Φ zeynep1965ist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Otuz yasini asmis kadinlar... > > Andy Rooney der ki... > > " Yasim ilerledikce, en cok otuz yasini asmis > bayanlara deger vermeye > basladim." > > Iste bunun sebeplerinden birkaci: > > Otuz yasini gecmis bir kadin asla sizi gecenin bir > yarisi uyandirip "ne > dusunuyorsun?" diye sormaz. > > Umurunda degildir cunku ne dusundugunuz. > > Eger otuzunu asmis bir kadin TV deki maci seyretmek > istemiyorsa, soylene > soylene TV 'nin karsisinda yaninizda oturmaz. > > Yapmak istedigi bir seyi yapar. > > Ve bu genellikle daha enteresan birseydir. > > Otuz yasini asmis bir kadin kendini yeterince iyi > tanir ve kendinden > emindir... > > Kim oldugunu, ne oldugunu, ne istedigini, ve kimden > istedigini bilir. > > Otuzunu asmis cok az kadin onun hakkinda ya da > yaptiklari hakkinda ne > dusundugunuzu onemser. > > Otuz yas ustu kadin cogunlukla buyuk asklara, omur > boyu surecek > bagliliklara doymustur. Hayatinda en son ihtiyaci > oldugu sey > > bir baska miz miz, devamli soylenen, ne yapacagina > karisan, yapiskan bir > asiktir. > > Otuzunu asmis kadin, agirbaslidir. Bir operanin > ortasinda ya da Pahali bir > restoranda sizinle ciglik cigliga kavga etmesi cok > nadirdir. > > Ha tabi hakettiyseniz, sizi vururken de hic tereddut > etmez, sonuclarina > katlanmayi da planlayarak... > > Otuzunu asmis kadin ovguler yagdirmakta cok bonkordur, > cogu hak edilmemis > bile olsa... Alıntı
Φ zeynep1965ist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 30 yaşını aşmış kadın küçük hesaplarla değil mantıklı olan düşüncelere meyilim gösterir Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 tek kelimeyle mükemmel olurlar .......benim gibi........ Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Canları ne kadar isterse hep otuzunda kalmaya kesin karar verirler..! vallahi var böyle bir durum.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 vallahi var böyle bir durum.. hiçte bilem.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Kadınlarda olgunluk yaşı belirlenmesi gerekirse 30 denmesi dogal gibi, bu yazıda betimleme ve içerik çok doğru çok takdir ettim yazının tümünü ve Andy Rooney her kim ise kutluyorum. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Otuz yaşını aşmış bir kadın, doğum gününü hatırlamadığınızda hır-gür çıkarmaz. Hatta her yıl hatırlamamanız için elinden geleni yapar. Tecrübeyle sabittir. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Otuz yasini asmis kadinlar... Andy Rooney der ki... Yasim ilerledikce, en cok otuz yasini asmis bayanlara deger vermeye basladim." Iste bunun sebeplerinden birkaci: Otuz yasini gecmis bir kadin asla sizi gecenin bir > yarisi uyandirip "ne > dusunuyorsun?" diye sormaz. Umurunda degildir cunku ne dusundugunuz. Eger otuzunu asmis bir kadin TV deki maci seyretmek istemiyorsa, soylene soylene TV 'nin karsisinda yaninizda oturmaz. Yapmak istedigi bir seyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan birseydir. Otuz yasini asmis bir kadin kendini yeterince iyi tanir ve kendinden emindir... Kim oldugunu, ne oldugunu, ne istedigini, ve kimden istedigini bilir. Otuzunu asmis cok az kadin onun hakkinda ya da yaptiklari hakkinda ne dusundugunuzu onemser. Otuz yas ustu kadin cogunlukla buyuk asklara, omur boyu surecek bagliliklara doymustur. Hayatinda en son ihtiyaci oldugu sey bir baska miz miz, devamli soylenen, ne yapacagina karisan, yapiskan bir asiktir. Otuzunu asmis kadin, agirbaslidir. Bir operanin ortasinda ya da Pahali bir restoranda sizinle ciglik cigliga kavga etmesi cok nadirdir. Ha tabi hakettiyseniz, sizi vururken de hic tereddut etmez, sonuclarina katlanmayi da planlayarak... Otuzunu asmis kadin ovguler yagdirmakta cok bonkordur, cogu hak edilmemis bile olsa... Sanal alemi seviyorum, insan neler öğreniyor. Bunları dikkate alacağım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.