bişeecik olmamış.çabuk boşa attıydım arıbıyı.ya motur'a bişeeler oluveseydi!?... :w00t:

Gönderi tarihi:
?yi ki do?dun. Pastada süper görünüyor.

Mine Güler

te?ekkür ederim sende ho? geldin aramıza. :clover: ilk iletini bana yazmışsın ayr?ca memnun oldum. :wub::flowers:

agedeşlerim böyle güzel pastalar sanada yaparlar in?aallah.pek hamarattırlar. :w00t:

Gönderi tarihi:
Bodrumlu kardeşim,doğum gününü görmemişim...Nice mutlu,sağlıklı yıllar diliyorum,eşinle,çocuklarınla...Hediye olarak en sevdiğim kitaplarımdan birinin kapağını gönderiyorum sana,umarım beğenirsin. :online2long:

cramer.jpg

çok teşekkür ederim.arkadaşım. :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.